Anket hangi arabayı tercih edersiniz??

hangi otomobil modelini tercih ederdiniz?

• PEUGEOT 206/ 307

OY: 3 10,3%
  • POLO

OY: 7 24,1%
  • NİSSAN MİCRA

OY: 3 10,3%
  • CİTROEN C3

OY: 9 31,0%
  • OPEL CORSA

OY: 7 24,1%

• Ankete Katılan
    29

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kızlar aslında ben araba almaya karar verdim ve seçeneklerde sunacağım modeller arasında kararsız kaldım o yüzden de en iyisi kk da bir anket açayım dedim.sziin zevkinize güveniyorum. hadi kızlar yardım edin bana.

benim arabam nissan micra otomatik vites ve çok rahatım küçük olduğu için park problemim de hiç olmuyor.ayrıca az benzin yakıyo ben çok memnunum tavsiye ederim

benim arabam nissan micra otomatik vites ve çok rahatım küçük olduğu için park problemim de hiç olmuyor.ayrıca az benzin yakıyo ben çok memnunum tavsiye ederim

teşekkürler tavsiyen için. bu arada ben renk konusunda da kararsızım. micraların mavisi ve yeşilini beğeniyorum.eğer micra da karar kılarsam bir de renk için anket açacağım sanırım.kafamçokkarıştı seninki ne renk.

canım peugeot 206/307 bazı sorunları olduğunu biliyorum fabrika çıkışlı. örneğin 307 lerde genellikle turbo problemi çıkıyor. o yüzden tavsiye etmem.

mavi.adı bile var hatta- maviş-kaydirigubbakcemile2

canım ben araba alırken yaklaşık bir yıl araştırdım.ve bayan için en iyisinin micra ve golf olduğuna karar verdim .çünkü Allah korusun kaza anında arabanın sağlam olması çok önemli yani.o yüzden peugeot bu konuda hiç iyi değilmiş.eşimin arkadaşının vardı küçük bi kazada dümdüz oldu araba:1no2:.toyota yaris de fena değil ona da bi bak bence .ama micra ve golf tek geçerima.s

kaza açısından ben direk vosvos tavsiye ederimşimdiki arabalar gibi plastik değil metal döküm tamponları:) kendime bakıyorum kafama göre bulduğum an alıcam.

ben micrayı iyice bir araştırayım bakim. bir de polo kafama takılıyor ne de olsa volkwagen.golf benim bütçemi biraz aşar.

su anda polo kullaniyorum.cok memnunum ama hayalimdeki araba honda civic..hayal gibi bir araba...

pardon canim ya ben bu anketi araba almak icin actigini sonradan gördüm öylesine bi soru diye yazdigim arabada yani he....

sadece tip olarak bakmıosundru umarım bu arabalara. bi kere citroen ve peugeot ikiside fransız arabası ve fransızlardan araba alınmaz. opel alcaksan da corsa alma yeni kasa astra al. polo da fena dildir onuda alabilirsin izin verdim:roflol:

canım benim arabalardan çok iyi anlayan erkek arkadaşıma sorunu yönelttim 18 milyarın var ve bu aralardan hangisini alısın dedim verdiği cevaplar şöyle, ki ona bu konuda çok güvenirim. tek bakışta arabanın nerde kazası var anlar o derece bilgilidir.

307 o paraya alınmaz alınırsa eğer çok masraf çıkartır, 15 bile olsa eski kasa 307 almam dedi. 206 dizel alırım dedi. corsa micra c3 pek sağlam araba değil ön takımları sağlam değil dedi. çekişleri düşük ve yakıtları 206 ya nazaran fazla dedi. ön takım da direksiyonun dönmesinden tut arabanın düz gitmesine kadar yoldaki darbeleri absorbe etmesine kadar her işe yararmış. bunları da göz önünde bulundurabilirsin. poloyu da yeni kasa ve dizelse almam çünkü turboları çok kötü dedi. sürekli arıza çıkarıyo ve serviste 1000 ytl fiyat konduruyolar dedi. enjektörleri turbo yüzünden sürekli sorun çıkartıyo dedi. umarım yardımcı olur a.s.

tabi ki tip olarak bakmıyorum sadece. anlayan arkadaşların donanım, konfor , güvenlik yönünden de fikirlerini bekliyorum. benim çok fazla fikrim yok araştırma yapıyorum ve tabi bütçeme uymasına dikkat ediyorum.

eeeee .ben ne alacağım şimdi anlamadım hiçbirşey.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla hatta ben olsam 206 rc modelini alırdım hem süratli hem yol tutuşu iyi dedi ama bayansın sen spor arabayı ne yapıcaksın diyince bunları söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…