çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. zar küllüklere bayıldım nerden aldın acaba?
Teşekkürler tatlım..zar küllükler öylesine uğradığım bir züccaciyeden bursada başaran züccaciyeden yukarı çıkarken hasır sepet yoğunlukta ıvır zıvır şeyler satan biyer nerdesin bilmiyorum ama istanbuldada varmış züccaciyecilerde
Bak bak bitmedi valla:))) maşallah Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...
hepsi çok güzel canım güle güle bir ömür mutlulukla kullan :)))
çok güzeller benzer çeyizlerimiz var ben kullanmaya basladım darısı basına :)
hepsi çok güzel, güle güle kullanırsın inşallaahho almaya karar verdiğin kadeh takımının fiyatını öğrenebilirmiyim??
cnm valla bilemedm ben bu tarz bişi almadm almıcam da sanırm:S
çok şık güle güle kullan lohusalıkta mevlütte fln neler serilir hiç bilmiorm, o zman gelince düşünücem sanırm senin smdiden alman iyi olmus ama
o kadehin markası bildiğim kadarıyla Canba.. ben başka bir modelini beğendim burda ve bana 6 kadeh 6 su bardağı ve bir karaf için 600 dediler.. o yüzden sordum uygunsa oraya geleyim diye amaaa
hayırlı olsun canım
cam takımın bernardo galiba yoksa? çok begendim çok güzell
çoooook güzeller tearendi çok beğeniyorum iyi günlerde kullanın.
cnm bunlar harika bayıldm gerçkten güzel günlerde kullan bende alıcam o tearendi dün gördüm yine benm olsnnn
şık ikramlar diliorm sana bunlarlaaaaa
kadehlere zaten hiç laf yok hepsi şamdan gibiiiiii harika:))
herşeyin çok güzelllRabbim güzel günlerde huzurla sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh..
Eki Görüntüle 207414 Eki Görüntüle 207413 Eki Görüntüle 207412 Eki Görüntüle 207411 Eki Görüntüle 207409 Eki Görüntüle 207410 bunlarda almaya niyetlendiklerim bornoz takımımı çok önceden annem almıştı şimdi pek hoşuma gitmio onu misafir için kullanmayı düşünüorm yada yedek olur bu us polo bornozları gördükten snr gözüme hiç hoş gelmedi , kendime kırmızısını aşkımada beyazını alıcm inşllh..çay takımı hisarın çok şık brz pahalı ama çok beğendim kadeh takımınıda bu ay alıcam düşündüm taşındım karar werdim
Resimlerini çekemediklerimde var günlük pijama takımları masa örtüm ıvır zıvır onlarıda bi gün oldukları yerden çıkartabilirsem çeker eklerim bunları büyük temizlikte çeyiz odasının bi kısmını boşaltınca çektim bi kısmıda internet fotosu zaten ama çok zor kız çeyizi 2senedir alıorum bitmioodaha mikser narenciye sıkacağı yukarda eklediklerim ütü masası çamaşır sepetleri çöp kutuları terlikler .... alıncak çok şey warrr
hisar çay setini bende almayı düşündüm ama gerçekten 12 kişiliği çok pahalı bi tane brdak kırılsa insanın içi gider bende şimdi hisarın dHA uygun modellerine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?