Cok sevimli benimkide bunun griysidi :)Evet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum(( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim
Uff süper sevimli bişey buEvet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum(( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim
Ben birkere aksama kadar aramistim. Kirli sepetinin icinde coraba girmisUff süper sevimli bişey bu.!! Yalnız evin içinde kaybolmuyor mu bu kadar küçük hayvanlar, yoksa gerçekten kedi köpek gibi sizi benimseyip yanınızda mı takılıyor hep. Merak ettim.
Ömürleri cok az canim sanirim 5 yıl kadar. Bebeken alirsan isirma huyunu bilmez. Ama büyükler isiriyor.Saldırgan olunca ısırma durumları mı oluyor mesela?
Tuvaletlerini kafeslerine mi yapıyorlar yoksa evde turladığında uygun bulduğu yere yaparlar mı?
Ömürleri ortalama ne kadar oluyor?
nasıl yani boğulmamış mı garip anaaaam :)Ben birkere aksama kadar aramistim. Kirli sepetinin icinde coraba girmis
Geri çıkamamış mı yoksa yeri mi hoşuna gitmiş acep?Ben birkere aksama kadar aramistim. Kirli sepetinin icinde coraba girmis
Geri çıkamamış mı yoksa yeri mi hoşuna gitmiş acep?Ben birkere aksama kadar aramistim. Kirli sepetinin icinde coraba girmis
Sepeti bir actim kivil kivil erkek corabi oynuyornasıl yani boğulmamış mı garip anaaaam :)
Cikamamis kız . Öldü diye korktum . Disisi vardi dogum yapmisti, isiriyordu buda kafesten firar etmis canini zor kurtarmisGeri çıkamamış mı yoksa yeri mi hoşuna gitmiş acep?
Direk fare alın diyorsunyapmayın etmeyin bacılar petshoplara para kazandırmayın sokaklardan sahiplenin
lCikamamis kız . Öldü diye korktum . Disisi vardi dogum yapmisti, isiriyordu buda kafesten firar etmis canini zor kurtarmis
Baldi ballll ablasıCok sevimli benimkide bunun griysidi :)
Valla Onların finduk versiyonları da bunlarla yarışır tatlılıkta Allah sevenlerine bağışlasınDirek fare alın diyorsun
Özgürlüğe kaçış derken yeniden kafeslenmiş...oy hem sevimli hem saff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?