Hamster

Cok cok iyi bakarsan beslenmesine dikkat edersen uzun yasiyorlar vallahi benimde papaginim var 1 yasinda bile degil olecek diye ödüm patliyor
Valla cok iyi baktım temizliği yediği içtiği hep arastrdm öyle yaptım herşeyinı mamasna kadar tek çeşit yedrmzdim. Demek o kdr yaşayacakmış oğlum

Valla cok iyi baktım temizliği yediği içtiği hep arastrdm öyle yaptım herşeyinı mamasna kadar tek çeşit yedrmzdim. Demek o kdr yaşayacakmış oğlum
Belkide bir hastaligi vardi genetik. Ondanda olabilir. Daha uzun vadede yasayan hayvan tercih et. Mesela su buyuk papaganlar 100 yil yasiyor seni beni gömer

Bir çok farklı tür hayvan baktım. En sorunsuz hayvan hamster bence. Mesela köpeğe düzenli yürüyüş yaptırmak zorundasın, kedileri yalnız bırakamıyorsun, kuşlar evi tüy içinde bırakıyor, tavşan aşırı kokuyor ve tuvalet eğitimi verilmiyor, ginepigler de aynı tavşan gibi iki dk evin içinde gezsin diyorsun adım başı pisliyor. Halbuki hamster öyle mi. Yemini suyunu bol koy 2-3 günlüğüne bi yerlere gidebilirsin. Pisliği fazla yok zaten kendisi minicik kakası ne olsun. Ayrıca aynı kediler gibi doğuştan tuvalet eğitimleri var. Evin içinde saldığımızda asla pisletmezdi ve kafesinde de sadece tek bir köşeye yapardı. Haftada bir temizlerdim o da yeterdi. Öyle pahalı yemleri yok kuş yeminden arpaya kadar her şey yer. Yemi mi bitti sorun değil ekmek ver bisküvi ver meyve ver et tavuk vs ver. Asla hayır demez. Bi de çok komikler her hareketleri tatlı ya. Şuan kedim olmasa alırdım yine.

Baharda 2 tanesini arkadaş ediniyorum o zaman. :)

Baharda 2 tanesini arkadaş ediniyorum o zaman. :)

Tavsiye ederim pişman olmazsın. Merak ettiğin şeyleri de özelden sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

Ama küçük bi tavsiye. Bi dişi bi erkek alma. Mümkünse iki dişi al. İnanılmaz hızlı ürüyorlar benden söylemesi. Bizimki doğum yaptı yavrulardan dişi olanlar 3 hafta sonra hamile kaldılar. Bir defada da 8 er yavru. Gerisini sen düşün...

Dışardan bakınca fena durmuyor ama ben yinede faregillerden pek hoşlanmıyorum, Aslada dokunamam:).
Benim tercihim kaplumbağa :)

Dışardan bakınca fena durmuyor ama ben yinede faregillerden pek hoşlanmıyorum, Aslada dokunamam:).

Su kaplumbağam vardı bir zamanlar ama onlar da çok ağır arkadaş. Hiç bana göre değil.

Biraz aktif olsunlar, biraz mıncıklayayım istiyorum. :)

Ölecem bu neeee? O gözler, burun, kulaklar.. Annemin aşırı fobisi olmasa ben de kesinlikle beslerdim ama şimdi de kedim var bana arkadaş, 3 yaşında o da

Ölecem bu neeee? O gözler, burun, kulaklar.. Annemin aşırı fobisi olmasa ben de kesinlikle beslerdim ama şimdi de kedim var bana arkadaş, 3 yaşında o da
Kedilere de hastaymmahallnn tüm kedilerine bakıyorum :) onlar beni tinlamasada:)

Farelerle aynı familyadan değil yalnız :) Hareketleri falan sincapa daha çok benziyor bi tek kuyruğu eksik.

Ne tatlı yaa ben korkardım birşey olmasından o kadar küçük birşeye bakamam :) kaybolur :)))
Gözünün önuñden ayirmasan bisiycik olmuyor . Hayvanlar cok masum. Suan bizim sultan papaginimiz var mesela. Nereye gidersem onuda goturrum. Cocugum o benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…