• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamster

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Evimde yeni bir arkadaş edinmek istiyorum: Hamster. Evde hamster besleme konusunda bilgisi olan var mı?

Ben besledim. Cok sevimliydi sonra yanina disi aldim bir baktim ki aldigim disi hamileymis. 3 gun sonra dogum yapti. Yavrulari buyuttuk. Anne hircinlasip saldirmaya baslayinca petsopa goturdum ve sahiplendirdim.
Bazilari saldirgan oluyor. Biraz nette cinslerini arastir ve yavru al

Ben Guinea Pig besliyorum. Onları da araştırabilirsiniz. Hamsterlardan daha tatlılar :)
guinea-pig-yawning.jpg

Evet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum :((( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim :(

Eklentiler

• IMG-20171220-WA0007.webp
    IMG-20171220-WA0007.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 189
Evet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum :KK43:(( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim :KK43:
Cok sevimli benimkide bunun griysidi :)

Saldırgan olunca ısırma durumları mı oluyor mesela?

Tuvaletlerini kafeslerine mi yapıyorlar yoksa evde turladığında uygun bulduğu yere yaparlar mı?

Ömürleri ortalama ne kadar oluyor?

Evet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum :KK43:(( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim :KK43:
Uff süper sevimli bişey bu :nazar:.!! Yalnız evin içinde kaybolmuyor mu bu kadar küçük hayvanlar, yoksa gerçekten kedi köpek gibi sizi benimseyip yanınızda mı takılıyor hep. Merak ettim.

Uff süper sevimli bişey bu :nazar:.!! Yalnız evin içinde kaybolmuyor mu bu kadar küçük hayvanlar, yoksa gerçekten kedi köpek gibi sizi benimseyip yanınızda mı takılıyor hep. Merak ettim.
Ben birkere aksama kadar aramistim. Kirli sepetinin icinde coraba girmis :D

Saldırgan olunca ısırma durumları mı oluyor mesela?

Tuvaletlerini kafeslerine mi yapıyorlar yoksa evde turladığında uygun bulduğu yere yaparlar mı?

Ömürleri ortalama ne kadar oluyor?
Ömürleri cok az canim sanirim 5 yıl kadar. Bebeken alirsan isirma huyunu bilmez. Ama büyükler isiriyor.

Cok tatlilar bayiliyorum ya. Ben kendim hic bakmadim ama amcamin oglunun ve teyzemin kizinin hamsterlari var.
Amca oglununki biraz hircinmis isiriyormus.

Bir zamanlar bizimde (en kucuk kardesimin de) vardi, ama maalesef hep kafesindeydi disari cikmasini cok istemezdik annemle ben. En fazla haftada bir cikardi, cikmaktan hoslanmazdi aliskin degildi cunku. Hayvanlar bana cok yaklasmadigi surece cok tatlilar bence. Boyle bi sorunum var maalesef.
Bakimi gayet basit ve kolay, temiz tutmak onemli cunku koku salabiliyorlar temizlik suresi biraz gecince. Ve gayet uzun yasiyorlar.

Back
X