- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Hayır o anlamda kedi köpek gibi değil tabi :) onlar kadar seviliyor anlamında :) bizimki ele gelmekten nefret ederdi genelde topunda gezerdi çok sevmek istedgmde elime kısa süreliğine alırdım. Evin içinde asla tek bırakılmamalı yoksa kaybolur :)Uff süper sevimli bişey bu.!! Yalnız evin içinde kaybolmuyor mu bu kadar küçük hayvanlar, yoksa gerçekten kedi köpek gibi sizi benimseyip yanınızda mı takılıyor hep. Merak ettim.
Lagim faresimiDirek fare alın diyorsun
l
Özgürlüğe kaçış derken yeniden kafeslenmiş...oy hem sevimli hem saff
Çok tatlıymış. Kedilerim olmasa alırdım bendeEvet besleyebilirsin. Stres topu onlar. Benim oglum vardı . Bal oğlum kaymak oğlum(( 4 ocakta öldü öyle alisip öyle aşık oluyosunuzki... kediden köpekten farkları yok. Büyük bi kafes alabilir yada yapabilirsiniz. Zaten cogunlukla sizinle takılır ama uyumak için evini isteyecektir. Talas kullanicaksiniz petshoplarda 15 ltre talaslar var 10 lira ben 3 kere de bitrrdm kokulu talaslar daha uzun süre yetiyor . Bitane büyük top alın koyun içine evi turlasn:) hamster topu derseniz verrler . Ve kesinlkle Suriye hamstrini tavsiye ederim. Bu benim pigim
yapmayın etmeyin bacılar petshoplara para kazandırmayın sokaklardan sahiplenin
Üşengeç biri olmama rağmen işten çıkar spora gider sonra yorgun bitkin gelir bu sipanın kokarca kafesini hiç üşenmeden sohbet ede ede temzlrdm. bigun sahiplenmeye karar verrseniz 1 saniye bile dusunmeyin:)Çok tatlıymış. Kedilerim olmasa alırdım bende
bende hamile kalmadan önceEvimde yeni bir arkadaş edinmek istiyorum: Hamster. Evde hamster besleme konusunda bilgisi olan var mı?
Evimde yeni bir arkadaş edinmek istiyorum: Hamster. Evde hamster besleme konusunda bilgisi olan var mı?
Sizce ne kadar korkuncHayvanlari cok severim sokKta kedi kopek sevmedigim kalmazda ne biliym ya hamster korkutur beni ya
Ya tatli ama kökeni farkliymis. Biz arastirinca irkinin domuzdan geldigi ögrendik. Yoksa ben alicaktim.bende hamile kalmadan önce
Guinea Pig düşündüm ama kısmet olmadı ginepigler hamster değill görüntü olarak benziyo ama değiller bence daha sevimli
öbürküde bildiğin fareYa tatli ama kökeni farkliymis. Biz arastirinca irkinin domuzdan geldigi ögrendik. Yoksa ben alicaktim.
2 yıl ömürleri. Çişini kafesinin tek bi noktasını seçip oraya yapıyor sadece. Dışarı çıktığında benimki asla kaka çiş yapmazdı. Suriye hamsterleri ısırmiyor. Ama gonzales alırsanız isirirlarSaldırgan olunca ısırma durumları mı oluyor mesela?
Tuvaletlerini kafeslerine mi yapıyorlar yoksa evde turladığında uygun bulduğu yere yaparlar mı?
Ömürleri ortalama ne kadar oluyor?
5 yıl mı benim ki 14 ayda öldüÖmürleri cok az canim sanirim 5 yıl kadar. Bebeken alirsan isirma huyunu bilmez. Ama büyükler isiriyor.
Tabiki ama normal fareyle arasinda cok fark var. Hamster genleriyle oynanmis oyle ortaya cikmis. Ama diger fare psilikten cikmis ortaya :)öbürküde bildiğin fare
Cok cok iyi bakarsan beslenmesine dikkat edersen uzun yasiyorlar vallahi benimde papaginim var 1 yasinda bile degil olecek diye ödüm patliyor5 yıl mı benim ki 14 ayda öldüağladım birsuru. Petshp sn çok iyi baktın onların ömürleri zaten iki yıl dedi (
Evinde hem hemstıri hemde kedisi olan var mı acaba. Hemstırı topuna koyup evin içinde dolansa hem hemster hem kediler için eğlenceli olurmu acaba? Kediler zarar veremez, hemsterda aksiyonun tadını çıkarırdı. Hmmmm...
Kedilerim var.Üşengeç biri olmama rağmen işten çıkar spora gider sonra yorgun bitkin gelir bu sipanın kokarca kafesini hiç üşenmeden sohbet ede ede temzlrdm. bigun sahiplenmeye karar verrseniz 1 saniye bile dusunmeyin:)
Yok, korksunlar istemem.Mantikli ama hamsterlar strese gelemiyor ölür hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?