Hamster

Uff süper sevimli bişey bu .!! Yalnız evin içinde kaybolmuyor mu bu kadar küçük hayvanlar, yoksa gerçekten kedi köpek gibi sizi benimseyip yanınızda mı takılıyor hep. Merak ettim.
Hayır o anlamda kedi köpek gibi değil tabi :) onlar kadar seviliyor anlamında :) bizimki ele gelmekten nefret ederdi genelde topunda gezerdi çok sevmek istedgmde elime kısa süreliğine alırdım. Evin içinde asla tek bırakılmamalı yoksa kaybolur :)

Çok tatlıymış. Kedilerim olmasa alırdım bende

Hayvanlari cok severim sokKta kedi kopek sevmedigim kalmazda ne biliym ya hamster korkutur beni ya

Çok tatlıymış. Kedilerim olmasa alırdım bende
Üşengeç biri olmama rağmen işten çıkar spora gider sonra yorgun bitkin gelir bu sipanın kokarca kafesini hiç üşenmeden sohbet ede ede temzlrdm. bigun sahiplenmeye karar verrseniz 1 saniye bile dusunmeyin:)

Bende dusunmustum ama kafeste yasayan canlı istemedigime karar verdim ve ömürleri cok kisa oluyor bazilarinin 3 yil bazilari 5 yil. Kedim yakinda 3 yaşına gircek ne ara buyudu anlamadim bile.

Saldırgan olunca ısırma durumları mı oluyor mesela?

Tuvaletlerini kafeslerine mi yapıyorlar yoksa evde turladığında uygun bulduğu yere yaparlar mı?

Ömürleri ortalama ne kadar oluyor?
2 yıl ömürleri. Çişini kafesinin tek bi noktasını seçip oraya yapıyor sadece. Dışarı çıktığında benimki asla kaka çiş yapmazdı. Suriye hamsterleri ısırmiyor. Ama gonzales alırsanız isirirlar

Evinde hem hemstıri hemde kedisi olan var mı acaba. Hemstırı topuna koyup evin içinde dolansa hem hemster hem kediler için eğlenceli olurmu acaba? Kediler zarar veremez, hemsterda aksiyonun tadını çıkarırdı. Hmmmm...

Mantikli ama hamsterlar strese gelemiyor ölür hemen

Üşengeç biri olmama rağmen işten çıkar spora gider sonra yorgun bitkin gelir bu sipanın kokarca kafesini hiç üşenmeden sohbet ede ede temzlrdm. bigun sahiplenmeye karar verrseniz 1 saniye bile dusunmeyin:)
Kedilerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…