Sonra kilo alırsınnedenmıs o
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz Ürünleri Hamsili pilav (Efsane pirinç sponsorluğunda)
- Konu Sahibi nuryolu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamsi hamsili pilav hamsili yemekler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
sanamı benzerim yoksaSonra kilo alırsın
O kadar olmazsınsanamı benzerim yoksa
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
demı bencede 250 kilo olamam benO kadar olmazsın
- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Sana yemin ederim Nurcuğum bende katılmayı düşünmüyordum ama bugün pazardan geçerken hamsileri görünce aklıma yarışma geldi ve bu tarifi yapayım diye düşündüm;çünkü bu tarifi daha önce bir kere bir yerden görüp yapmıştım,Sunum pilav herşey tıpkısının aynısı olacaktı,aklımdaki buydu...Valla arkamdan vurdun beni,kıskandım,çok ta güzel olmuş
Hahahah canım benim ya çok ama çok güzel görünüyor,sunum,görüntü herşey mükemmel,ellerine kollarına sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim.
Hahahah canım benim ya çok ama çok güzel görünüyor,sunum,görüntü herşey mükemmel,ellerine kollarına sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim.
Son düzenleme:
Tabi canım 250 olamazsın Ben bugün spora başladım200 kilo olmaya karar verdimdemı bencede 250 kilo olamam ben
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
aman nevos kılo vercem dıye kılo almadaTabi canım 250 olamazsın Ben bugün spora başladım200 kilo olmaya karar verdim
İnşaallah öyle olmazaman nevos kılo vercem dıye kılo almada
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
valla gondermezsen o ceyrek altınlarını calarım ha
tabıkı ben
Yek ya , yedirmem sana altinlarimi hem alarim taktirdim onlara , dokunursan muhafizlar seni zindana atcekler sekerim
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Sana yemin ederim Nurcuğum bende katılmayı düşünmüyordum ama bugün pazardan geçerken hamsileri görünce aklıma yarışma geldi ve bu tarifi yapayım diye düşündüm;çünkü bu tarifi daha önce bir kere bir yerden görüp yapmıştım,Sunum pilav herşey tıpkısının aynısı olacaktı,aklımdaki buydu...Valla arkamdan vurdun beni,kıskandım,çok ta güzel olmuş
Ay canim benim Cok tesekkur ederim , begenmene cok sevindim Bende nurselin mutfaginda gormustum yapmak simdiye nasip oldu :) Balik yemekleri pek tercih etmiyoruz , begenildiyse ne mutlu bana
- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyorAy canim benim Cok tesekkur ederim , begenmene cok sevindim Bende nurselin mutfaginda gormustum yapmak simdiye nasip oldu :) Balik yemekleri pek tercih etmiyoruz , begenildiyse ne mutlu bana
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Sonra kilo alırsın
Yollarmiyim hic nevosum , ikimiz yiriz bi guzel
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumVermeyelim kimseyeYollarmiyim hic nevosum , ikimiz yiriz bi guzel
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumVermeyelim kimseye
Sana guveniyorum nevosum Tolin e vermeyek aramizda bolusuruz , arkasindan da.bi irmik helvasi Afiyet seker olsun bize
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyor
Çok tesekkur ederim prensescim
İrmik helvası mıOhhh süper olurAma tolin'e yokSana guveniyorum nevosum Tolin e vermeyek aramizda bolusuruz , arkasindan da.bi irmik helvasi Afiyet seker olsun bize
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Ooff :))basarilarrr gene sansim yok bu begendigim ikinci tarif
Niye oyle diyorsun canim , bence sansin hala yuksekk
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
İrmik helvası mıOhhh süper olurAma tolin'e yok
Yok tabi , ben fasulyeden diyom ginderim falan diye Aman duymasin aramizda kalsin nevos
Tamam aramızda Ben kesinlikle söylememYok tabi , ben fasulyeden diyom ginderim falan diye Aman duymasin aramizda kalsin nevos