Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimElinize sağlık....
Teşekkür ederim :)Elinize sağlık başarılar
Hanim ablam senin begenin benim için önemliHazalcım ellerine sağlık çok güzel olmuş,başarılar diliyorum yarışmada.
Teşekkür ederim canım seninkide çok güzel olmuş :)elletinize saglil basarilar dilerim :)
Hanim ablam senin begenin benim için önemli
Sen begendiysen ne mutlu bana ❤
Ayy oğlumla çok severiz bunu ve her salı balık gunumuzdur (Pazar salı kurulduğu için) Ellerine emeğine sağlıkHerkese merhabalar hanımlar kış geldi mi yapmaktan ve keyif aldigim bi tarif umarım beğenirsiniz
Malzemeleri
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Kızartmak İçin;
Sıvıyağ
Eki Görüntüle 2074276
Hamsi’leri kılçıkları’dan ayırıp temizledim. Bol suda en az 3-4 kez yıkayıp suyunun süzülmesini sağlayalım. Temizlenmiş hamsileri kuyruk kısmından rulo şeklinde sararak çöp şişlere geçirip tuzlayıp mısır ununa buladıktan sonra kızdırdığımız yağda kızartabilirsiniz. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2074277 Eki Görüntüle 2074278 Eki Görüntüle 2074279 Eki Görüntüle 2074280 Eki Görüntüle 2074281
Eki Görüntüle 2074283 Eki Görüntüle 2074284
Eksiğim yanlışım varsa affola
Teşekkür ederim :)Ellerine sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim canım ablamBalığı seven biri olarak beğenmemek olmaz tabiki hazalcım:))
Teşekkürler :))Ayy oğlumla çok severiz bunu ve her salı balık gunumuzdur (Pazar salı kurulduğu için) Ellerine emeğine sağlık