- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine,emegine sağlık hazalım enfes görünüyor,basarilar dilerimHerkese merhabalar hanımlar kış geldi mi yapmaktan ve keyif aldigim bi tarif umarım beğenirsiniz
Malzemeleri
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Kızartmak İçin;
Sıvıyağ
Eki Görüntüle 2074276
Hamsi’leri kılçıkları’dan ayırıp temizledim. Bol suda en az 3-4 kez yıkayıp suyunun süzülmesini sağlayalım. Temizlenmiş hamsileri kuyruk kısmından rulo şeklinde sararak çöp şişlere geçirip tuzlayıp mısır ununa buladıktan sonra kızdırdığımız yağda kızartabilirsiniz. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2074277 Eki Görüntüle 2074278 Eki Görüntüle 2074279 Eki Görüntüle 2074280 Eki Görüntüle 2074281
Eki Görüntüle 2074283 Eki Görüntüle 2074284
Eksiğim yanlışım varsa affola
Eline sağlık canım eksiğin yok fazla var maşallah süper olmuş :)
Ev ahalisi çok şanslıymiş
Çok sağol canım Teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar dilerim güzel gorunuyor
Sağol kuzumnn beniimEllerine,emegine sağlık hazalım enfes görünüyor,basarilar dilerim
Teşekkür ederim saricigimmEllerine sağlık canım başarılar
Çok teşekkür ederim canım begenmene çok sevindimEllerine sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerim:)
Elleine sağlık canım.Hamsiyi ben de deneyeyim bu şekilde ,çok havalı duruyor ,başarılar dilerimHerkese merhabalar hanımlar kış geldi mi yapmaktan ve keyif aldigim bi tarif umarım beğenirsiniz
Malzemeleri
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Kızartmak İçin;
Sıvıyağ
Eki Görüntüle 2074276
Hamsi’leri kılçıkları’dan ayırıp temizledim. Bol suda en az 3-4 kez yıkayıp suyunun süzülmesini sağlayalım. Temizlenmiş hamsileri kuyruk kısmından rulo şeklinde sararak çöp şişlere geçirip tuzlayıp mısır ununa buladıktan sonra kızdırdığımız yağda kızartabilirsiniz. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2074277 Eki Görüntüle 2074278 Eki Görüntüle 2074279 Eki Görüntüle 2074280 Eki Görüntüle 2074281
Eki Görüntüle 2074283 Eki Görüntüle 2074284
Eksiğim yanlışım varsa affola
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık başarılar
Teşekkür ederimElinize sağlık başarılar dilerim
Aus ablaaamHazalcım ellerine sağlık canım
Çok lezzetli olduğuna eminim ..hamsi+mısır unu + kızartma üçlüsü başarılar dilerim ablacım
Çok sağol deynebimmElleine sağlık canım.Hamsiyi ben de deneyeyim bu şekilde ,çok havalı duruyor ,başarılar dilerim
Teşekkür ederim tatlım çok sevindim begenmeneEllerine sağlık çok değişik ilk defe gördüm bu tarifi valla süper görünüyor başarılar
Teşekkür ederim tatlım çok sevindim begenmene