Deniz Ürünleri Kılçıksız hamsi tava - İnci mısır unu sponsorluğunda

Teşekkürler salatanın içinde rokada var aslında bizim evde anca böyle karışık salatü olunca yiyoruz tek roka acı geliyor bi de geç olmuştu eşim sabırsızlandı sunum konusunda pek becerikli sayılmam :KK70:
Rokanın üzerine bol limon az tuz accuk da zeytinyağı ooo yemede yanında yat uyu yani :KK70::KK70:

Herşeye rağmen ellerine sağlık kuzum:kk77:

bende hep böyle yapıyorum. Eğer hamsi bayatsa ayıklarken hamsi dağılmaya başlar demişsin. dün akşam ilk defa bunu yaşadım, kılçığı çıkaramadım balık dağıldı parçalandı. bende sinir oldum hepsiyle tek tek uğraşmaktan vazgeçtim bıraktım. bayatmıydı şimdi bizim balık. zehirlese şimdiye belli olurdu :KK17:
eline sağlık yarışmadA başarılat dilerim

Cokk güzel üst üste yapıstırılıp yapılan hamsiyi nen daha çok seviyorum minicik hamsilere bi dolgunluk veriyor.Ellerine sağlık Başarılar

başarılar canım :KK66: ay birazda bana yollasaydın ya valla canım nasıl hamsi istedi off ya:KK47::kk77:

adres yolla kargo yapıp yollıyım :)) ya da sen hamsiyi al yapıver :KK47: teşekkür ederim canım :KK66:
Cokk güzel üst üste yapıstırılıp yapılan hamsiyi nen daha çok seviyorum minicik hamsilere bi dolgunluk veriyor.Ellerine sağlık Başarılar
aynen ya ağzına attığına değiyor en azından böyle Teşekkürler :KK19:
Ben bunu yerim :kk77:
bu kadar yorumum :KK54:
Elinize sağlık çok çok lezzetli görünüyor. :KK68:
ye :kk77: afiyet olsun :KK68: Teşekkürler
bende hep böyle yapıyorum. Eğer hamsi bayatsa ayıklarken hamsi dağılmaya başlar demişsin. dün akşam ilk defa bunu yaşadım, kılçığı çıkaramadım balık dağıldı parçalandı. bende sinir oldum hepsiyle tek tek uğraşmaktan vazgeçtim bıraktım. bayatmıydı şimdi bizim balık. zehirlese şimdiye belli olurdu :KK17:
eline sağlık yarışmadA başarılat dilerim

zehirlemez bayat bile olsa balık biz iki üç günlük yiyoruz zaten sabah tutuldu deseler bile öyle hiç endişe etme canım teşekkür ederim :KK28:
En sevdiğimmmmmm :KK200:
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
teşekkür ederim :KK6:
Tam lüp lüp ağıza atımlık:kk77:

Ellerine sağlık , başarılar .
aynen öyle löp löp atımlık teşekkür ederim :KK60:

Ellerine saglik cnm cok lezzetli gorunuyor:kk77: hamsiyi cok severim bende lakin herzaman bulmak mumkun olmuyor burda, basarilar diliyorum sanada:KK200:

Sevmeyen yoktur herhalde..
Eline sağlık çok güzel görünüyor.
Başarılar.
teşekkür ederim :KK68:

Ellerine saglik cnm cok lezzetli gorunuyor:kk77: hamsiyi cok severim bende lakin herzaman bulmak mumkun olmuyor burda, basarilar diliyorum sanada:KK200:
gurbette zor olur eminim her hamsi de Karadeniz hamsisi gibi olmuyor

çok teşekkür ederim :KK68:

Ellerine sağlık soocute hamsiye bayılırım .
Başarılar dilerim :KK68;
şimdi gördüm kusura bakma aeben teşekkür ederim
Bir Karadenizli olarak fikrimi söyleyeyim; süper görünüyor. Aynı annemin yaptığı gibi. Ben balık hiç denemedim, evde pisirmedim:110::110:
teşekkür ederim bence sende yapmalısın bebiş için fırında kendi buharı ile pişen balıkları yemelisin :)

X