Ellerine sağlık canım fırında mı kızartıyorsun tavada mı acaba fırındaysa kokusuz olacağından çok güzel olur mutlaka ellerine kollarına sağlıkHerkese merhabalar hanımlar kış geldi mi yapmaktan ve keyif aldigim bi tarif umarım beğenirsiniz
Malzemeleri
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Kızartmak İçin;
Sıvıyağ
Eki Görüntüle 2074276
Hamsi’leri kılçıkları’dan ayırıp temizledim. Bol suda en az 3-4 kez yıkayıp suyunun süzülmesini sağlayalım. Temizlenmiş hamsileri kuyruk kısmından rulo şeklinde sararak çöp şişlere geçirip tuzlayıp mısır ununa buladıktan sonra kızdırdığımız yağda kızartabilirsiniz. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2074277 Eki Görüntüle 2074278 Eki Görüntüle 2074279 Eki Görüntüle 2074280 Eki Görüntüle 2074281
Eki Görüntüle 2074283 Eki Görüntüle 2074284
Eksiğim yanlışım varsa affola
Teşekkür ederim canım begenmene sevindim :)Çok güzel olmuş canım :) Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim ablam çok sağolEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canım begenmene çok sevindimEllerine sağlık, çok güzel görünüyor
Canim evdekiler kizartma istediği için kizarttim ama firinda da denemistim aynı oda çok güzel oldu yağlı kağıt serip atiyodumEllerine sağlık canım fırında mı kızartıyorsun tavada mı acaba fırındaysa kokusuz olacağından çok güzel olur mutlaka ellerine kollarına sağlık
Bu arada çok teşekkür ederim canım begenmene sevindimEllerine sağlık canım fırında mı kızartıyorsun tavada mı acaba fırındaysa kokusuz olacağından çok güzel olur mutlaka ellerine kollarına sağlık
Anladım canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerimCanim evdekiler kizartma istediği için kizarttim ama firinda da denemistim aynı oda çok güzel oldu yağlı kağıt serip atiyodum
Valla canım normalde yediğim tek balık hamsidir bu yarışma sayesine balıklarıda seveceğim gibime geliyor tutması filan da zevkli de işte sadece kokusu yüzündenBu arada çok teşekkür ederim canım begenmene sevindim
Benimde vazgecilmezim bi hamsi bi çupiraValla canım normalde yediğim tek balık hamsidir bu yarışma sayesine balıklarıda seveceğim gibime geliyor tutması filan da zevkli de işte sadece kokusu yüzünden
Bi kaç gün çıkmıyormuş gibi oluyor mutfaktan bi kez yumuşatıcı kaynat dediler denedim koku gidiyor gibi ama bu kez de yoğun yumuşatıcı kokusuna maruz kalıyoruz sanırım bunun bir çözümü yokBenimde vazgecilmezim bi hamsi bi çupira
Aynen canım ya o koku benide öldürüyor balık yapınca duş şart oluyo bana
Sanki hala balık kokuyorum
Bende en son çare onu yaptımBi kaç gün çıkmıyormuş gibi oluyor mutfaktan bi kez yumuşatıcı kaynat dediler denedim koku gidiyor gibi ama bu kez de yoğun yumuşatıcı kokusuna maruz kalıyoruz sanırım bunun bir çözümü yok
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Herkese merhabalar hanımlar kış geldi mi yapmaktan ve keyif aldigim bi tarif umarım beğenirsiniz
Malzemeleri
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Kızartmak İçin;
Sıvıyağ
Eki Görüntüle 2074276
Hamsi’leri kılçıkları’dan ayırıp temizledim. Bol suda en az 3-4 kez yıkayıp suyunun süzülmesini sağlayalım. Temizlenmiş hamsileri kuyruk kısmından rulo şeklinde sararak çöp şişlere geçirip tuzlayıp mısır ununa buladıktan sonra kızdırdığımız yağda kızartabilirsiniz. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2074277 Eki Görüntüle 2074278 Eki Görüntüle 2074279 Eki Görüntüle 2074280 Eki Görüntüle 2074281
Eki Görüntüle 2074283 Eki Görüntüle 2074284
Eksiğim yanlışım varsa affola