- Konu Sahibi dejavu_one
-
genelde ayıklarlar ya,ben mesela hep ayıklatırım.
peki sonraki kategori belli oldu mu ? tavuk yemekleri olsun lütfentavuğu sevmeyen ben belki tavuk yerim güzel tariflerle
bizim de eski semtte ayıklıyorlardı ama semt değiştirdik belki buradakiler ayıklamazlar mı diye düşündüm de :S ima yoluyla sorayım olmadı ya da kendimi aındırayım abii iki bebeğim var babanın hayrına ayıkla diyeyim :)
peki sonraki kategori belli oldu mu ? tavuk yemekleri olsun lütfentavuğu sevmeyen ben belki tavuk yerim güzel tariflerle
Hamsiyi misss gibi ayıklarlar . Yani ayıklamaktan kastım , içini temizlerler istersen kafasını alırlar.Ama kılçıklarını ayıklamayı sanmam.Babanın hayrına taktiğini bir dene hele ,işe yararsa bize de haber et
Bu yarışmanın birincisi bir sonraki kategoriyi belirliyor . Tavuk sevilmez mi yahu ? Bak dün balıkta çığır atladın ,tavukta da müthiş tarifler gelir diye düşünüyorum .
kızlar aşkolsun böyle demeyin,sandığınız kadar korkutmasın sizi varlığım:))
düşündüğünüz gibi olsaydım,2.olmazdım ilk yarışmada di mi:))
kılçığını balıkçıya söylesem ayırmazlar mı acaba :s
Hamsinin kılçığını senin için ayıklayacak bir balıkçı bulursan bana da haber et cincikk
Eğer balık reyonu çok yoğun olmayan bir marketten alırsan , ayıklıyor olabilirler ama genelde hamsi ayıkla demeyi küfür gibi görüyorlar
bizim de eski semtte ayıklıyorlardı ama semt değiştirdik belki buradakiler ayıklamazlar mı diye düşündüm de :S ima yoluyla sorayım olmadı ya da kendimi aındırayım abii iki bebeğim var babanın hayrına ayıkla diyeyim :)
evet evet tavuk yemekleri olsun lütfen :)
balığı yemeyen ben tam bir tavuk hastasıyım.yeni tarifler öğreniriz belki güzel olur.
canımm burun farkıyla kaybettn ama hem yemek topiği olan biri zaten kendini ispatlamıştır dimi yarışmaya hacet yok.
Bana yorumların nedir canım nasıl buldun yapılış aşamalarını :26:
.
evet haklısın sağol canım...
senin tarifini bende sık yapıyorum çünkü biz tam bir balık delisiyiz....
kalamar ile beni zaten bitirdin bayılırımmm....
şu an için favorimsin canım
tekrar ellerine sağlık sunumunda,hazırlayış aşamanda hoşuma gitti...
ayy teşekkür ederimm canımm
Hazırlayış aşamasında her kareyi çekmek istedim. Çok el oyalayan bir tarif aslında bilirsin dışarıda ayıklatmadığın sürece bir de o balığa şekil verme yapıştırma aşaması var ki biraz sabırlı olmak gerekiyor her birinde 4 balık olduğu içinde balığı bol tutmak gerekiyor.
Sunum olarak açıkçası ben kendimi beğemedim daha iyisini yapabileceğimi biliyorum çünkü ama gerçekten bugün arkadaşlarımın gelme ihtimali vardı ve işten gelip yaptım ve çok oyaladı beni ayrıca belim de rahatsız olunca akşam sonunda bitmiştim. Bu kadar sunum yapabildim. Ama arkadaşlarım gelemediler bilsem bugün daha fazla vakite yapar sunuma da özenirdim yine de kalamarın görüntüsünden benden memnun kaldım tadı da çok güzeldi gece gece yedim biliyor musun.
rica ederimm canımm,evet sunum için çok fazla alternatif var ama artık çok geç...:)
olsun yinede el oyalayıcı bir tarif yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım iddiam yok açıkçası kazanıcam diye öyle bir hırsım da yok katılmak buradan beğenenleri, yorum yazanları izlemek bile çok zevkli diğer arkadaşlarınki de gayet güzel. İşte arkadaşlar bugün beni ekmeseydi ne güzel bugün bol zamanda yapacaktım o zaman güzel bir sunumda çıkacaktı ortaya.
olsun canım her işte bir hayır vardır,işin eğlence kısmını düşündüğümüzde gerçekten inanılmaz zevkli yarışmaya katılıpta yorumları okumak ve anketi takip etmek...
ilk kategoride neredeyse sayfaya yapışık uyuyordum,pc yi yatak odama alıp komidinin birini dibime yerleştirip uyuyana kadar elim pc den ayrılmıyordu:))))
yani meraktan çatlıyordum:)))
Gerçekten mii çok soğukkanlı duruyordun ama demek ki öyle görünüyormuşsun. Ben haftasonu daha çok takılabiliyorum ama haftaiçin işim yoğun bu hafta geçen haftada öyleydi üninin kütüphanesinde çalışıyorum ben öğrenciler tatilde ama bir sürü kitap var kodlyoruz falan ara sıra bakabiliyorum. Her yorum beğeni beni çok mutlu ediyor nasıl evine gelirler beğenirler eline sağlık derler aynen öyle hissediyorum. Yarışayı düşünüp gerçekleştirenlere çok teşekkürler. Bir atraksiyon oldu forumda en başından da yapmadan da iddiam olmadığını söylemiştim. Senden güzel sözler duymakta çok güzell..
canım aynen:))
görünürde soğukkanlılık hissi verebilirim ama ben inanılmaz heyecanlı bi hatunum:)
2 yumurta kırsam eşimin gözünün içine bakarım sihirli sözcükleri duymak için:)))
yarışmadaki halimi düşün işte
aklımda bi tarif var,uydurmasyon olucak sanırım ama katılıp katılmama konusunda git gel yaşıyorum,üşengeçliğim üstümde bugünlerde,annecim sağolsun buradaydı 10 günden fazla mutfağa sokmadı beni,pek iyi olmadı
Bende heyecanlıyımdır aynen bende birşey yaparım isterim hemen eşim övsün dünyanın en iyi aşçısı muamelesi yapsın ama hakını yemiyim ne yapsam yer aline sağlık der hiç öyle abartılı şeyler istemez ama kış sebzeleri yemez işte bir tek ıspanak o huyu kötü balığa da ben alıştırdım hiç yemezmiş.
İşte o anne geldi mi ve elini birşeye sürmedin mi çok fena oluyor aynısını bende yaşadım annem geldi ben çalıştığım için işimi de yaptı, yemeğimi de hazırladı eve geldiğimde herşey hazır sofra kurulu oluyordu bir tek sofrayı kadırıp makineye yerleştiriyordum. Nasıl bir rahatlık ama ve her güzel şey gibi bitti ve gitti nasıl zor geldi ama üşengeçlik gelmiş bana ama yine adapte oldum artk. Yarın sarma sarcamm cnım istiyoo umarım keyfim olur da sararım.
Katıl katıl tabii neden katılmıcan tarifin iyisi kötüsü olmaz maksat paylaşmak.
Allah'ım kendi kuyumuzu kazıyoruzzz :18::18:
Şaka tabii ki valla memnun oluruz seninle yarışmaktann
sağol canım benim
ben çalışmıyorum bu sene ara verdim ama kursa gidiyorum,bitmedi gitti hala
Allahtan yanıma alıyorum pc mi de ara ara açıp kapatıyorum çoksa çatlarım meraktan,KK da neler oluyor diye
çarşambaya kadar zaman var ben ufak ufak çalışmalara başlarım sanırım
Başla bakalımm rakip gelsin bize şöyle sağlam üçümüz kaldık böyle bir arkadaş daha da katılacakmış herhaldee.
ehehehehe:))))
haftaiçi ya da yarın katılım aracaktır bence
canım aynen:))
görünürde soğukkanlılık hissi verebilirim ama ben inanılmaz heyecanlı bi hatunum:)
2 yumurta kırsam eşimin gözünün içine bakarım sihirli sözcükleri duymak için:)))
yarışmadaki halimi düşün işte
aklımda bi tarif var,uydurmasyon olucak sanırım ama katılıp katılmama konusunda git gel yaşıyorum,üşengeçliğim üstümde bugünlerde,annecim sağolsun buradaydı 10 günden fazla mutfağa sokmadı beni,pek iyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?