Deniz Ürünleri Hamsi Kuşu (Bünsa Mısır Unu İle) ve Tarator Sos Eşliğinde Kalamar Tava

inşallah katılır canım,yeni bi renk yeni bi soluk olacak her yarışmacı..
heyecanla takip etmek daha da zevkli olacak kişiler arttıkça...

Mutlaka katılmalısın elossammmm merakla bekliyorum tarifini ve güzel sunumunu

Canım benim kısmetse katılmak istiyorum...
biraz gevşek davranıyorum çünkü benim yapacağım tarifi kimse aklına getirmemiştir:)

Daha çok merak etmeye başladım şimdi :)

Huuuu komşuuu

Ben geldim , ne var ne yok ?

Hadi ama hiç yeni tarif olmamış .

bence de kalabalık olsun yaaa

Vayy çok merak ettim şimdii yaaa gevşek davranma yapta görelim ya çatlatma bizi ndir diyeee

Daha çok merak etmeye başladım şimdi :)

bendeee

Huuuu komşuuu

Ben geldim , ne var ne yok ?

Hadi ama hiç yeni tarif olmamış .

Komşumcum nerdesinn.. REvet ok bugün herkes tembel çıktı Elossa katılacak ama o da ağırdan alıyor, sey-ren katılacakmış bakalım daha olacak mı merakla bekliyorum yeni tarifleri incelemek zevkli olacak

katılacağım canım:)
bu arada ben kaçar dizim başladı

Son düzenleme:
Gezdim tozdum , alış veriş yaptım ... Geldim işte komşu .

Yorgunum ama farketmeden çok yürümüşüm.

Elossa ve sey-ren i okudum evet , bekliyorum bende güzel tariflerini .

Gezdim tozdum , alış veriş yaptım ... Geldim işte komşu .

Yorgunum ama farketmeden çok yürümüşüm.

Elossa ve sey-ren i okudum evet , bekliyorum bende güzel tariflerini .

alışveriş olunca işin içinde ne kadar yürüsek anlamıyoruzz

Bende çok merak ediyorumm yeni arkadaşlar geliyorrr

ellerine sağlık canım banada hmsi tabağını gönderiver bol şanslar canım

canımm hemen göndereyimm

Afiyet olsunn.. teşekkür ederim

Kalamarı çok severim şimdi baktımda benim soğanlar kalamara benzemiş.Ama senin kalamardan canım çekti.Bugünkü balık kesmedi beni:)

Kalamarı çok severim şimdi baktımda benim soğanlar kalamara benzemiş.Ama senin kalamardan canım çekti.Bugünkü balık kesmedi beni:)

evet bende benzettim kalamar yaptım diye kandırsaydınn

Ben hemen göndereyim sana zaten yetişemiyorum siparişlere. ben sunumdan sınıfta kaldım zaten barii kalamalarlı yollayayımm herkes tatsınn teşekkürler senin balıkta çok hoş ye beni diyorr..

Komşum ya , görüşemez olduk :26:

Rakip yok yok dedik , çok kuvvetli rakipler geldi valla :18:

Şaka bir yana , bugün yoktum bende , bir döndüm birbirinden nefis tarifler gelmiş

Balığa doydu gözlerimiz , ne ararsan var .

ellerine saglık kuzummm harıka görünüyo bnlar ya :) bnde isterim birgün bnlardan canımmm

canımm Rahimem hoşgeldinn teşekkürler tabii yaparımm canım gelir yersinn

valla fazlaca söyledik galiba rakipler peşpeşe geldi ya hangisine bakacağımı şaşırdım hatta hangi tarif kimindi onu da şaşırdım ayoll.

Bir de asıl baş rakip elossa yapacaktı tarifini ama ağırdan alıyorum demişti fırtınadan önceki sessizlik bence patlaacak bombayıı

Balığa doyduk valla hamsi, kalamar, somoon, çipura, sazan, levrek ne ararsan var unuttuğum oldu mu acaba :26:

Auscum ben zaten işte yoğundum kitap kodluyorum üniversitede kütüphanede çalışıyorum da o yetmezmiş gibi bir de hizmetiçi eğitim çıktı seminere katılıcam eğitim var yarın tüm gün sonra direkt eve gelirim zaten dönmem işe ama zaten akşama doğruı bitermiş. Sonra da sarma sarıcam canım istiyor o yüzden yarın akşama kadar gelemem ben başlığıma göz kulak ol oylama öncesi kaçmasın benim balıklar cinlik edip yokluğumdan istifadee belki hamsilerle kalamarlar örgütlenirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…