- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
kısmet canım![]()
bana da yorumlarını alabilir miyim merak ettim ausenciaya demişsin bişilerr benim hakkımda ne düşünüyorsunuz gurmeciğim..
Katıl katılll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet canım![]()
Eki Görüntüle 634493
İşte kahveler buyur Ausenciacığım karşılıklı içelimm ohh yorgunluk atalımm
Bu arada ismin ne senin nickin uzun yaaa![]()
Ama şimdi oldu mu yahu ? O çikolatalar
Biri sana , biri safahata ...Geri kalanı benim olsun
Aus de canım , herkes öyle kısaltıyorTabii sonuna cum eklemek istersen , auscum gayet samimi olur
![]()
Jet hızı diye buna derim ben dejavu...
Bu arada sizlerden sonra bir de Elossa rekabetini kaldırır mı yüreciğim bilemiyorum![]()
Ben de katıl dedim ama bir yandan da kendi ipimi mi çekiyorum acaba dedimm
Katılsın arkadaşım kimin kısmetiyse o kazanacak. Ben rakip değilim zaten beni unut sizin tabaklarınızdan sonra ben kendimi iddalı zaten görmüyordum şimdi hiç görmüyorum. Biraz oy alayım ama bari yaaa rezil olmıyım yemek yarışması camiasına..![]()
hamsi kuşunu da kendime yapacağım eşim hamsi sevmiyor :S ismi eskiden beri çok tatlı gelir bana hamsi kuşu :) hiç yamamaıştım yarın da kendime yapayım. kızlar siz olmasanız bu kış doğru düzgün balık yapmayacaktım herhalde aşka geldim![]()
Tatlı rekabet iyidir her zaman ... Sende artık iddiasızım deme bence . Sonuçta balıktan kaçırdıklarını kalamardan toplayacaksın , senin o şansın bizi döverr![]()
yap yap valla hamsisiz kış olur mu. Ben düşünemiyorumm şahsenn balıksız bir kış mevsimini. Zaten iştahlı yediğim azınlıktaki şeylerden biri hatta teki diyebilirim balık için..![]()
yapcam paylaşırım fotosunu da. pek balık kültürüm yok o yüzden çok yapmam ama bu tarifler hoşuma gitti dün Ausencia' nın tarifini de eşim çok beğenince gayrete geldim
tama canım. Tavsiyem pulbiberi çok koyma. Karabiber güzel bir tat veriyor soğanlar çok ince doğansın rondodan da çekebilirsin suyunu sıkıp koyabilirsin ben doğradım kendim küçük küçük. Yapınca avucunun içinde iyice sık alt ve üstünü de yapıltır avucuna döndürerek her tarafın yapışmasıın sağla. Yumurta ve mısır onu şle yapılıyor genelde ama sadece mısır unuyla kızarttığım da oluyor benim o da güzel oluyor. Ama ben artık bildiğim için tarifi dağılmıyor ondan sadece mısır unu kullanabiliyorum. Yumurtaya az bula çok yumurtalı olmasın. Ya da sırayı değiştirip önce yumurta sonra mısır unu da yapabilirsin sana kalmış istediğin gibi dene. Ymurta tutunmasını sağlıyor yağ kızgın olacak buna dikkat hemen çevirme dağılır önce ıkısık ateşte önlü arkalı yapıyorsun sonra altını açıp kızarmasını sağlıyorsun hem kısık ateşte içinde güzel pişer![]()
Bir de maydonozu bol tut o asıl tadı veriyor canımm![]()
tamamdır yarın yapıp paylaşırım inşallah :) teşekkürler
bana da yorumlarını alabilir miyim merak ettim ausenciaya demişsin bişilerr benim hakkımda ne düşünüyorsunuz gurmeciğim..
Katıl katılll![]()
Jet hızı diye buna derim ben dejavu...
Bu arada sizlerden sonra bir de Elossa rekabetini kaldırır mı yüreciğim bilemiyorum![]()
Ben de katıl dedim ama bir yandan da kendi ipimi mi çekiyorum acaba dedimm
Katılsın arkadaşım kimin kısmetiyse o kazanacak. Ben rakip değilim zaten beni unut sizin tabaklarınızdan sonra ben kendimi iddalı zaten görmüyordum şimdi hiç görmüyorum. Biraz oy alayım ama bari yaaa rezil olmıyım yemek yarışması camiasına..![]()
rica ederim. İçini ayarlamak gerçekten önemli iyice sıkmak ama nazik bir şekilde. Benim zamanımı o aldı zaten. Birde ayıklayıp kılçığını çıkarmak ve tek tek yıkamak. Çok yapmıyorum bunu ya da kendime kadar azcık yapyorum çünkü eşim sade seviyor zaten evledğimizden beri ancak alıştırdım genelde kılçığını çıkarıp birşey koymadan yapıştırıp kızartıyorum onda sadece una buluyorum. Yada yine kılçığı çıkartıp buğulama yapıyorum kılçık ayıklama derdi olmayınca eşim çok güzel yiyor istavritide güzel yiyor ondada kılçık fazla değil yaa. Kaynanam şok oluyor balık yediğini duyunca![]()
kılçığını balıkçıya söylesem ayırmazlar mı acaba :s
Hamsinin kılçığını senin için ayıklayacak bir balıkçı bulursan bana da haber et cincikk
Eğer balık reyonu çok yoğun olmayan bir marketten alırsan , ayıklıyor olabilirler ama genelde hamsi ayıkla demeyi küfür gibi görüyorlar![]()
kılçığını balıkçıya söylesem ayırmazlar mı acaba :s