Deniz Ürünleri Hamsi Kuşu (Bünsa Mısır Unu İle) ve Tarator Sos Eşliğinde Kalamar Tava

dejavu eline sağlık canım..

hamsi kuşunu annem yapar gerçi ben hiç tadına bakmadım nasıl bişeydir bilmem ama güzeldir herhalde :)

başarılar :3:

Yardıma gelirizzzz merak etme hem yeriz hemde yardım ederizz :34: :16:

tabi ki benim en sevsiğim şey bir yandan yaparken bir yandan yemektir balıkta diğer yemeklerde sevmem bunu ama balıkta aşırmaya bayılırım. :9:

dejavu eline sağlık canım..

hamsi kuşunu annem yapar gerçi ben hiç tadına bakmadım nasıl bişeydir bilmem ama güzeldir herhalde :)

başarılar :3:

canım gerçekten güzel bir kere içinde karabiber ve az miktarda pulbiber olunca hamsiye ayrı bir lezzet katıyor. :34:

uyyy hamsiiii :56:bir karadenizli olarak çok severim; hamsiyi ve balığı..
ellerinize sağlıkk:31: bu yeni kategori ile pek çok şey öğreneceğim kesin:16:
herkese başarılar diliyorum..

uyyy hamsiiii :56:bir karadenizli olarak çok severim; hamsiyi ve balığı..
ellerinize sağlıkk:31: bu yeni kategori ile pek çok şey öğreneceğim kesin:16:
herkese başarılar diliyorum..

ayy evet baş kahraman her zaman hamsidir. Ben bir kızartayım oturayım başına yarım kilodan da fazlasını yerim inanın hiçbirşeyi balık kadar iştahlı yiyemem.

Teşekkürler canımm :34:

tabi ki benim en sevsiğim şey bir yandan yaparken bir yandan yemektir balıkta diğer yemeklerde sevmem bunu ama balıkta aşırmaya bayılırım. :9:

canım gerçekten güzel bir kere içinde karabiber ve az miktarda pulbiber olunca hamsiye ayrı bir lezzet katıyor. :34:

Öfffff atacan ağına sıcak balıkları yiyecennnn :56::56: bide salata tamamdırr :38:

Kategoridaşım :16:

Hafta sonu uzun zamandır yapmadığım hamsi kuşunu yapacağım , aklıma soktun :34:

Tekrar ellerine sağlık bu arada.

Kategoridaşım :16:

Hafta sonu uzun zamandır yapmadığım hamsi kuşunu yapacağım , aklıma soktun :34:

Tekrar ellerine sağlık bu arada.

Caanıımm bende seninkine bayıldımm gerçekten yapıcam en kısa zamanda haftasonu da arkadaşlarım gelecek büyük ihtimal ama tarifini mutlaka eşime yapıcamm sunumunda güzell. Paylaşmak çok zevkliymiş. :16:

of of müthiş görünüyor
lokum gibi zahmetsiz tek lokmalık yemesi
birisi yapsa da yesem:56:
ellerine emeğine sağlık canım:34:

Son düzenleme:
Caanıımm bende seninkine bayıldımm gerçekten yapıcam en kısa zamanda haftasonu da arkadaşlarım gelecek büyük ihtimal ama tarifini mutlaka eşime yapıcamm sunumunda güzell. Paylaşmak çok zevkliymiş. :16:

Evet ya , bende aynı keyfi aldım .

Umarım yeni yeni paylaşımlarda gelir.

Bu arada evet , tam eşle başbaşa yemelik
:16:

Back
X