Deniz Ürünleri Hamsi Kuşu (Bünsa Mısır Unu İle) ve Tarator Sos Eşliğinde Kalamar Tava

battın canım, havalar soguk olmadıgından hamsiler rusyaya kactı, hamsi fiyatları katlandı. Fiyatlara zam yapmazsan dükkanı kapatacaksın :))

ben burada dükkan sahibi değilim ama bunları da satmıyorum ikram ediyorum arkadaşlarıma buyursunlar gelsinler hamsiler kalamarlar feda olsun onlara paranın lafı olmaz misafir ağırlamayı her zaman severim. :34:

Acıktım dejavu,şimdi o kalamarlar burda olsada yesem yahu.
Ellerine emeklerine sağlık canım.
Çok güzeller.

canımm teşekkürlerr ne çok kalamar sevdalısı varmış meğer. :16:

Komşum ne yapıyorsun :6::6:

Safahata oturmaya gidelim dedim ama evde yok galiba :9:

hamsiyede kalamarada bayılırım,ama kalamarı hiç taze alıp denemedim.
hep hazır dondurulmuş olanlardan alıyorum,at tavaya kızarsın ımmm canım çekti,
akşam yapayım birazcık:)

Komşum ne yapıyorsun :6::6:

Safahata oturmaya gidelim dedim ama evde yok galiba :9:

güzelim pek iyiy değilim açıkçası baksana hiç beğenen yok benii :9: ondan değil tabii ki de çok yorgunum be hayatımm bir sürü kitaplar var kütüphaneye getirdiler üni öğrencileri tatil döndüklerinde ödünç alabilecekler bunları ve bir tek bir hafta kaldı gelmelerine yap yap bitmiyor incecikler günde 300-400 kitap kodluyoruz demirbaş vur, okul mührü vur sayı ver canımız çıkıyor yardımcı 3 er saatlik öğrenci işçielr var ama herkes kaytarıyor 1 haftadır belim kopuyor bir de midem tuttu yine tam zamanı gibi bu hafta bitiklerdeyim yanii. Atrtık bıraktım arkası pazartesi.

Safahat bacım neden durmuyorsun topiğinin başında neden yalnız bırakıyorsunn :9:

hamsiyede kalamarada bayılırım,ama kalamarı hiç taze alıp denemedim.
hep hazır dondurulmuş olanlardan alıyorum,at tavaya kızarsın ımmm canım çekti,
akşam yapayım birazcık:)

canım bende taze almadım bulamadım çünkü iç anadolu ve mümkün değil bulmak zor rast geliyor. Yoksa İstanbulda yaşarken tazesni doğrar yapardım hep ancak yapılış aşamaları, kızartması önemli hususlar.Yoksa yazık olur kalamalara. Birşey yok tazesini de yapmaya alıp diliyorsun yuvarlaklar oluşuyor zaten ama kaygan bir malzeme dikkat etmek gerek.

Yap yapp ye valla teşekkür ederimm :56:

Son düzenleme:
güzelim pek iyiy değilim açıkçası baksana hiç beğenen yok benii :9: ondan değil tabii ki de çok yorgunum be hayatımm bir sürü kitaplar var kütüphaneye getirdiler üni öğrencileri tatil döndüklerinde ödünç alabilecekler bunları ve bir tek bir hafta kaldı gelmelerine yap yap bitmiyor incecikler günde 300-400 kitap kodluyoruz demirbaş vur, okul mührü vur sayı ver canımız çıkıyor yardımcı 3 er saatlik öğrenci işçielr var ama herkes kaytarıyor 1 haftadır belim kopuyor bir de midem tuttu yine tam zamanı gibi bu hafta bitiklerdeyim yanii. Atrtık bıraktım arkası pazartesi.

Safahat bacım neden durmuyorsun topiğinin başında neden yalnız bırakıyorsunn :9:

Allahtan yok yani haa:52::52::52:

Bence hepimiz şimdiden bu beğenilerle ödülümüzü de , emeğimizin karşılığını da aldık sayılır.

Üzerine bir birincilik cilası olur artık :34:

Allahtan yok yani haa:52::52::52:

Bence hepimiz şimdiden bu beğenilerle ödülümüzü de , emeğimizin karşılığını da aldık sayılır.

Üzerine bir birincilik cilası olur artık :34:

kesinlikle canım beğenilmek bile çok güzelmiş. Ben zaten daha baştan dedim iddialı değilim diyee sürpriz olur birincilik bana kafamdaki şeyleri de zaten yapamadım. Katılmak bu heyecanı yaşamak istedm gerçekten de çk güzel bir duyguymuş dediğinn gibi öyle birşey olursa bonusu olur. Bakılması ilgi gösterilmesi bile güzell.. Samimiyetlerini buradan alıyorum zaten :16:

güzelim pek iyiy değilim açıkçası baksana hiç beğenen yok benii :9: ondan değil tabii ki de çok yorgunum be hayatımm bir sürü kitaplar var kütüphaneye getirdiler üni öğrencileri tatil döndüklerinde ödünç alabilecekler bunları ve bir tek bir hafta kaldı gelmelerine yap yap bitmiyor incecikler günde 300-400 kitap kodluyoruz demirbaş vur, okul mührü vur sayı ver canımız çıkıyor yardımcı 3 er saa
tlik öğrenci işçielr var ama herkes kaytarıyor 1 haftadır belim kopuyor bir de midem tuttu yine tam zamanı gibi bu hafta bitiklerdeyim yanii. Atrtık bıraktım arkası pazartesi.

canım bende taze almadım bulamadım çünkü iç anadolu ve mümkün değil bulmak zor rast geliyor. Yoksa İstanbulda yaşarken tazesni doğrar yapardım hep ancak yapılış aşamaları, kızartması önemli hususlar.Yoksa yazık olur kalamalara. Birşey yok tazesini de yapmaya alıp diliyorsun yuvarlaklar oluşuyor zaten ama kaygan bir malzeme dikkat etmek gerek.

Yap yapp ye valla teşekkür ederimm :56:

Sizi begenmeyen utansin:63::9:
Evde degildim ki cnm yogunum baya.
Geldim geldim ama acim kahvenin yaninda ne var:39:

Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim canım:34:

teşekkür ederim güzeliimm. Sen olmayacak mısın bu kategoride :34:

Görüntüler güzel , sunumlarda güzel, lezzetlerde güzel olmalı:) canım ellerine sağlık.

Çok teşekkürler ablacım o güzel yorumların içinn sevindirdin benii :16:

Sizi begenmeyen utansin:63::9:
Evde degildim ki cnm yogunum baya.
Geldim geldim ama acim kahvenin yaninda ne var:39:

Ama biz komşuluk oynadık ausencia ile sana baktık hiç topiği bomboş bırakmış meydanlarda yok :19:

ben kahveye ausenciaya gittim ne yaptı acaba kahvenin yanınaa :23:

Buraya yazmayan ama beğeni yapan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim sağolun bu bile yeter :16:

Dejavu başarılar tatlım her iki tarifinde başarılı görünüyor ellerine sağlık...

Eveeeeet geldimmm bile ...:10:
Kahveler nerede ? :68:

Dejavu bu arada , akşama 3 kişilik hamsi kuşu siparişim var ... Ne kadar çabuk ulaşırsa elime ona göre övgülerimi sunarım topik topik :9:

Back
X