Deniz Ürünleri Hamsi Kuşu (Bünsa Mısır Unu İle) ve Tarator Sos Eşliğinde Kalamar Tava

of of müthiş görünüyor
lokum gibi zahmetsiz tek lokmalık yemesi
birisi yapsa da yesem
ellerime emeğine sağlık canım

Canımm teveccüğün aslında sunum o kadar da iyi değil farkındayım kalamar olabilir ama balık daha iyi olabilirdi ancak gerçekten o kadar yoruldum ki işten gidip yapınca baya el oyalıyor hele balıkları tek tek ayıklamak kılçıkları çıkartmak tek tekte yıkarım suda onları ben bir de. Sunum için halim pek kalmadı aceleye geldi yani. Ama kalamar çok pratik zahmetsiz bir ürün marine ve pişirme kurallarına uyulunca gerçekten lokum gibi oluyor.

Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için

sunumunda gayet güzel bence canım
ben balığı her türlü yiyebilen birisi olarak
sunuma falan aldırış etmeden götürürüm
denizden çıktığı gibi yerim yani fark etmez

Evet ya , bende aynı keyfi aldım .

Umarım yeni yeni paylaşımlarda gelir.

Bu arada evet , tam eşle başbaşa yemelik

inşallah paylaşım çok olsun tabii zaten kısmetse oy alınır beğenildikten sonra yine oy gelir beğenilmesiyde katılım az olsa da oy gelmez daha iyi şeyler yapan biri de çıkabilir her zaman emeğe, sunuma saygımız vardır. Kim neyi oy vermeye değer görürse ona oy verir biz nacizane yaptık paylaştık.

Ya şimdi ben şu aşamada işin oy faslından çok , ne kadar çok tarif olursa o kadar ilgiyle takip edilir yarışma derdindeyim.

Diğer kategorilerde epey paylaşım vardı , biz burda bermuda şeytan üçgeni gibi kalmayalımda

sunumunda gayet güzel bence canım
ben balığı her türlü yiyebilen birisi olarak
sunuma falan aldırış etmeden götürürüm
denizden çıktığı gibi yerim yani fark etmez

Bende aynen açıkçası misafir olmadığı sürece çok özenmem ama illa rokası, teresi olacak yanında. Kızartır bol salata yapar yerim zaten işten gelip böyle uraşamıyorum direk kızartıyorum ya da fırınlıyorum haftasonları uğraşabiliyorum hamsi kuşu falan yapacaksam. Eşimde aksi gibi hiç sevmez alıştırdım ama kalamara alışması mümkün değil marine ederken resmi çekti ama nasıl aziyetle anlatamam görmeye tahammülü yok adamın bende çıtır çıtır yedmm

Biri daha vardı haftasonu yapabilirim ben diyordu kimdi ki o yaa.. Bence de çok yarışan olursa daha çok dikkat çeker herzaman. Daha heyecanlı keyifli olur. Ben kendim hep çağırdım birazcık ışık gördüklerimi gel gekl korkma diyee.. Kendi elimizde rakip çağırıyoruz yaa.. Bende işin eğlence kısmındayım tabii kazanmak herkes ister ama hırsım yok o konuda. O zevki yaşamak istedim.. Zaten dedim ben iddiam yok benim diyee..

bu hamsi kuşunu ben tv de izlemiştim... kaşarlı yapmıslardı ..arasına kaşar koyuyorlardı.tabi balıgı peynırle yemek cesaret işi.....
sizinki de çok güzel sabah sabah canım istedi......elinize sağlık......

Kuzummmmm harikasın ellerine sağlık mavişimmmmmm

Son düzenleme:

ben hiç öylesini yemedim enteresan olabilir ama ben peynir falan pek sevmiyorum balıkta kaşarlı alabalık falan güzel oluyor ama sadesini yada böyle yeşillikli olanını tercih ediyorum hep.

Çok teşekkürler canımm yap yee

Kuzummmmm harikasın ellerine sağlık mavişimmmmmm

Meleğim sağol canımm benimmm

süpersiniz,ellerinize sağlık.kalamar tava ve tarator sosa bayılırım.

bu kez karar vermek epey zor olacak.çok güzel tarifler geliyor.

süpersiniz,ellerinize sağlık.kalamar tava ve tarator sosa bayılırım.

bu kez karar vermek epey zor olacak.çok güzel tarifler geliyor.

eh bizde kararı zorlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ben kazanırsam sanırım çok şaşırıcam. Çünkü aklımd aolan tarifi yapamadım zamansızlıktan haftasonu misafirimin gelem ihtimali olmasa o zaman daha geniş larak başka menü yapmaktı amacım ama deniz ürünlerini çok sevdiğim için ille katılmak istedim kendim çok severim çünkü yine sevdiğim lezzetlerden seçip yaptım teşekkürlerr

battın canım, havalar soguk olmadıgından hamsiler rusyaya kactı, hamsi fiyatları katlandı. Fiyatlara zam yapmazsan dükkanı kapatacaksın :))

Acıktım dejavu,şimdi o kalamarlar burda olsada yesem yahu.
Ellerine emeklerine sağlık canım.
Çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…