Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim :)

Nesecim kaç gündür konuşamadık seninle, geçmiş olsun hayatım :) dikkat et kendine ve takma kafana :)

arkadaslar iyi geceler hepinize iyi haftalar diliyorum ben regl olmadim 4 gun oluyo yarin hicbir belirtide yok zaten umutlanmak istemiyorum cunki gecen ay 2 gun gecti sizce gebelik varmidir kanda baktirsam cikarmi ? bide neden umutlanmak istemiyrum cunki o yumurta aki kivamindaki akinti bende olmadi bu ay oyuzden hamile kalamam anlaminami geliyo sizce lutfen bana bilgi verin

günaydııın kızlarrrr bugun kimse yokmu uyanmadınızmı
neşeee gelmiyosun artık topiğe

Hele burayada bir selam verem dedim emme burada kimsecikler neyin yok nedenki ?
burcu nerde kız bu millet???

Canım merhaba.
bence 4 gün çok yeni test için erken bir zaman diye düşünüyorum ben eğer sabırlı isen biraz daha beklemeni tavsiye ederim şöyle bir hafta 10 gün geçsin o zaman yaprsın testi, yinede sen bilirsin tabii..
bu arada o yumurta akı kıvamında akıntı konusuna gelince böyle şartlandırma kendini çünkü her bünye farklı ve bu sebeple bünyeye göre değişimlerde farklı oluyor....

canım ben de hiç dikkat etmem o akıntıya, yani oluyorsa da dikkatimi çekmedi hiç

günaydın bayanlarrrr
iyi bomba gibi bir hafta diliyorum
neşecim bu ilaçar hakkında hiç bilgim yok benim:sm_confused:

Saolasın canımcım...

Hayret benim doktor hiç ara vermedi filmden sonra.

Canım dr aradım çok geliyorsa kes, az gelyorsa devam et dedi pazar günü. Ben de kararsızım. Dün almadım bu sefer de çok gelmiyor. Birde düzeim bozuldu ya, sinir oluyorum.

topiğimizi kurtarma çalışmalrı işlemi amcaıyla yazılmıştırrrr :))))))
ilk sayfada olmasına alışığım gözüm görcek yazan olmasada

Canım ya kıyamam ben Şeniz sana. Dün konu anlatımım vardı akşam derste ona çalıştığım için hiç giremedim, akşam da geç geldik eve ve yemekti, bulaşıktı derken yatağı zor buldum.

ay amacıyla yazcaktım ben ayıp bişi yazmışım resmen :)))))))))))))))

Biz görmedik :roflol:

Yok canım hepiniz ne kadar vefalı arkadaşlarsınız. Kızlar bu ay benim ümidim gene kalmadı, önümüzdeki ay daha çok takmamaya çalışıcam inşallah :lepi:

neşemeşede yok (( gelmemiş bu akşam hiç

Gelmedim, çok yorgundum canım.

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim :)

Nesecim kaç gündür konuşamadık seninle, geçmiş olsun hayatım :) dikkat et kendine ve takma kafana :)

Takacak zamanım bile yok ödev ve sınavlardan ama işte birascık da takmıyor değilim. Nerde eksik diye düşünmeden edemiyor gönül.

Canım ucuzundan bir test alıp bak.

günaydııın kızlarrrr bugun kimse yokmu uyanmadınızmı
neşeee gelmiyosun artık topiğe

Geldim canım...

canım ben de hiç dikkat etmem o akıntıya, yani oluyorsa da dikkatimi çekmedi hiç

Ben de hiç işim olmaz. Birde ona mı bakıcam. Offffff...

Yok artık ben o kadar bekleyemezdim canım ya.

neşecim gelip gitmişsin görmedim canım seni yaa kaçırdık yineee

Bulcuk canım ben geldim, sen gitmişsin. Canım imzanı çok beğendim, annecim ana şeker vericem demek :roflol: ben ne diyeyim? Annecim gel sana oyuncaklar alıcam:))

Bulcuk canım ben geldim, sen gitmişsin. Canım imzanı çok beğendim, annecim ana şeker vericem demek :roflol: ben ne diyeyim? Annecim gel sana oyuncaklar alıcam:))

napalım baktım gelmiyor şekerle kandırayım belki bu ay gelir kaydirigubbakcemile3
gelmedi bidahaki ay farklı vaatlerde bulunucaz bebişe :roflol:

niye tadın tuzun yok neşecim hoş bugun herkez aynı durumda bende öyleyim dğer topikdekikızlarda öyle bi garip gün bugun nedense:sm_confused:

Bulcuk canım her ne kadar takmıyoruz desek de adet olunca ümitler biranda tükeniveriyor. Kimseye birşey belli etmek istemyorsunuz ama gönlünüz birşeylere üzülüveriyor. Çok uzun bekleyeceğimiz hiç düşünmemiştim. Sanki böyle birşey benim başıma gelmezdi. Birkaç ayda bu bekleyiş biter sanıyordum. Hoş başımda bir sürü iş var. Olsa birde bu işleri nasıl yetiştiricem diye üzüzlürüm ama sanki başarısızlıkmış gibi algılıyor yürek. Öyle olmadığını bilsem de. Üstüne bugün bir de yakın bir yerden bir doğum haberi alınca kıskançlık değil de birazcık özenme oluyor. Offf ne dertliymişim ben de. Yazıverdim işte dostlarıma. Tadım yok bugün. Sebebi de yok....

canımm seni öyle iyi anlıyorumki bende çok değil belki 6 ay ama bu kadr beklicemi hiçmi hiç düşünmezdim benim en yakın 7arkadaşım hamile doğum yapanlar hariç insanın içinde acayip bişi oluyor kıskançlık ama fesat anlmında değil niye ben değil diyosun adet olunca atlatmak kolay olmuyor binbir türlü düşünce yer alıyor kafasında insanın. Beklicez sabırla ne sabrımız ne umudumuz tükenemsin hiç birimizin

Ya arkadaşlar şu stlerin yalancıktan 2. çizgisini göstereni yokm mu? Hiç değilse moralimiz düzelse:))

Ya arkadaşlar şu stlerin yalancıktan 2. çizgisini göstereni yokm mu? Hiç değilse moralimiz düzelse:))

kız ben gördüm yalancıktan ilk defa yaptığım iki testtede iki çizgi çıkmıştı benim dabi havalara uçtum ama dedim gibi yalancıkdan çıkmış ikinci çizgi
az önce kk da başka bi topikde yazılar okudum halimize şükredelim kesinlikle Allah sağlıkla uzun ömürlü evlatlar versin herkeze

Aminnn canım, tez zamanda inşallah kavuşucaz bebişlerimize.

Canım öyle tabi hayırlısıyla olsun biz beklemeye razıyız. Benim hiçbirşeyim kolay olmuyor hayatta zaten.

Herkese sağlıklı mutlu akşamlar kızlarr......

merhaba kızlar bu gün burasıda durgundu diğer topiğimiz gibi neyse bir ara neşe ile burcu sayesinde hareklet gelmiş allahtan.
neşe bucu yapmayın kızlar lütfen sizi anlamaya çalışıyorum bu durumları fakat nolur üzmeyin kendinizi biliyoruzki herşeyin bir vakti zamanı var hayırlısı ile inşallah rabbim verecek sizlerede bunu bizde havalara uçacağız buralarda inşallah...

mukaddes54 hoş geldin canım. ne kadarlık evlisin sen yenimi başladın bebek düşünmeye öyle anladım yazılarından? bu arada sakayalıymışsın doğrumu bende öyleyim hemşeri sayılıyoruz yane neredesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…