- 3 Mart 2008
- 8.060
- 4
arkadaslar iyi geceler hepinize iyi haftalar diliyorum ben regl olmadim 4 gun oluyo yarin hicbir belirtide yok zaten umutlanmak istemiyorum cunki gecen ay 2 gun gecti sizce gebelik varmidir kanda baktirsam cikarmi ? bide neden umutlanmak istemiyrum cunki o yumurta aki kivamindaki akinti bende olmadi bu ay oyuzden hamile kalamam anlaminami geliyo sizce lutfen bana bilgi verin
arkadaslar iyi geceler hepinize iyi haftalar diliyorum ben regl olmadim 4 gun oluyo yarin hicbir belirtide yok zaten umutlanmak istemiyorum cunki gecen ay 2 gun gecti sizce gebelik varmidir kanda baktirsam cikarmi ? bide neden umutlanmak istemiyrum cunki o yumurta aki kivamindaki akinti bende olmadi bu ay oyuzden hamile kalamam anlaminami geliyo sizce lutfen bana bilgi verin
günaydın bayanlarrrr
iyi bomba gibi bir hafta diliyorum
neşecim bu ilaçar hakkında hiç bilgim yok benim:sm_confused:
ben adet oldugumda progestanı kesmiştim ama sen yinede dr.danış bence.ben buayda dr.falan gitmeyecem.hsg çektirmiştim.2 ay bekle sonra ilaç tedavisine başlayalım dedi doktorum.allahım inşallah bizleri yormaz nasip eder en kısa zamanda
Neşecim bende regl olunca kesiliyor diye biliyorum progestan ama en iyisi doktora sormak herkesin durumu aynı olmayabiliyor banada 5 gün sadece kullan sonra regl olursun diyordu..3 günüm olcak ilaç biteli ama hala gelen giden yok hayırlısı bakalım..
topiğimizi kurtarma çalışmalrı işlemi amcaıyla yazılmıştırrrr :))))))
ilk sayfada olmasına alışığım gözüm görcek yazan olmasada
ay amacıyla yazcaktım ben ayıp bişi yazmışım resmen :)))))))))))))))
çatlak burcu nerde yakaladın kız topiği bende aradım sayfalarda bulamayınca arattım valla... ne olmuş böyle buralara kimsecikler uğramamış gerilere düşmüş bu sayfa yawww huu kızlar nerelerdesiniz beee. terkedilmiş gibi olmuş bu topik:
neşemeşede yok(( gelmemiş bu akşam hiç
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
Nesecim kaç gündür konuşamadık seninle, geçmiş olsun hayatım :) dikkat et kendine ve takma kafana :)
günaydııın kızlarrrr bugun kimse yokmu uyanmadınızmı
neşeee gelmiyosun artık topiğe
canım ben de hiç dikkat etmem o akıntıya, yani oluyorsa da dikkatimi çekmedi hiç
Canım merhaba.
bence 4 gün çok yeni test için erken bir zaman diye düşünüyorum ben eğer sabırlı isen biraz daha beklemeni tavsiye ederim şöyle bir hafta 10 gün geçsin o zaman yaprsın testi, yinede sen bilirsin tabii..
bu arada o yumurta akı kıvamında akıntı konusuna gelince böyle şartlandırma kendini çünkü her bünye farklı ve bu sebeple bünyeye göre değişimlerde farklı oluyor....
Bulcuk canım ben geldim, sen gitmişsin. Canım imzanı çok beğendim, annecim ana şeker vericem demek :roflol: ben ne diyeyim? Annecim gel sana oyuncaklar alıcam:))
Bulcuk canım her ne kadar takmıyoruz desek de adet olunca ümitler biranda tükeniveriyor. Kimseye birşey belli etmek istemyorsunuz ama gönlünüz birşeylere üzülüveriyor. Çok uzun bekleyeceğimiz hiç düşünmemiştim. Sanki böyle birşey benim başıma gelmezdi. Birkaç ayda bu bekleyiş biter sanıyordum. Hoş başımda bir sürü iş var. Olsa birde bu işleri nasıl yetiştiricem diye üzüzlürüm ama sanki başarısızlıkmış gibi algılıyor yürek. Öyle olmadığını bilsem de. Üstüne bugün bir de yakın bir yerden bir doğum haberi alınca kıskançlık değil de birazcık özenme oluyor. Offf ne dertliymişim ben de. Yazıverdim işte dostlarıma. Tadım yok bugün. Sebebi de yok....
Ya arkadaşlar şu stlerin yalancıktan 2. çizgisini göstereni yokm mu? Hiç değilse moralimiz düzelse:))
canımm seni öyle iyi anlıyorumki bende çok değil belki 6 ay ama bu kadr beklicemi hiçmi hiç düşünmezdim benim en yakın 7arkadaşım hamile doğum yapanlar hariç insanın içinde acayip bişi oluyor kıskançlık ama fesat anlmında değil niye ben değil diyosun adet olunca atlatmak kolay olmuyor binbir türlü düşünce yer alıyor kafasında insanın. Beklicez sabırla ne sabrımız ne umudumuz tükenemsin hiç birimizin
kız ben gördüm yalancıktan ilk defa yaptığım iki testtede iki çizgi çıkmıştı benim dabi havalara uçtum ama dedim gibi yalancıkdan çıkmış ikinci çizgi
az önce kk da başka bi topikde yazılar okudum halimize şükredelim kesinlikle Allah sağlıkla uzun ömürlü evlatlar versin herkeze
Ya arkadaşlar şu stlerin yalancıktan 2. çizgisini göstereni yokm mu? Hiç değilse moralimiz düzelse:))