takmayan biri herhalde gebelik düşünmeyen biridir arkadaşlar
,
canım artık öbür topiğe de uğramıyorsun, çok mu yoğunsun? Arada bir göster kendini :)Kızlar hiç tadım tuzum yok. Dua edin bize hamişler...
hmmm dün birkaç arkadaş daha senin gibiydi, havada elektrik mi vardı ne? Umarım bugün daha iyisindir tatlım. O özenme hepimizde var tatlım, yolda hamile bir bayan görsem farkında olmadan iç geçiriveriyorum, ona imreniyorum, hele bebeklerini gezdiren anneleri görünce içim gidiyorBulcuk canım her ne kadar takmıyoruz desek de adet olunca ümitler biranda tükeniveriyor. Kimseye birşey belli etmek istemyorsunuz ama gönlünüz birşeylere üzülüveriyor. Çok uzun bekleyeceğimiz hiç düşünmemiştim. Sanki böyle birşey benim başıma gelmezdi. Birkaç ayda bu bekleyiş biter sanıyordum. Hoş başımda bir sürü iş var. Olsa birde bu işleri nasıl yetiştiricem diye üzüzlürüm ama sanki başarısızlıkmış gibi algılıyor yürek. Öyle olmadığını bilsem de. Üstüne bugün bir de yakın bir yerden bir doğum haberi alınca kıskançlık değil de birazcık özenme oluyor. Offf ne dertliymişim ben de. Yazıverdim işte dostlarıma. Tadım yok bugün. Sebebi de yok....
Zormuş bacım, meğerse çok zormuş biz de olmayınca anladıkMerhaba bayanlar ben yeniyim bu kadar zormu hamile kalmak Allah herkesin gönlüne göre versin hayal kırıklığı çok kötü inşallah kimse yaşamaz doğumdan korkarken şimdi ya hamile kalamazsam sorun olursa diye korkmaya başladım
slm lar...neşecim bende sonunda regl oldum umut yoktu bu aya ama hep kendimi kandırmaya çalıştım inan kan testinden sonra bile daha regl gelmedi bakalım belki bebiş vardır diye inatla bekliyordum bizimkide umut dünyası hayallerdeydim anlayacagın..perş gidiyorum doktora en azından bir yolda ilerlemeye başlarız buda güzel öylece beklemek zorunda degilim en azından..sogan suyuna başladım akşam bir 10 yapmaya çalışacam dayanabilirsem bakalım arısütü polene tekrar başladım bugünde bal çörek otu tarçına başlıyorum geri..bizler tedbirimizi alalım rabbim ne zman nasip ederse..sende fazla yorma kendini.ceren burcu sagolun canlarım allah razı olsun sizlerden bizleride burada yalnız bırakmıyorsunuz...seviyorum kız ben sizi...
valla bilemiyorum burcum hani bu topik öyle bir hale geldiki sanki ikimize ait ev sahipleri bizleriz sade senle ben konuşuyoruz özel kanal gibi :)
arada bir mavi deniz geliyor laf atıp çıkıyor.
neşede eskisi kadar girmiyor artık zatiii....