Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

kızlar insanın elinde değil hiçbir şey.elimizde olsaydı her insanın dileği anında olurdu.herşeyin vakti zamanı var.bekleyelim.kurbam olduğum allahım hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.kısmet ya..sizleride çoook ama çook iyi anlıyorum aynı durumdayız zatenn sadece umudumuz kaybolmasın

günaydın bayanlar
güleysa amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

takmayan biri herhalde gebelik düşünmeyen biridir arkadaşlar
,

o anlamda değil topiğin ismi sadece hemileliği stres yapmamak adına kafaya takmayanlar
hamile olmaya çalışırken kafamızda farklı uğraşlar olmasını istiyoruz

Günaydın kızlarrrr bu sabah nasılmış burdaki hatunlar bakalım....
bu tarafada pek gelen giden olmamış. neşecim nerelerdesin ya fazla görünmüyorsun bu aralar çokmu yoğun işlerin kuzum....

slm lar...neşecim bende sonunda regl oldum umut yoktu bu aya ama hep kendimi kandırmaya çalıştım inan kan testinden sonra bile daha regl gelmedi bakalım belki bebiş vardır diye inatla bekliyordum bizimkide umut dünyası hayallerdeydim anlayacagın..perş gidiyorum doktora en azından bir yolda ilerlemeye başlarız buda güzel öylece beklemek zorunda degilim en azından..sogan suyuna başladım akşam bir 10 yapmaya çalışacam dayanabilirsem bakalım arısütü polene tekrar başladım bugünde bal çörek otu tarçına başlıyorum geri..bizler tedbirimizi alalım rabbim ne zman nasip ederse..sende fazla yorma kendini.ceren burcu sagolun canlarım allah razı olsun sizlerden bizleride burada yalnız bırakmıyorsunuz...seviyorum kız ben sizi...

Kızlar hiç tadım tuzum yok. Dua edin bize hamişler...
canım artık öbür topiğe de uğramıyorsun, çok mu yoğunsun? Arada bir göster kendini :)
Bulcuk canım her ne kadar takmıyoruz desek de adet olunca ümitler biranda tükeniveriyor. Kimseye birşey belli etmek istemyorsunuz ama gönlünüz birşeylere üzülüveriyor. Çok uzun bekleyeceğimiz hiç düşünmemiştim. Sanki böyle birşey benim başıma gelmezdi. Birkaç ayda bu bekleyiş biter sanıyordum. Hoş başımda bir sürü iş var. Olsa birde bu işleri nasıl yetiştiricem diye üzüzlürüm ama sanki başarısızlıkmış gibi algılıyor yürek. Öyle olmadığını bilsem de. Üstüne bugün bir de yakın bir yerden bir doğum haberi alınca kıskançlık değil de birazcık özenme oluyor. Offf ne dertliymişim ben de. Yazıverdim işte dostlarıma. Tadım yok bugün. Sebebi de yok....
hmmm dün birkaç arkadaş daha senin gibiydi, havada elektrik mi vardı ne? Umarım bugün daha iyisindir tatlım. O özenme hepimizde var tatlım, yolda hamile bir bayan görsem farkında olmadan iç geçiriveriyorum, ona imreniyorum, hele bebeklerini gezdiren anneleri görünce içim gidiyor :KK43: Ama olacak güzelim, biz pes etmediğimiz sürece olacak, azimle ... duvarı deler diye bir laf var, delinmesine az kaldı duvarın :)
Merhaba bayanlar ben yeniyim bu kadar zormu hamile kalmak Allah herkesin gönlüne göre versin hayal kırıklığı çok kötü inşallah kimse yaşamaz doğumdan korkarken şimdi ya hamile kalamazsam sorun olursa diye korkmaya başladım
Zormuş bacım, meğerse çok zormuş biz de olmayınca anladık :KK43:

Buraya ne zaman gelsem kimse yok :uhm::uhm::uhm: ne zaman gelip siz yazışıyorsunuz anlamadım ki?

slm lar...neşecim bende sonunda regl oldum umut yoktu bu aya ama hep kendimi kandırmaya çalıştım inan kan testinden sonra bile daha regl gelmedi bakalım belki bebiş vardır diye inatla bekliyordum bizimkide umut dünyası hayallerdeydim anlayacagın..perş gidiyorum doktora en azından bir yolda ilerlemeye başlarız buda güzel öylece beklemek zorunda degilim en azından..sogan suyuna başladım akşam bir 10 yapmaya çalışacam dayanabilirsem bakalım arısütü polene tekrar başladım bugünde bal çörek otu tarçına başlıyorum geri..bizler tedbirimizi alalım rabbim ne zman nasip ederse..sende fazla yorma kendini.ceren burcu sagolun canlarım allah razı olsun sizlerden bizleride burada yalnız bırakmıyorsunuz...seviyorum kız ben sizi...

kız bizde seni seviyoz :1hug: işallah bi dahaki ay bebişin gelicek

filiz valla yazoz bakıoz kimse yok çıkıoz sonra bi bakıoz cvp gelmiş

kızlar kaşla göz arası gelip kaynatıp gitmişiniz burda. bende şincik gördüm yazdığınızı....
mavi deniz biz her zaman yanındayız kendini sakın yalnız hissetme bacım... arada kapışsakta senle tuzu biberi dimi ama :):))

Burayada bir günaydın diyemmmm...
gerçi bir kaç gündür kendi kendime selam veriyorum malesef...
kızlar nerelerdesiniz yaaaawwwwww......

günaydıın cerencimm bende selam veriyorum ama neşe pek girmiyor buraya artık işleri yoğunmuş galiba

valla bilemiyorum burcum hani bu topik öyle bir hale geldiki sanki ikimize ait ev sahipleri bizleriz sade senle ben konuşuyoruz özel kanal gibi :)
arada bir mavi deniz geliyor laf atıp çıkıyor.
neşede eskisi kadar girmiyor artık zatiii....

valla bilemiyorum burcum hani bu topik öyle bir hale geldiki sanki ikimize ait ev sahipleri bizleriz sade senle ben konuşuyoruz özel kanal gibi :)
arada bir mavi deniz geliyor laf atıp çıkıyor.
neşede eskisi kadar girmiyor artık zatiii....

:roflol:hee bizim evimiz özelimiz burası :jeyyar:
belkide mavide neşede adet oldu bu ay bebek düşünememk adına buraya az girmeyi planlamışlardır onalar gelene kadar ikimiz takılırız burda
poça börekleri hazır edelim biz gelenlere ikram olsun kaydirigubbakcemile3

burcu hani poaça böregim bakiimmm.??günaydın kızlar ilk buraya baktım sizlerde olmasanız valla sayfa kaybolup gidecek neşe yogun bu aralar ondan sık girmiyor..ama birazda canı sıkılmıştır regl oldugu için..regl olmamamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum yaww..

MERHABA kızlar çok yalnız gördüm sizi nasılsınız bakalım bende sakaryadan ceren sen sakaryadanmısın cnm ?

benimde sanırım bu gün reglimin son günü 26 gün geçikjtim valla bu aya kızlar 26.gün oldum bugun dr gitcem kadındoğum polklniğine bilirsin sen ceren tren istasyonun ordaki :):)

X