- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
İyi ki doğdun neşecim.Nice mutlu yıllara.Bi de geçmiş olsun diliyorum.Bende 10 gündür kullanıyorum progestan içeren ilaçtan ilk verdiği gün baş dönmesi, sersemlik çok kötü yaptı.Bende annemlerde yemekteydim ne olduğunu bile anlayamamıştım.Gerçekten çok kötü oluyor.Yeniden geçmiş olsun canım.
Senin adet tarihin 16sı değilmiydi neşe yanlış hatırlamıyorsam.Eğer 16sı ise daha erken çıkmaz yani testte bence.Hakkımızda hayırlısı olsun neşecim.
nesemese ben 2 gündür yeni üyeyim.canım bende progestan kullanmıştım.başdönmesi felaket vardı.hatta iş yerinde çok fenalaşmıştım.gözüm kararıyordu.sanırım ilaçın etkisiyle fenalaşmışsın.yinede inşallah bebişten dolayıdır.buarada doğum günün kutlu olsun.hayatın tadını çıkar ya.öenmli olan eşinle mutlu ve huzurlu olman ya.bebiş elbet olur allah kısmet ederse.buarada ne kadar zamandır bebiş yolu bekleyenlerdensin?benimki de 1 yıl oldu ama hayırlısı olsun ne yapalım
kızlar kimler hamile kimler bebiş çok istiyor bakalım?ben yeni katıldım diye fransız kaldım
umarım zamanla tanışırız.bende bebiş çok istiyrm.önceleri çok takıyodum kafaya ama şimdi takmayanlardanım.takınca elime bişe geçmiyo.daha beter güzelim gençliğimi ve evliliğimin ilk yıllarını bebiş hayalleriyle geçiriyrm.baktım bunun faydası yook.zararı var vazgeçtim.birbirimize dua edelim kızlar.şu anda bebiş isteyen tek neşeyi anlayabildim.neşe sana dua etcem canım.allah herkesin gönlüne göre versinnn öpüldünüz
ardaşım haklı kafaya takmayınca oluyo bende takmadım oldu ama şimdide 5 haftalık hamileyim şimdide acaba bişey olurmu düşüncesi olyo:)
Sizlere Günaydın dicem bu topiktede kimsecikler yokkkyaaa herkesmi tatilde yaaa bir benmiyim çalışan
Güleysa hoş geldin cnm. RAbbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah....