Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Cnm diger tarafı okuyorum bir yandan bitse orayada yazacam ..neyse çıkacakmışsın hemen yazayım..cnm bende regl olabilmek için kullanıyorum salı başladım 5 gün boyunca kullanıcam sabah akşam bititikten sonra regl oluyorsun o farklı bünyeler farklı sonuçlar veriyor ilkinde hemen 2 gün falan sonra olmuştum ama geçen ay 1 hafta falan geçikmişti tekrarında aramıştım bile doktoruda kendisi yoktu sekreteri normal 10 gğüne kadar süresi var demişti bende olmadıgım zaman bu şekilde kullanıyorum demişti...

Neşeeee
iyiki doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn:hooray:hihoyyythihoyyyt
iyiki varsıına.s.
Tüm dileklerin bir bir gerçekleşsin inşallah:ecrin_bebek::dance::dance::dance:

Saolasın mavişim. yasemink canım çok teşekkürler. İnşallah hepimizin dilekleri hayırlısıyla gerçekleşir.

İyi ki doğdun neşecim.Nice mutlu yıllara.Bi de geçmiş olsun diliyorum.Bende 10 gündür kullanıyorum progestan içeren ilaçtan ilk verdiği gün baş dönmesi, sersemlik çok kötü yaptı.Bende annemlerde yemekteydim ne olduğunu bile anlayamamıştım.Gerçekten çok kötü oluyor.Yeniden geçmiş olsun canım.
Senin adet tarihin 16sı değilmiydi neşe yanlış hatırlamıyorsam.Eğer 16sı ise daha erken çıkmaz yani testte bence.Hakkımızda hayırlısı olsun neşecim.

nesemese ben 2 gündür yeni üyeyim.canım bende progestan kullanmıştım.başdönmesi felaket vardı.hatta iş yerinde çok fenalaşmıştım.gözüm kararıyordu.sanırım ilaçın etkisiyle fenalaşmışsın.yinede inşallah bebişten dolayıdır.buarada doğum günün kutlu olsun.hayatın tadını çıkar ya.öenmli olan eşinle mutlu ve huzurlu olman ya.bebiş elbet olur allah kısmet ederse.buarada ne kadar zamandır bebiş yolu bekleyenlerdensin?benimki de 1 yıl oldu ama hayırlısı olsun ne yapalım

kızlar kimler hamile kimler bebiş çok istiyor bakalım?ben yeni katıldım diye fransız kaldım

umarım zamanla tanışırız.bende bebiş çok istiyrm.önceleri çok takıyodum kafaya ama şimdi takmayanlardanım.takınca elime bişe geçmiyo.daha beter güzelim gençliğimi ve evliliğimin ilk yıllarını bebiş hayalleriyle geçiriyrm.baktım bunun faydası yook.zararı var vazgeçtim.birbirimize dua edelim kızlar.şu anda bebiş isteyen tek neşeyi anlayabildim.neşe sana dua etcem canım.allah herkesin gönlüne göre versinnn öpüldünüz

ardaşım haklı kafaya takmayınca oluyo bende takmadım oldu ama şimdide 5 haftalık hamileyim şimdide acaba bişey olurmu düşüncesi olyo:)

Sizlere Günaydın dicem bu topiktede kimsecikler yokkk yaaa herkesmi tatilde yaaa bir benmiyim çalışan
Güleysa hoş geldin cnm. RAbbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah....

Anaaaaaaa bugün bu topiğe kimsecikler uğramamış. yaww bu ne tatil pes doğrusu bayramda bile burdaydı herkes ne oluyorki anlamadım

Canım sorma ya bugün doktorumu arayıp sordum devam dedi, Benim 11. günüm ve kutu bitene kadar kullanacakmışım. Aslında hiç gerek yok zaten negatif sonucum, boşun aadetim gecikecek(

Hoşgeldin canım. Canım beni de sarsıyor bu hap, bugün gene aynı durumdayım, dün 2 tane gece yutmuştum bundan sonra öyle yapıcam inşallah. Bide araba kullanıyorum sabah akşam düşünsene o sırada başım dönse bittim trafikte ben. Canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Benim saydığım 19.ayımdayım ama fazlası var. Demekki hayırlı dğilmiş gelmiyor napim. Hayırlısı deyip boynumu büküyorum. Herkese daha istemiyoruz diyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum eksik nerde diye..

kızlar kimler hamile kimler bebiş çok istiyor bakalım?ben yeni katıldım diye fransız kaldım

Canım biz liste falan yapmıyoruz. Arada takılıp stres atıyoruz o kadar. Bizi takip edersen hepimizi tanırsın zaten sayımız az.

Amin hepimiz için dua et sen gene de. Hamişlerimiz de var burda onların alttaki grafiklerinden anlayabilirsin. Saolsunlar bize desteklerini ve dualarını hiç çekmiyorlar.

ardaşım haklı kafaya takmayınca oluyo bende takmadım oldu ama şimdide 5 haftalık hamileyim şimdide acaba bişey olurmu düşüncesi olyo:)

Canım dünyanın derdi tasası biter mi hiç? Ben de bir hayırlı birini bulabilsem diyordum sonra bi evlenebilsek, bi kavuşabilsek derken,,... bitmez bu istekler dimi? Ama bebiş olmasa da benim kocaman bebişim bana yeter İA:))

Sizlere Günaydın dicem bu topiktede kimsecikler yokkk yaaa herkesmi tatilde yaaa bir benmiyim çalışan
Güleysa hoş geldin cnm. RAbbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah....

Canım tatildeyiz, evdeki bebeklerle ilgileniyoruz. Fazla giremiyoruz

Kızlar bu progestanı benim gibi tüm paket kullanan var mı? Bebiş falan yokken neden bu kadar uzatıyoruz yaaa, adet olsaydım da rahatlasaydım. Doktorumu anlamadım ama hayırlısı bakalım. Acayip belim ağrıyor. Yeni yumurtalar gelecek nerdeyse ben hala progestan alıyorum.

Kızlar bu sabah adetim başladı progestana rağmen hala kullanıyorum, napim bırakayım mı?

günaydın bayanlarrrr
iyi bomba gibi bir hafta diliyorum
neşecim bu ilaçar hakkında hiç bilgim yok benim:sm_confused:

ben adet oldugumda progestanı kesmiştim ama sen yinede dr.danış bence.ben buayda dr.falan gitmeyecem.hsg çektirmiştim.2 ay bekle sonra ilaç tedavisine başlayalım dedi doktorum.allahım inşallah bizleri yormaz nasip eder en kısa zamanda

Neşecim bende regl olunca kesiliyor diye biliyorum progestan ama en iyisi doktora sormak herkesin durumu aynı olmayabiliyor banada 5 gün sadece kullan sonra regl olursun diyordu..3 günüm olcak ilaç biteli ama hala gelen giden yok hayırlısı bakalım..

topiğimizi kurtarma çalışmalrı işlemi amcaıyla yazılmıştırrrr :))))))
ilk sayfada olmasına alışığım gözüm görcek yazan olmasada

ay amacıyla yazcaktım ben ayıp bişi yazmışım resmen :)))))))))))))))

çatlak burcu nerde yakaladın kız topiği bende aradım sayfalarda bulamayınca arattım valla... ne olmuş böyle buralara kimsecikler uğramamış gerilere düşmüş bu sayfa yawww huu kızlar nerelerdesiniz beee. terkedilmiş gibi olmuş bu topik :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…