Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

aboww yine kimse kalmamış neyse bene kaçtım görüşrüz arkadaşlar ya çok topic var bu kkda ben genelde hamilelik belirtileri topiginde tkılıyorum daha hamiş olamadığımız için malum

hoşgeldin cicim tabağın hazırbuyur şekerim menüyü sayma aşermesinler şimdi kaydirigubbakcemile3

neşe adet oldu bu arada bende öyle hatırlıyorum

yaaa burcu bu poğaçalar çok yağlı olmuş birde ben sana peynirli yap dedim sen zeytin koymuşun içine oooooooooffffff
öğrenemiceksin sen ya bu işi

benimde sanırım bu gün reglimin son günü 26 gün geçikjtim valla bu aya kızlar 26.gün oldum bugun dr gitcem kadındoğum polklniğine bilirsin sen ceren tren istasyonun ordaki :):)

Merhaba güzelim öncelikle topiğimize hoş geldin. burda hamiş olmayanlar var gerçi ben hamileyim ama istisnayım o yüzden burda da varım kaydirigubbakcemile3
ben sakaryadanım evet sanırım memleketlim oluyorsun sen...
maşşallah pek sıcak kanlıymışsın birden olayın içine atmışsın kendini çok girişkensin sanırım senin burcun ne bakiiimm

poçaları beğenmedinmi :çok üzgünüm: oysaki ceren bebe sever die düşündüm ben hemen diğer çeşitlerinden yapam -tatlicadiarzu-

poçaları beğenmedinmi :çok üzgünüm: oysaki ceren bebe sever die düşündüm ben hemen diğer çeşitlerinden yapam -tatlicadiarzu-

evet cicim poğaçaları büyük ceren beğenmedi küçük cerenide bilemem :dilcikar:
ama yalnız poğaçayı tutturamamılsında kek bir harika olmuş canım ellerine sağlık cokacimcoook :roflol:

evet cicim poğaçaları büyük ceren beğenmedi küçük cerenide bilemem :dilcikar:
ama yalnız poğaçayı tutturamamılsında kek bir harika olmuş canım ellerine sağlık cokacimcoook :roflol:

:roflol: allam boş kaldık biz iyice sapıtıoz -tatlicadiarzu-

Merhaba hepinize,

Kafaya takmamak, düşünmemek lazım hakikaten kızlar.

Çok yeni evliyiz, öncesinde bir düşük yaşadık. Hiç beklenmeyen ve tam tedbirli olduğumuzu zannederken gerçekleşen bir gebelikti.
Şimdi istiyoruz bebişi.

Eskiden, 'neden bu kadar kafaya takıypr bu kadınlar, sen faaliyetine devam et, elbet sonucunda gebelik olur'' diye düşünürdüm.
Ama isteyerek bekleyince, kafaya takmamak imkansız gibi bişeymiş. 1 aydır rüyalarımda bir çatlayan-çatlamayan yumurtalar görür oldum :) Tuhaf heyecanlar bu işler...

Mümkün olduğunca düşünmemek lazım.
Sizlerin yazdıklarınızı okuyorum, kendimi dinliyorum.. Kendimi denetliyorum...

Birisi diyorki, sağ kasığımda sancı var... bi bakıyorum benim de sağ kasığım sancıyor... Belim ağrıyor diye okuyorum, benim de belim ağrıyıveriyor..
Geçen ay, bu şekilde, kendimi inandırdım resmen gebe olduğuma.. :) Sonuç negatifti

Şimdi de akıntı kontrolüne başladım kendi kendime.. yine sizlerden duyduklarımla... Şimdi şöyle.. şimdi böyle.. bugün kremsi... hmm demekki şimdi şu gündeyim... :)

Allah herkesin gönlünün muradını versin.... hepimiz bebeklerimizi kucağımızda görelim...

amiinn yalelcim
evet zor dönem kafadan atıp yok etmek en iyisi bunu hepimiz biliyoruz ama yapabilen varmı fikrim yok işallah herkez istedğine kavuçucak hayırlısıyla

aaaaaaaaaaaaa
neşeeeeeeeeeee nerdesin sen yaaaaaaaaaa
hadi gel azıcık muhabbet edek

gel bak sana burcunun yaptığı hamur işlerinden vericem poğaçayı becerememiş çatlak ama kek çok güzel olmuş al bacım ye afiyet olsun cokacimcoook

Canım hem de ne zor? Umarım senin için zor olmaz.

Üzmüyoruz kendimizi ama azıcık moral bozukluğu oluyor.

çok hoşsun yaaa.kendimizi kandırırdık demi?fena fikir değil dermişim:CüvCüv:

Hadi biz üretelim böyle bir test:))

İnşallah umudumuzu kaybetmeyiz canım.

takmayan biri herhalde gebelik düşünmeyen biridir arkadaşlar
,

Takmamaya çalışanlar desek:))

o anlamda değil topiğin ismi sadece hemileliği stres yapmamak adına kafaya takmayanlar
hamile olmaya çalışırken kafamızda farklı uğraşlar olmasını istiyoruz

İşte bu, teşekkürler....

Günaydın kızlarrrr bu sabah nasılmış burdaki hatunlar bakalım....
bu tarafada pek gelen giden olmamış. neşecim nerelerdesin ya fazla görünmüyorsun bu aralar çokmu yoğun işlerin kuzum....

Canım öyle yoğunum ki, herşey çok sıkışık bu günlerde. Hayırlısı bakalım belki de böyle olması daha iyidir.

İnsanın içinde hep bir umut oluyor. Ben de buün 2,5'a randevu aldım dr gidicem ama canım da hiç istemiyor nedense( Ben de bal-çörekotu-tarçına başladım canım. Soğansuyunu düşününce bile midem dönüyor. Nasıl yapıldığını da merak ediyorum. Nasıl hazırlanacak canım? Biz de seni çok seviyoruz. Hepinizi çok seviyorum canlarım benim.

Öyle yoğunum ve hiçbirşeyi yetiştiremiyorum ki(

Buraya ne zaman gelsem kimse yok :uhm::uhm::uhm: ne zaman gelip siz yazışıyorsunuz anlamadım ki?

Saklanbaç gibi:))

bende nereye kaçıyorsunuz diye düşünüyordum sonunda yakaladım sizi

buydayızzzzzzzz

neşeeeeeeeeeeeeee
nerdesin sen yaa neden gelmedin bu gün hiç?

Gelemedim canım ya(

Yok kız hiçben sizden ayrılabilir miyim? Bugün adetimin 5. günü. Dr gidicem ama canım hiç ilaç almak istemiyor(

Oldum oldum canım. Normale dönmeye çalışıyorum(

yaaa burcu bu poğaçalar çok yağlı olmuş birde ben sana peynirli yap dedim sen zeytin koymuşun içine oooooooooffffff
öğrenemiceksin sen ya bu işi

Bence poğaçalar gayet güzel. Ben zeytinli seviyorum. Zeytinlileri bana bırakın.

afiyet bal şeker olsun hamilelerde bebeklerine yarasın bekleyenslerde yumurtalarına kaydirigubbakcemile3
sanal alem günü anca böyle olur herhalde kaydirigubbakcemile3

kız neşe sende yazıp kaçmışın bak gördünmü tüh neyse iyi olduğunu öğrendik ya affedildin balım...
zeytinlilerin hepsini sen ye tımammı şekerim afiyet olsun....
hadi bakalım doktor neler dicek güzel haberlerle gel inşallah bizlerede yaz ama mutlaka emi cicim.

neşecim doktora gitcekmişsin hadi bakalım güsel güsel tazecik yumurta haberleriyle gel işallah:Saruboceq:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt neşe geri geldi kaydirigubbakcemile3 :teytey:

Canım hiç belirtilere takılma, yumurtlama gününü de boşver, canınız isteyince çalışın ve bunu çalışma olarak görme. Tekrarlıyorum. "Cahillik mutluluktur".

aaaaaaaaaaaaa
neşeeeeeeeeeee nerdesin sen yaaaaaaaaaa
hadi gel azıcık muhabbet edek

Buydayım kızz...

gel bak sana burcunun yaptığı hamur işlerinden vericem poğaçayı becerememiş çatlak ama kek çok güzel olmuş al bacım ye afiyet olsun cokacimcoook

Bence poğaçalar da gayet güzel. Ben beğendim.

Bulcuk canım evet dr gidicem inşallah iyi geçer, şimdi birde laf yiyeceğim neden bu kadar geç kaldın diye(

Ceren kız kaçmadım:))

neşecim cahillik mutluluktur süper bi laf kaydirigubbakcemile5

demez demez anca karar verdim gelmeye dersin doktora :sm_confused:
bence şubatı bekliyorum doktor için bu sefer ihmak etmemem lazım artık gideyimkafamçokkarıştı

neşe kaçma kızz arada gel bi ses et merak ediyoz seni burası diğeri gibi hareketli bir topik değil biliyin ama böyle giderse burcuyla benim yüzümden bütün herkes bu tarafa doluşacak tek tek çekiyoruz zatiii baksana :):):)
kız burcu kesin karar verdinmi doktora gtimeye hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmazda kontrol için gidersin doktora :):)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…