burcu hani poaça böregim bakiimmm.??günaydın kızlar ilk buraya baktım sizlerde olmasanız valla sayfa kaybolup gidecek neşe yogun bu aralar ondan sık girmiyor..ama birazda canı sıkılmıştır regl oldugu için..regl olmamamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum yaww..
benimde sanırım bu gün reglimin son günü 26 gün geçikjtim valla bu aya kızlar 26.gün oldum bugun dr gitcem kadındoğum polklniğine bilirsin sen ceren tren istasyonun ordaki :):)
poçaları beğenmedinmi :çok üzgünüm: oysaki ceren bebe sever die düşündüm ben hemen diğer çeşitlerinden yapam -tatlicadiarzu-
evet cicim poğaçaları büyük ceren beğenmedi küçük cerenide bilemem :dilcikar:
ama yalnız poğaçayı tutturamamılsında kek bir harika olmuş canım ellerine sağlık cokacimcoook :roflol:
Merhaba bayanlar ben yeniyim bu kadar zormu hamile kalmak Allah herkesin gönlüne göre versin hayal kırıklığı çok kötü inşallah kimse yaşamaz doğumdan korkarken şimdi ya hamile kalamazsam sorun olursa diye korkmaya başladım
merhaba kızlar bu gün burasıda durgundu diğer topiğimiz gibi neyse bir ara neşe ile burcu sayesinde hareklet gelmiş allahtan.
neşe bucu yapmayın kızlar lütfen sizi anlamaya çalışıyorum bu durumları fakat nolur üzmeyin kendinizi biliyoruzki herşeyin bir vakti zamanı var hayırlısı ile inşallah rabbim verecek sizlerede bunu bizde havalara uçacağız buralarda inşallah...
mukaddes54 hoş geldin canım. ne kadarlık evlisin sen yenimi başladın bebek düşünmeye öyle anladım yazılarından? bu arada sakayalıymışsın doğrumu bende öyleyim hemşeri sayılıyoruz yane neredesin?
çok hoşsun yaaa.kendimizi kandırırdık demi?fena fikir değil dermişim:CüvCüv:
kızlar insanın elinde değil hiçbir şey.elimizde olsaydı her insanın dileği anında olurdu.herşeyin vakti zamanı var.bekleyelim.kurbam olduğum allahım hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.kısmet ya..sizleride çoook ama çook iyi anlıyorum aynı durumdayız zatenn sadece umudumuz kaybolmasın
takmayan biri herhalde gebelik düşünmeyen biridir arkadaşlar
,
o anlamda değil topiğin ismi sadece hemileliği stres yapmamak adına kafaya takmayanlar
hamile olmaya çalışırken kafamızda farklı uğraşlar olmasını istiyoruz
Günaydın kızlarrrr bu sabah nasılmış burdaki hatunlar bakalım....
bu tarafada pek gelen giden olmamış. neşecim nerelerdesin ya fazla görünmüyorsun bu aralar çokmu yoğun işlerin kuzum....
slm lar...neşecim bende sonunda regl oldum umut yoktu bu aya ama hep kendimi kandırmaya çalıştım inan kan testinden sonra bile daha regl gelmedi bakalım belki bebiş vardır diye inatla bekliyordum bizimkide umut dünyası hayallerdeydim anlayacagın..perş gidiyorum doktora en azından bir yolda ilerlemeye başlarız buda güzel öylece beklemek zorunda degilim en azından..sogan suyuna başladım akşam bir 10 yapmaya çalışacam dayanabilirsem bakalım arısütü polene tekrar başladım bugünde bal çörek otu tarçına başlıyorum geri..bizler tedbirimizi alalım rabbim ne zman nasip ederse..sende fazla yorma kendini.ceren burcu sagolun canlarım allah razı olsun sizlerden bizleride burada yalnız bırakmıyorsunuz...seviyorum kız ben sizi...
canım artık öbür topiğe de uğramıyorsun, çok mu yoğunsun? Arada bir göster kendini :)
hmmm dün birkaç arkadaş daha senin gibiydi, havada elektrik mi vardı ne? Umarım bugün daha iyisindir tatlım. O özenme hepimizde var tatlım, yolda hamile bir bayan görsem farkında olmadan iç geçiriveriyorum, ona imreniyorum, hele bebeklerini gezdiren anneleri görünce içim gidiyorAma olacak güzelim, biz pes etmediğimiz sürece olacak, azimle ... duvarı deler diye bir laf var, delinmesine az kaldı duvarın :)
Zormuş bacım, meğerse çok zormuş biz de olmayınca anladık
Buraya ne zaman gelsem kimse yok :uhm::uhm::uhm: ne zaman gelip siz yazışıyorsunuz anlamadım ki?
bende nereye kaçıyorsunuz diye düşünüyordum sonunda yakaladım sizi
neşeeeeeeeeeeeeee
nerdesin sen yaa neden gelmedin bu gün hiç?
:roflol:hee bizim evimiz özelimiz burası :jeyyar:
belkide mavide neşede adet oldu bu ay bebek düşünememk adına buraya az girmeyi planlamışlardır onalar gelene kadar ikimiz takılırız burda
poça börekleri hazır edelim biz gelenlere ikram olsun kaydirigubbakcemile3
burcu hani poaça böregim bakiimmm.??günaydın kızlar ilk buraya baktım sizlerde olmasanız valla sayfa kaybolup gidecek neşe yogun bu aralar ondan sık girmiyor..ama birazda canı sıkılmıştır regl oldugu için..regl olmamamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum yaww..
yaaa burcu bu poğaçalar çok yağlı olmuş birde ben sana peynirli yap dedim sen zeytin koymuşun içine oooooooooffffff
öğrenemiceksin sen ya bu işi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt neşe geri geldi kaydirigubbakcemile3 :teytey:
Merhaba hepinize,
Kafaya takmamak, düşünmemek lazım hakikaten kızlar.
Çok yeni evliyiz, öncesinde bir düşük yaşadık. Hiç beklenmeyen ve tam tedbirli olduğumuzu zannederken gerçekleşen bir gebelikti.
Şimdi istiyoruz bebişi.
Eskiden, 'neden bu kadar kafaya takıypr bu kadınlar, sen faaliyetine devam et, elbet sonucunda gebelik olur'' diye düşünürdüm.
Ama isteyerek bekleyince, kafaya takmamak imkansız gibi bişeymiş. 1 aydır rüyalarımda bir çatlayan-çatlamayan yumurtalar görür oldum :) Tuhaf heyecanlar bu işler...
Mümkün olduğunca düşünmemek lazım.
Sizlerin yazdıklarınızı okuyorum, kendimi dinliyorum.. Kendimi denetliyorum...
Birisi diyorki, sağ kasığımda sancı var... bi bakıyorum benim de sağ kasığım sancıyor... Belim ağrıyor diye okuyorum, benim de belim ağrıyıveriyor..
Geçen ay, bu şekilde, kendimi inandırdım resmen gebe olduğuma.. :) Sonuç negatifti
Şimdi de akıntı kontrolüne başladım kendi kendime.. yine sizlerden duyduklarımla... Şimdi şöyle.. şimdi böyle.. bugün kremsi... hmm demekki şimdi şu gündeyim... :)
Allah herkesin gönlünün muradını versin.... hepimiz bebeklerimizi kucağımızda görelim...
aaaaaaaaaaaaa
neşeeeeeeeeeee nerdesin sen yaaaaaaaaaa
hadi gel azıcık muhabbet edek
gel bak sana burcunun yaptığı hamur işlerinden vericem poğaçayı becerememiş çatlak ama kek çok güzel olmuş al bacım ye afiyet olsun cokacimcoook