- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
günaydın bayanlar nasılsınız
neşecim işallah daha iyisindir bugun
kızlar hepiniz kendinize dikkat edin biz çok değerliyiz kendimizi önemsememeye gelmez
kızlarrrr sizlere günaydın nasılsınız bugün bakalım.
neşecim doktora gittinmi canım eminmisin ilacın yaptığına başka bir şey olmasın. birde menzil gülünün dediği gibi yoğun çalışıyorsun sanırım aman dikkat et kendine üzme kendini cicim.
menzil gülü sen nasılsın bacım iyimisin nasıl gidiyor hamişlik. bebişte iyidir inşallah...
kız kibele naberrr? bişi sorcam sana senin takvimiminin altında ne yazıyor öyle yaww up uzun anlayamadım cahillik işte :):):)
neşecim doğum günün kutlu olsun canım. rabbim yeni yaşında her şeyi gönlüne göre versin en hayırlısından. ömrün sağlıklı uzun olsun inşallah...
Eki Görüntüle 7904
Canım çok teşekkür ediyorum, ne güzelmiş o öyle. Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin. Yalnız burada yazan o eseri hala bırakamadım hayata ben( akademik anlamda yaptığım herşeyin boş olduğunu düşünüyorum bazen. Eğer çocukların yoksa çok az kişi hatırlar seni (
slm kızlar okuyorum bir yandan da işlerim çıkıyor bakamıyorum yarım kalıyor sonrada küt diye kapatıyorum..neşecim daha bugün degilmiydi regl tarihin daha dur çıkmaz ki şimdi acele etmişsin durduk yerde moralini bozmuşsun..kan testi yaptırsaydın anlardım ama varsa bile bebiş çıkmaz ki şimdi az daha bekle.cnm sana ben daha önce demiştim progestan baş dönmesi yapıyor akşamları iç 2 tane birden idye ahhh sakalımız yokki dinleyen olsun..bak güzelim bende bu mereti kullanıyorum salı gününden beri de tekrar kullanıyorum 5 gün kullanıcam ve akşamları yatmadan önce 2 tane alıyor öyle yatıyorum ilk içtigimde bendede öyle olmuştu zaten doktorumda demişti olabilir diye eger olursa akşamları iç diye sonra akşamları almaya başladım.. hatta yinede 2 gün önce doktoruma sordum akşam 2 sini birden alabilirmiyim baş dönemesi yapıyor diye tabii alabilirsin demişti bana..bırakma ilacı ama akşam yatmadan 2 tane birden al..oklava geliyor yoksa....