Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

evet fikretin testlerini görmedim ama sonunda fikret diye biri geldi ya oda bildigimiz oyunculardan bir idi hatta röportajı vardı ama hatırlamıyorum şimdi..

Kızlar bugün biraz rahatsızım, erkenden gidip yatabilirim inşallah. Eşimi bekliyorum gelip beni almasını. Sabah toplantıda başım döndü fenalaştım, arkadaşlar yanımdaydı şükür ki, herkesin yüzü kayboldu sanki. Neyseki kolonya falan verdiler, heryeri açtılar, kendime geldim biraz ama hala yerimden kalkamıyorum. Şimdi yine toplantıya gidicem. Dua edin...

neşecim çok geçmiş olsun cicim hayırdır bir rahatsızlığın falan yoktu inşallah. ne bu bugün yaa diğer topiktede hatunlar hastaaa...
kızlarrr heeyyy kendinize gelin lütfen vede kendinize iyi bakın iyi davranın hasta olmayın.
kızz neşe inşallah bebiş yüzünden fenalaşmışsınır hadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin....

benimde aklıma gelmedi degil belki bebeiş yüzünden böyle fenalaştı ayyy inş öyledir ne çok sevinicem..allahım dualarımızı boş çevirme...geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bir yerlere çarpasın allah korusun..

neşe canım okurken aklıma ilk gelen şey bebiş oldu sana işallah doğum günü hediyesi gelcek, umarım düşünüdüğümüz gibidir canım çok dikkat et kendine
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz

Kızlar sanırım progestan yaptı, prospektüsüne baktım, başdönmesi, sersemlik yapar diyor. Eşim geldi beni eve götürdü, saolsun arkadaşlar da toplantıda benim belgelerimi aldılar, yolladılar beni. Eve gelince 5'e kadar yattım. Şimdi iyiyim İnşallah. Biraz çeviri yapıcam şimdi inşallah bana dua edin.

Nesemesem canim gecmis olsun. Cok hizli bir tempoda calisiyorsun, kendine dikkat et, dinlenmeyi ihmal etme. Opuyorum...

günaydın bayanlar nasılsınız
neşecim işallah daha iyisindir bugun
kızlar hepiniz kendinize dikkat edin biz çok değerliyiz kendimizi önemsememeye gelmez

kızlarrrr sizlere günaydın nasılsınız bugün bakalım.
neşecim doktora gittinmi canım eminmisin ilacın yaptığına başka bir şey olmasın. birde menzil gülünün dediği gibi yoğun çalışıyorsun sanırım aman dikkat et kendine üzme kendini cicim.

menzil gülü sen nasılsın bacım iyimisin nasıl gidiyor hamişlik. bebişte iyidir inşallah...

kız kibele naberrr? bişi sorcam sana senin takvimiminin altında ne yazıyor öyle yaww up uzun anlayamadım cahillik işte :):):)

günaydın bayanlar nasılsınız
neşecim işallah daha iyisindir bugun
kızlar hepiniz kendinize dikkat edin biz çok değerliyiz kendimizi önemsememeye gelmez

Günaydın canım. Rahatsızlığımın sebebi ortaya çıktı progestan. Bugünden itibaren kullanmayı bırakıyorum. Sabah doğumgünü hediyesi almak umuduyla test yaptım gene o sinir tek çizgi çıktı kızlar. Bu ay da bitti. Hayırlısı dedim ama eksik nerde diye de düşünmeden edemiyorum. Mutlaka bunun da mantıklı bir açıklaması vardır. Gözden kaçan bişeyler olmalı :uhm:. Neyse bugün benim doğumgünüm bebiş olayını arkada bırakmalıyım. Hepinizi çok seviyorum, iyiki sizleri tanıdım.

Netten alıntıdır.

neşecim doğum günün kutlu olsun canım. rabbim yeni yaşında her şeyi gönlüne göre versin en hayırlısından. ömrün sağlıklı uzun olsun inşallah...

Canım bu sabah ilacı almadım daha iyiyim inşallah araba kullanabilirim bugün biraz tembellik yaptım işe geç gidicem inşallah. Giderken de pastamı alıp öyle gitmek istiyorum inşallah bir aksilik olmazsa. Yoğun bir dönemdeyim. Kendimi çok yıprattığımın farkındayım ama çalışmadan da kimseye oturduğu yerden para vermiyorlar. Bu da benim mesleğim. Şu anda belki öğrencilik hayatımın en yoğun dönemindeyim bir de işyerindeki işler ve ev hanımlığı girince bazen dayanamadığım oluyor. Ama 2-3 gündür devam eden mide bulantım ve başdönmem sanırım ilaçtandı. Zaten de bişi çıkmadı yine( bırakayım da bari adetim gelsin.

MenzilGülü kız ne zaman yolu yarıladın maşallah ya zaman su gibi akıp gidiyor.
Kızlar Kibele bu akşam ve Onu tanıdığımdan beri bana sürekli danışmanlık ve arkadaşlık yapıyor. Ben sabah test yapmaya karar verdikten sonra gecenin bir vakti 5-6 saat beni bekledi, uyumadı. Ya keşke diyorum özel hayatlarımızda da birlikte olsaydık. Sonra da daha nasıl birlikte olucaz? İşte hepsi benim arkadaşlarım, dostlarım diyorum. Sağolun hepiniz dörtdörtlük dostlarsınız. Kibelecim ve tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyi.

neşecim doğum günün kutlu olsun canım. rabbim yeni yaşında her şeyi gönlüne göre versin en hayırlısından. ömrün sağlıklı uzun olsun inşallah...

Eki Görüntüle 7904

Canım çok teşekkür ediyorum, ne güzelmiş o öyle. Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin. Yalnız burada yazan o eseri hala bırakamadım hayata ben( akademik anlamda yaptığım herşeyin boş olduğunu düşünüyorum bazen. Eğer çocukların yoksa çok az kişi hatırlar seni(

deme öyle kuzum illaki hatırlayan birileri vardır bunu unutma.
akademik hayatada fazla kaptırma kendini çalış çalış nereye kadar. doğru diyorsun kimse oturduğu yerden kazanmıyor ama çok fazlada kendimizi yıpratınca kimseye bir şey olmuyor be gülüm olan yine bizlere oluyor işte dengeyi bir şekilde kurmak lazım. hayat...

Hani maviş nerde? Ben göremiyom, saklandı mı yoksa kız bu? Elma dersem çık armut dersem çıkma. Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

valla neşe mavi online görünüyor ama yazmıyor ya geçmişi okuyor yada işi başından aşkın
neyse biraz daha bekleyelim gelir nasılsa demi :)

slm kızlar okuyorum bir yandan da işlerim çıkıyor bakamıyorum yarım kalıyor sonrada küt diye kapatıyorum..neşecim daha bugün degilmiydi regl tarihin daha dur çıkmaz ki şimdi acele etmişsin durduk yerde moralini bozmuşsun..kan testi yaptırsaydın anlardım ama varsa bile bebiş çıkmaz ki şimdi az daha bekle.cnm sana ben daha önce demiştim progestan baş dönmesi yapıyor akşamları iç 2 tane birden idye ahhh sakalımız yokki dinleyen olsun..bak güzelim bende bu mereti kullanıyorum salı gününden beri de tekrar kullanıyorum 5 gün kullanıcam ve akşamları yatmadan önce 2 tane alıyor öyle yatıyorum ilk içtigimde bendede öyle olmuştu zaten doktorumda demişti olabilir diye eger olursa akşamları iç diye sonra akşamları almaya başladım.. hatta yinede 2 gün önce doktoruma sordum akşam 2 sini birden alabilirmiyim baş dönemesi yapıyor diye tabii alabilirsin demişti bana..bırakma ilacı ama akşam yatmadan 2 tane birden al..oklava geliyor yoksa....

Tamam kızma yaa( canım adetinin kaçıncı günlerinde, ne kadar süre kullanıyorsun? Benim 16. günü başladık ama hap bitene kadar dedi doktor, sanırım belli bir zaman kullanıp bırakılıyormuş, yoksa adet gelmiyormuş. Bıraktıktan 2 gün sonra adet olunuyormuş. Senin bilgin var mı? Ben de çıkıcam az sonra. Bugün artık görşemeyiz herhalde kızlar. Hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…