Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

agrın varmı diye sormuşsunuz unuttum yazmayı agrı degilde ama kasıklarımda oluyor ara ara bazen uzun süre oluyor agrı sonra geçiyor.. ama ilginç olan ne biliyormusunuz bu ara sanki tansiyonum düşmüş gibi sürekli bir bitkinlik var baş dönmesi gbi de degilde sanki dengemi kaybedip düşecek gibiyimtuhaf yanii..

Canım hiç problem değil, sen iyi ol da önemli olan bu. Ben İbrahim Saraçoğlu'unun kitabında buldum bu tarifi. Şekeri ayarlıyor dolayısıyla pkoyu düzenliyor ve bence bu ay benim yumurta gelişimimde etkisi oldu inşallah. Tabi çörekotu-bal-tarçını da unutmamak gerek. Dur kitaba bakıp sana tarifi yazayım. Dene bakalım sonuç iyi olursa ben de sevinirim. Hayıtı ben hiç denemedim.

5 bardak kaynayan suya 7-8 beyaz lahana yaprağını bütün olarak koy, hafif ateşte ağzı kapalı 10dk haşla. Tahta kaşıkla tamamının suya girmesini sağla. Ilındıktan sonra yaprakları çıkar. Aç karınla veya yemekten 1 saat sonra 1,5 su bardağı iç.5-6 gün uygula. Gün boyu bu suyu iç bitir. Hergün taze hazırla. Bu kadarcık. Ben bir cam şişeye koyup okula bile götürdüm, arkadaşlar merak ettiler. Lahana suyu dedim, kokladılar ama bu hiç kokmuyor dediler. Onlar da aypmış kokusundan içememişler. İçine hiçbirşey koyma. Gerçekten hem tokuluk veriyor hem de gün boyu zinde oluyorsun ve yumoşların kocaman oluyor inşallah dene bak.

Nese sagol cnm inş deneyecem bende dedgin gibi hem pko ya hemzayıflamaya etkisi varsa süper..lahana suyu yapıp içiyorlar zayıflamak için bu ondan degilmi ki? Neyse eger lahana almayı unutmazsam bugün yaparım..hafta sonu giremem ben..herkese şimdiden iyi tatiller diyeyim..öptmm..

Ya ben yazı yazarken ne çok yanlış yazıyorum, hiç uyarmıyorsunuz. Aceleden sapıtık sapıtık kelimeler çıkıyor:))

Pko zaten şekerden oluyor. Biz potansiyel şeker hastalarıyız. Belki bu sayede hepsini yeneriz inşallah. Bu lahana suyu, hem doğalından. Eve giderken al mutlaka başla. Bak beni de gaza getirdin ben de bugün tekrar başlasam iyi olacak. Sana da iyi tatiller. Kendine çok iyi bak ve aynada kendine gülümse olur mu? Baba adayını da üzme bakiimmmmmkaydirigubbakcemile3. Sen de bnim gibisin hırsını adamcağızdan çıkarma sakın:)) aşk ve sevgiyle kal canım.

günaydın kıalr canım mavidenizim merakdan ölüyordum valla haırlısı olsun negatifde pozitifde bizim için biz artık alıştık zaten her iki habere Alllah hayırlısıyla vericek bi gün hepimize canımcım:1hug:
bu arada benim adette salaklaştı iyice psikolojimizi bozduk galiba biz dün bir damla geldi akşam taş çatlasa 2 dakika bir ağrım oldu baylcaktım eşim kolanya falan sürdü kendime geldim sonra zınk diye geçti ağrım şimdi bişey yok bundan sonra düşünmemek şart kendimize ediyoruz valla

Canım büyük geçmiş olsun. Aman kendine dikkat et. Ayaklarını ve kendini sıcak tut. Bunu etkisi olabiliyor bazen.

Günaydınnnnnnnnnnnnn, mutlu pazarlar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr....
Hepinizi çok seviyorum. Yarın yine konu anlatıcam. Bugün ders çalışıyorum ama gözüm kulağım burda. Herkese sevgi dolu sağlıklı bir gün diliyorum

neşecim sanada günaydııııın kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin kimsecikler yok pazar malum bende buralardayım ama biraz kalkıp iş yapacağım

neşecim sanada günaydııııın kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin kimsecikler yok pazar malum bende buralardayım ama biraz kalkıp iş yapacağım

Canım kendini çok yorma sakın. Teyzesi yorulmasın annesi. Şimdiden bebişi işe alıştırıyorsun bakıyorum:))

canım fazla şımartamıyorum ben kendimi midem iyi oldukça işimi gücümü bırakmıyorum sevmiyorum öle naz yapmayı yada beceremiyorum

kızlaaaaaaaaaaaar merhaba, bugün keşfetti,m ben bu topiği ve çooooooooooook sevdim, nesecim kolay gelsin güzelim. eee artık ben de takılırım buraya izniniz olursa tabii yerimseniben

canım fazla şımartamıyorum ben kendimi midem iyi oldukça işimi gücümü bırakmıyorum sevmiyorum öle naz yapmayı yada beceremiyorum

Canım ben bir hamiş olsam eşim görecek inşallah naz yapmak nasıl olurmuş:)) burnundan getiricem :jeyyar:

kızlaaaaaaaaaaaar merhaba, bugün keşfetti,m ben bu topiği ve çooooooooooook sevdim, nesecim kolay gelsin güzelim. eee artık ben de takılırım buraya izniniz olursa tabii yerimseniben

Canım ne demek hoşgeldin aramıza. Kendimizi tanıtalım. Biz hamişliği takıntı yapmadan, elinden gelenleri yapanlarız. Dünyada tek konunun bu olmadığını, farklı uğraşlar arayarak ve yaparak uygulamaya çalışıyoruz. Bizde liste falan yok. Herkes canı ne isterse onu paylaşır. Farklı topiklerde de yazarız,hiç kıskançlığımız yok. Saolsun bazı hamiş arkadaşlarımız da bize gelir moral verirler, derdimizi dinler, bizimle gülerler. Sabah sabah sıcacık bir merhaba deriz bazen bazen uzun uzun eşlerimizi çekiştiririz. Bazen adetimiz yaklaşır test sonucunu bekleriz. Çıkmadı mı, hiç takıntı yapmadan yola devam ederiz. Bazen birlikte dualar eder, bazen örgü öreriz:)) öyle karışık bir topiğiz işte. Tekrar hoş geldin. Safalar getirdin. Senin iyi haberlerini de merakla bekliyoruz. İşallah en kısa zamanda birlikte bebişlerimizin yaramazlıklarını paylaşırız.

inşallah neşecim inşallah. dualarına içten yürekten amiin diyorum. bir anne adayı olarak sizler için gerçekten canii yürekten gönülden dualar ediyorum. siz umutlu olduğunuz sürece rabbim gönlünüze göre verecek inşallah....
hem bak kız hamilelerin duası kabul olurmuş :):):)

Teşekkürler canım. Bize çok dua edin anneler. Bana kızdın mı dün yazdıklarım için, zaten eşimden gizli gizli açıyorum bir de o sayfalarda yakalarsa diye korktum hepsi bu yoksa ben teyzesine kızabilir miyim hiç. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Akşama ne yemeği yapıyor kayınvaliden? Öbür topikte gördüm, seni kaytarıkçı seniiiiii....

canım merhaba bende geldim buraya tabiki sizlere içten samimi dualarımızı yolluyorum geceleri çünkü siz ince düşünceli çok nazik anlayışlı diğer topiğinde gözbebeğisiniz siz olmayınca tadı tuzu kalmaz .sizin gönlünüzün güzelliği bile fazlasıyla inan kalpten her gece isimleri hatırladıklarımı söylüyorum isimlerini hatırlamadıklarıma da cümleten diye dua ediyorum.sizlerde bana dua edin birinci bebek hüsranla sonuçlandı ikinci ise ya kısmet bakalım sona gidebilecekmiyim allahımın takdiri hiç bişey sonu gelmeden belli olmuyo ..sizleri çok ama çokk seviyorum kaydirigubbakcemile5 Şeniz sositososito

Ayyyy ne güzel, çok güzelmiş... yani kafaya takmıyoruz. Güzel bir slogan!!! Çok tuttum :lepi: İnşallah hep beraber bebişlerimizi bu topiklerde konuşuyor olacağız yakın bir zamanda sositososito :hooray:

Cerenim dualarına ihtiyacımız var güzelim, dualarından eksik etme bizleri :dance:

Pes etmek yok canımcım, hep beraber devam edeceğiz ve hepimiz sonunda bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah. 1.ncisi olmadıysa 2.ncisi, o da olmadıysa devam edeceğiz, bak ben 5.nciyi denemeye kararlıyım, Allahım eninde sonunda beni sevindirecek. Sadece beni değil hepimizi hihoyyythihoyyythihoyyyt Asla pes etmek yok, hem unuttun mu burada kafamıza takmıyoruz :lepi: zafer bizim olacak gülüm. Sen de hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucaklayıp koklayacaksın birtanem. Biz de onu yiyeceğiz.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım. sağlığın nasıl? Bebek her zaman olur ama bizim sağlığımız çok önemli. Biz de herkesi çok seviyoruz tüm yaptığımız bu dimi arkadaşlar?

Canım kafaya takarak anca kendimizi üzüyoruz. Sen de şu sıkıntılı durumu atlat bak burda neler yapıcaz:))

Kesinlikle, şu yeme işine ben de varım. Hayırlısıyla bir doğuralım mıncık mıncık yicez onları

Mavidenizcim bugün konu anlatımım var ama aklım hala sende, kırmızıların geldi mi acaba? Gelmediyse lütfen birazcık daha bekle sonra git doktora. Belki bir sürpriz gelir diye ümit ediyorum ben hep. Hayırlısı. Kızlar bugünün ilk Günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnı bende olsun. Akşam 7-7,5a kadar dersim var. Açamayabilirim. Bana dua edin daha birsürü çeviri yapmam gerek(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…