Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Kızlar mavideniz gelmiş, şimdi bize sonucu yazar, biz de okuruz inşallah:))

Neşecim buraya tekrar yazmandım bir yazıyorum bişe opluyor burada pat diye kapatmak zorunda kalıyorum işlerim birden yogunlaştı ne olduysa..zaten diger topikten okumuşsun..hayırlısı bakalım..sen tlf nonu ver bana akşam msj atarım sana ben kesin negatif çıkacak ya...

Neşecim buraya tekrar yazmandım bir yazıyorum bişe opluyor burada pat diye kapatmak zorunda kalıyorum işlerim birden yogunlaştı ne olduysa..zaten diger topikten okumuşsun..hayırlısı bakalım..sen tlf nonu ver bana akşam msj atarım sana ben kesin negatif çıkacak ya...

kızım niye o kadar olumsuz düşünüuyosun hoş sen işini kış tut yaz çıakrsa süpriz olur ama kaydirigubbakcemile3 pozitif diye büsürü kişi dua ediyor boşa gitmez işallah dularımız benimkilerde geldi bugun kırımızı dolu bir yıl geçirmem işallah böyle ilk günlerden gelince kaydirigubbakcemile3

Bulcuk canım senin adetinin zamanı gelmiş miydi? Biz mavişe takılınca seni unuttuk arkadaşım özür dilerim:KK43:( Hayırlısı olsun güzelim. Zaten de bu kar kış günlerde hamişlik zor geçerdi be dimi?

Bulcuk canım senin adetinin zamanı gelmiş miydi? Biz mavişe takılınca seni unuttuk arkadaşım özür dilerim:KK43:( Hayırlısı olsun güzelim. Zaten de bu kar kış günlerde hamişlik zor geçerdi be dimi?

olsun hayatım tarihlermizi yazmadık zaten hiç 5 ocakdı benim erken geldi
he bide kış kış gebe kal ne o öyle :roflol:
iyi avutma taktiği bu arada kaydirigubbakcemile3

olsun hayatım tarihlermizi yazmadık zaten hiç 5 ocakdı benim erken geldi
he bide kış kış gebe kal ne o öyle :roflol:
iyi avutma taktiği bu arada kaydirigubbakcemile3

Kız düşünsene buz gibi havada yok midem bulanıyo yok uykum var, yok adet sıkıntısı bastı.... Çekilmez yaw :))
Hayırlısı bizimki avuntu ama mantıklı kaydirigubbakcemile3. Kızlar maviş bana telefonu çaldırarak haber verecek, ben de size yazarım inşallah.

Bizi izlemeye devam edin.
Son dakika haberleri burda.

Kızlar tamam oklavayı hakediyorum, kafaya takmak yok ama ben mavdenizin sonucunu çok merak ettim. Nedense bu ay çok umutlandım. Kızlar bir oklava da şimdi soracağım soru için gelsin:KK43: çatlatma iğnesinden ne kadar zaman sonra testte belli oluyordu? Benim iğnem 1 hafta önce oldu ve 9 ocak benim doğum günüm acaba ogün yapsam çıkar mı? Bana güzel bir doğumgünü hediyesi olur mu? Ne dersiniz?
Tamam tamam sustum:KK43:(

kız düşünsene buz gibi havada yok midem bulanıyo yok uykum var, yok adet sıkıntısı bastı.... çekilmez yaw :))
hayırlısı bizimki avuntu ama mantıklı kaydirigubbakcemile3. Kızlar maviş bana telefonu çaldırarak haber verecek, ben de size yazarım inşallah.

bizi izlemeye devam edin.
Son dakika haberleri burda.

allah sizi ne yapması iyi avutma teknigi dimi kız ne heberi bizi izlemeye dvam edin son dk haberler burada..taze bunlar gel gel taze haberler burada akşama ana haberde gelll ...ulan kendimi nedense gebe hissettim bi an..ayy kızlar dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz yüce rabbim nasip ettikten sonra ha küçük ha büyük ha umut olsun ha olması ne farkeder yeterki rabbim nasip etsin sizlerde dualrınızı edin ne olursunuz..

Neşe zaten igne çatlama igne si dimi kanda belli olur belki idrarda çıkmayabilir ortalama 15 gün falan olur igneyi vurulalı 9 ocakta.ama kan testi yaptırısın ozaman..

biz zaten varya takmıyorum adı aldında merakdan çatlayanlardanız kaydirigubbakcemile3
benimki iyiki erken gledi yoksa bi güncese hemen teste başvuruyorum ben :roflol: itiraf köşesi gibi oldu neşecim çatlatma iğnesi konusunda bi fikrim yok henüz bu konuda doktora gitme cesareti olamaynalrdanım 6.ayıma girdim birazdaha beklesemmi doktora gitsemmi bilmiyorum
akşam mavi denizin haberleri için sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt

oyy oyy bende ne meraklıyım şimdi ama akşama sabretmeliyim akşam eve gidince yapacam bakalım inş pozitifi görürüm..

Kızlar pozitf de çıksa negatif de çıksa bugünleri yaşıyor olmamız bile çok güzel dimi? Bazen ne kadar kızsak da sevdiklerimizle evlenmişiz, başımızı sokacak evlerimiz, işlerimiz var. Elbette herşey hemen oluverse kıymet bilmeyiz. Bence bizler çok harika anneler olucaz inşallah. Beklerken pişiyoruz sanki. Benim hemen çocuğum olsa kesin mızmızlardım...Mavişim telefonunu bekliyor olucam ama müjdeli haber olursa kızlara senin yazmanı tercih ederim.

Kızlar pozitf de çıksa negatif de çıksa bugünleri yaşıyor olmamız bile çok güzel dimi? Bazen ne kadar kızsak da sevdiklerimizle evlenmişiz, başımızı sokacak evlerimiz, işlerimiz var. Elbette herşey hemen oluverse kıymet bilmeyiz. Bence bizler çok harika anneler olucaz inşallah. Beklerken pişiyoruz sanki. Benim hemen çocuğum olsa kesin mızmızlardım...Mavişim telefonunu bekliyor olucam ama müjdeli haber olursa kızlara senin yazmanı tercih ederim.

evet valla iyiki burdayız iyiki kocalarımız var ve bizimde bebişlerimiz gelicek yakında
mavişden haber gelirse hemen yaz kız maviş o sevinçle o anda giremez buraya çatlarız biz kaydirigubbakcemile3

Kızlar mavişten ses yok, ya testi yapamadı yada negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Yarın sabah gelince kendisi açıklar durumu. Canım arkadaşı sonuç ne olursa olsun biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız. Lütfen unutma...Herkese iyi geceler...

Kızlar mavişten ses yok, ya testi yapamadı yada negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Yarın sabah gelince kendisi açıklar durumu. Canım arkadaşı sonuç ne olursa olsun biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız. Lütfen unutma...Herkese iyi geceler...

burada tek soran kişi sensin cnm oyüzden senden alıntı yapıp cvplamayı uygun gördüm. allah razı olsun senden cnm..cnm yaptım testi ama tahmin ettigin gibi negatif üzülmedim degil üzüldüm ama o kadar dert etmiyorum bunu rabbim hayırlısını versin..sonuçta ben buna hazırlıklıydım..rabbimim yazdıgı zaman vardır inş o tarihe yaklaşmışızdır..dua ediyorum hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsun hayırlı evlat olsun diye..elbet bunlarda hayır vardır belki olsa idi başka sorunlarla karşılaşacaktım...şuanda karnım acayip şiş...regl olsamda rahatlasam artık diye düşünüyorum..eşimde test için bence ereken idi diyor hani genelde idrarda bakmak için 1 hafta gecikmesi lazım yazıyorlarya ..o yüzden..bugün itibariyle 35 gün oldu ..p.tesiye kadar regl olmazsam doktoru arar söylerim belki kan testi yaptırmadan ilaç vermez..destegin için teşekkürler neşe...a.s.

burada tek soran kişi sensin cnm oyüzden senden alıntı yapıp cvplamayı uygun gördüm. allah razı olsun senden cnm..cnm yaptım testi ama tahmin ettigin gibi negatif üzülmedim degil üzüldüm ama o kadar dert etmiyorum bunu rabbim hayırlısını versin..sonuçta ben buna hazırlıklıydım..rabbimim yazdıgı zaman vardır inş o tarihe yaklaşmışızdır..dua ediyorum hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsun hayırlı evlat olsun diye..elbet bunlarda hayır vardır belki olsa idi başka sorunlarla karşılaşacaktım...şuanda karnım acayip şiş...regl olsamda rahatlasam artık diye düşünüyorum..eşimde test için bence ereken idi diyor hani genelde idrarda bakmak için 1 hafta gecikmesi lazım yazıyorlarya ..o yüzden..bugün itibariyle 35 gün oldu ..p.tesiye kadar regl olmazsam doktoru arar söylerim belki kan testi yaptırmadan ilaç vermez..destegin için teşekkürler neşe...a.s.

Canım ne demek, burda herkes merakla bekliyor da netin başında ben olduğum için sen beni gördün. Üzülmemek elde değil balım, biliyorum insan kendini çok kötü hissediyor ama sonra da diyorum ya sağlıksız yada hazırsız bir evlat olsaydı yada düşük olsaydı mesela bak filizin başına geldi, hepimizin başına da gelebilir. Hayırlısıyla gelsinde bırak geç gelsin diyorum kendime. Canım hemen adet söktürücü alma eşini dinle biraz daha bekle olmazsa dr danışırsın. Biliyorsun bizim düzenimiz de kaçtı bu beklentiden. İyisin dimi bitanem??? İyi olduğunu yaz çünkü tüm akşam seni merak ettim. Gece biri aradı, 12,5 falandı. Ben sensin diye nasıl fırlamışım uykumdam. Neyse hayırlısı canımcım. Hadi bir küücük gülücük istiyorum en sahicisinden:))
Benim de adet ağrıları gibi ağrılarım başladı bu ay benden de ümit yok. Biz en iyisi kendimize güzel meşgaleler bulalım tatlım. Bak ben Seninle dergisini aldım, örgü eki vardı. Sen alabildin mi bu ay??Bir de sofra dergisine abonelik için başvurdum:)) bide zayıflamaya çalışıyorum dimi??:eek:

mavi deniz hakkında hayırlısı olsun canım. ben sana test yapma dedim ama gülüm ya neden üzüyorsun kendini neyse iyimisin şimdi peki? ağrın falan varmı?

kızlar üzüldüm ama kendimi soyutlamıyorum birşeyden dünyanın sonu degil sadece zamanı var ben bunun bilincindeyim rabbim sınıyor bizi bende sabırla hasretle bekliyorum..hayırlısı olsun..siz bana bakmayın bu ara alınganlıgımda üstümde demiştim ya sanırım regl gelmedigi içnde böyle oldum..bakalım artık p.tesi ye kadar beklerim gelmezse doktoru ararım..ben bu arada hayıt suyu içsem bir zararı olmaz dimi..kız neşe hani şu lahana kürü var dı ya komuyor demiştin..gerçekten tadı ve kokusu igrenç degil dimi bende yapayım yakında beni yuvarlayacaklar yürümeye gerek kalmayacak yuvarlana yuvarlana gidecem..bana yazsan tarifi belki yaparım hafta sonu..ceren iyiyim ben biraz kötü oldum tabii sonuçta bebek isteyen biri için orada tek çisgiyi görmek hoş olmuyor insan üzülüyor..ama dedimya ben bunada hazırlıklıydım çift çizgiyi görse idim zaten şok olurdum bu ay hiç ümidim yoktu çünkü..neşecim akşamda bir yere gitmek zorunda kaldık o yüzden msj bile çekemedim ben negatif olsada msj çekecektim sana ama sonra unuttum dışarı çıkıp geldikten sonra,, evimde bile oturmadım dogru dürüst..

X