Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Kızlar netten alıntı, az önce gördüm başka şey ararken, örgü keyfi diye bir yer, adres yazmıyorum yassak diye:))

Yapılışı şöyle gösterilmiş:))

Kız ve erkek versiyonu var, sen istediin gibi süslersin. Kız yapamam dersen bk ahberimiz olsun:))

burcuuu çatlacan sen beni bu gün diğer topiğe baktınmı doğum şekli topiğine bak bence :)

neşecim snada günaydın canımın içi burcu geldiğinden beri birbirimizle uğraşıyoruzda sen alınma sakın ikimizde de var bu gün bir haller.... :)
neşecim akşam ben eşimle değilde eşim benle ilgilendi sanırım bal çörekotu ve tarçın reçetesini o uyguladı :):):)
bebişe gelince afedersiniz gece beni banyoya koşturdu mideden dolayı yine istifra ama iyikide çıkarmışım yoksa mümkün değil uyuyamazdım kıızz... bu çocuk bir şeyleri sevmiyor ama neyi çözemedim. akşam ayıptır sööölemesi uzun bir aradan sonra çikolata yemiştim tatlıyı sevmiyor galiba bu yaaa ama ben çokkk seviyom banane yaa....

kız neşe patik demişsin anam ben örgüden anlamamki sen yinede gönder kaynanaya yada anneme ördürürüm :):)
burcu sanada süt vereyimmi yavrum?
gerçi daha sütüm gelmedi ama olsun sen beklersin süt annen olurum senin :)

Kızlar şimdi de saç ögüsü yapımına taktım şöyle güzelce gösteren bir yer bulursanız nolur haber verin. Annem yapamazsın sen dedi, çok sinir oluyorum. Yapıcam işte hem de netten bulup. Ama nerden????

neşe patikler çok cici ve çok güzel görünüyorlar teşekkürler
ama inan mümkün değil ben bunları beceremem bir el işi konusunda becerim yok oda annemde var ordan idare edicez artıkın :)

neşe kız bunlar çok cici bayıldım valla
kızım sen ören bayansın artık saç örgü neki valla senin için bi çırpıda öğrenirsin
bende örgüdne anlamıyor anladım şey dantel ne işime yarıcaksa oda bu devirde kaydirigubbakcemile3 vaktinde örenmişim gençlik işte

kız burcuuu diğer topiği okudum kooptummm resmen
haydar dümen heee
bence güzin ablayada bir mektup yazsın bir faydasını görebilir
harikasın yaaa

ben bir ara diğer topikta gördüm fakat okuyp kapatmak zorunda kaldı heralde yazmadığına göre

Kızlar yazdıklarınızı okudum, çok komiksiniz ikiniz de yaa..:roflol: evliliimin ilk ayları geldi aklıma. Benim de çocuk olacak diye aklım çıkıyordu, sanıyordum ki hemen hamiş kalınıyor. Nerdeeeee delikafadulden

aynen valla oruncam derken suyunu çıakrıyodum valla hap kondom ne varsa kaydirigubbakcemile3 bileydik korunurmuyduk :sm_confused:

hay siz çok yaşayın emiiii
biz hiç korunmadık anacım yakiin arkadaşlar acemii diyor bizlere...
olsun ama onun tadıda bir başka doğrusu ayy utandım vallaha kocamı özlemişeemm :asigim:

Sohbet koyu burda da beeen geldiim. Yaaa neşem yaşa ya patikler süper bende deniyim becerebilcekmiyim bakıyım.

slm kızlar valla sayfalar ilerledigi için önce uzun bir sessizlik mevcut oluyor bende inan direniyorum okuyup yazmak için işim oluyor gidip geliyorum ikide bir benim kk ya girdigimi neredeyse herkse bilecek burada...iyimi kızlar ben şükür..dün misafirim vardı tatlı yaptım uzun zaman sonra evimde bir şeyler yapmayı özlemişim..

kız yasemin elin değmişken bizim bıcırığada örsene
yada bekle bekle 20 gün sonra cinsiyeti öğrenelim o zaman örersin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…