günaydın kızlar neşecim valla ben devlette değilim ve tam gün çalışıcam((( sanada derslerinde başarılar dilerim ve mavidenizin kırmızılarını bende merak ediyorum işllah düzeszilik belirtisi değilde bebiş belirtisidir
kızlar şimdi yakın arkadaşımın hamile haberini aldım sizede bilgi vereyim biliyoruz gerçi bunları ama örnekler çoğaldıkça rahatladığımızıda biliyoruz.arkadaşım 8-9aydrıbebek istiyomuş doktora gitmiş hatta ilişkileri öyle ikigünde bir falan değil ayda bir iki diye anlatıyodu çünkü ilişki esnasında kafamda bebek fikri varken yapamıodum diyodu unutmuş bu bi şekilde bebek dşüncesini tamamen ve bugun süpriz bişkeilde hamile olduğunu öğrendi
rabbim nelere kadir o isterse ufacık bir ihtimalden bile dogurur darısı bizlerin başına ..henüz kırmızılar gelmedi bende merak etmeye başladım evet dğzensiz biraz ama ben bu ay pazardan beri bekliyordum aslında çünkü geçen ayda bu ayda klomen kullandım geçen ay 30 günde regl olmuştum bu ay da öyle bekliyordum pazar yada pazartesi diye ama hala gelen giden yok hatta kasıklarımda ara ara sancı olurdu dünden beri onlarda yok ne bel ne karın agrısı ama başım çok agrıyordu..kan testi şimdi yapmak istemiyorum idrardada göstermez varsa bile öyle degilmi ondan birazda tedirginim.neşe inş derslerin su gibi akar gider..hayırlsını versin rabbim..kız battaniye ben öreyim düz örgü ya kolay olur cekate kalırsa sanırım bebek biraz büyür ben ögrenene kadar..aslında ben battaniyemi örsem ki?bizde bugün tam gün çalışıyoruz sanırım birşey diyen olmadı henüz...inanın bende adet belirtisi degilde bebiş belirtisi olmasını çok ama çok isterdim hayırlısı artık...neşe yardım etme fikri çok güzel bende 2 3 kere bir yere birşeyler alıp vermiştim hem adagım vardı ilkini o şekilde yapmıştım hem sen dua alıyorsun hem karşındakinin ihtiyacın ı görüyorsun..söylenmez belki bunlar ama ben erzak alıp vermiştim..durumu kötü olan kişileride bulabilirsin bu şekilde alıp verebilirsin..
Gözünüz aydın canım. Evet işte bu, bizim burda bulunma sebebimiz de bu dimi ama? Tamamen kafamızdan atamıyorsak hiç değilse bu duyguyla başetmeyi öğreniyoruz hep birlikte. Rahatız dimi kızlar? kaydirigubbakcemile5. İçimizde kaygılı kimse var mı? Sloganımız ne?
"herşeyin en hayırlısı olsun"
Kız kimin duasını kabul olacağı belli olur mu hiç dimi ama. Canım aslında bir idrar testi yapabilirsin çünkü adetini geçmiş. Ama gene de kendini iyi hissetmeyeceksen yapma. Karar senin. Teyzesi benim bebişinn battaniyesini mi örücen kendi bebişinin battaniyesini mi? hihi sırnaşık şey.
Benim dersim iptal hoca ben doktordayken aramış çocuklarına bişeyler bakmaya gidecekmiş:)) çok üzüldüm canım hihoyyyt.
Doktora gittim kızlar ve maşallah yumurtam çatlamış patlamış. Bu akşamadan itibaren öbür hapa başlayacağım adı aklıma gelmedi de CADIARZU. Belki bebişim tutunmuştur annesine, teyzeleri ne dersiniz? Allah hepimizi yavrularımıza hayırllısıyla kavuştursun. Söz inşallah hiç üzmeyeceğiz onları dimi?
Ben rapor almaya çalıştım bir de kızlar ovitrel çok tuttuğu için. Epeyce koşuşturdum ama öğrendim ki devlet 3 ilaca izin veriyormuş, hakkımı bu 76ytl lik ilaç için kullanırsam, ileride tüp ebbek falan gerekirse milyarlık ilaçları alamıyormuşuz. Haber vereyim de siz de dikkatli olun. Rapor isteğimi geri çektim. İnşallah hiçbirşeye egrek kalmadan gelecek yavrularımız.
cnm inş bunlara gerek kalmadan gelecek bebişlerimiz hayırlısı herşeyin ne diyelim..ne güzel bir haber çatlamış olması inş bu aya senden bekleyelim bu güzel haberi cnm igne idi degilmi vuruldugun peki ne zaman test yapabilecekmişsin?bende bu akşam iş çıkışı test alacam yarın sabah yaparım..ne olursun dua et bana lütfen güzel hebeler alayım..
neseciim canım ya inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye sen şimdi adet olucammı acaba hangi gün olucam die sorup durmaktan vazgeç tamamen kafanı resetle sonrada kenzülarş duasını oku ben dün okudum hepinize tüm arkadaşlarıma dua ettim gerçekten stres herşeyi olumsuz tetikliyo...
BURDAN HERKESE HAYIRLI SENELER DİLİYORUM AYRICA ÖNCE SAĞLIK,SONRADA HUZUR SONRADA BEBEK :):)::):) ONLAR KISMETLERİYLE GELECEKLER EMİNİM...
Kızlar merhaba,
Başlığı gördüm. 2 sene o kadar uğraştım o kadar kafaya taktım ki olmuyor diye. Eşimde sorun vardı 2 kez ameliyat oldu v.s. Doktorum rahim filmi istedi benden onun için gittim Zeynep Kamil'e kayıt yaptırdım kısırlık polikliniğinden. Ay yarabbim ne kadar kalabalık bir yer anlatamam. Kendi kendime, birilerinin bebeği olacak birilerinin olmayacak. Doğanın dengesi bu. Bizim olmuyorsa vardır bir nedeni, fazla da zorlamamak lazım dedim ama eşim 2 kez ameliyat olduğu için vazgeçelim bu sevdadan diyemedim. Her ovulasyonu bekleyip binbir hesap yapan ben o ay neredeyse toplam 2-3 kez ilişkiye girdim. O da ovulasyon günleri falan da değil. Rastgele. Rahim filmi için adetin ilk günü randevu almak lazımdı. Beklenen günde adet olmayınca test yaptım ve sonuçççç. Pozitif. Yani arkadaşlar unutun, rahatlayın oluyor.
mavidenizcim reglin gecince sabah yapmana gerek yok. aksam da yapabilirsin. ben gece 12 ve idrarimi hic tutmadan hemen yapmistim.