Neşecim buraya tekrar yazmandım bir yazıyorum bişe opluyor burada pat diye kapatmak zorunda kalıyorum işlerim birden yogunlaştı ne olduysa..zaten diger topikten okumuşsun..hayırlısı bakalım..sen tlf nonu ver bana akşam msj atarım sana ben kesin negatif çıkacak ya...
Bulcuk canım senin adetinin zamanı gelmiş miydi? Biz mavişe takılınca seni unuttuk arkadaşım özür dilerim( Hayırlısı olsun güzelim. Zaten de bu kar kış günlerde hamişlik zor geçerdi be dimi?
olsun hayatım tarihlermizi yazmadık zaten hiç 5 ocakdı benim erken geldi
he bide kış kış gebe kal ne o öyle :roflol:
iyi avutma taktiği bu arada kaydirigubbakcemile3
kız düşünsene buz gibi havada yok midem bulanıyo yok uykum var, yok adet sıkıntısı bastı.... çekilmez yaw :))
hayırlısı bizimki avuntu ama mantıklı kaydirigubbakcemile3. Kızlar maviş bana telefonu çaldırarak haber verecek, ben de size yazarım inşallah.
bizi izlemeye devam edin.
Son dakika haberleri burda.
oyy oyy bende ne meraklıyım şimdi ama akşama sabretmeliyim akşam eve gidince yapacam bakalım inş pozitifi görürüm..
Kızlar pozitf de çıksa negatif de çıksa bugünleri yaşıyor olmamız bile çok güzel dimi? Bazen ne kadar kızsak da sevdiklerimizle evlenmişiz, başımızı sokacak evlerimiz, işlerimiz var. Elbette herşey hemen oluverse kıymet bilmeyiz. Bence bizler çok harika anneler olucaz inşallah. Beklerken pişiyoruz sanki. Benim hemen çocuğum olsa kesin mızmızlardım...Mavişim telefonunu bekliyor olucam ama müjdeli haber olursa kızlara senin yazmanı tercih ederim.
Kızlar mavişten ses yok, ya testi yapamadı yada negatif çıktı. Hayırlısı bakalım. Yarın sabah gelince kendisi açıklar durumu. Canım arkadaşı sonuç ne olursa olsun biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız. Lütfen unutma...Herkese iyi geceler...
burada tek soran kişi sensin cnm oyüzden senden alıntı yapıp cvplamayı uygun gördüm. allah razı olsun senden cnm..cnm yaptım testi ama tahmin ettigin gibi negatif üzülmedim degil üzüldüm ama o kadar dert etmiyorum bunu rabbim hayırlısını versin..sonuçta ben buna hazırlıklıydım..rabbimim yazdıgı zaman vardır inş o tarihe yaklaşmışızdır..dua ediyorum hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsun hayırlı evlat olsun diye..elbet bunlarda hayır vardır belki olsa idi başka sorunlarla karşılaşacaktım...şuanda karnım acayip şiş...regl olsamda rahatlasam artık diye düşünüyorum..eşimde test için bence ereken idi diyor hani genelde idrarda bakmak için 1 hafta gecikmesi lazım yazıyorlarya ..o yüzden..bugün itibariyle 35 gün oldu ..p.tesiye kadar regl olmazsam doktoru arar söylerim belki kan testi yaptırmadan ilaç vermez..destegin için teşekkürler neşe...a.s.
burada tek soran kişi sensin cnm oyüzden senden alıntı yapıp cvplamayı uygun gördüm. allah razı olsun senden cnm..cnm yaptım testi ama tahmin ettigin gibi negatif üzülmedim degil üzüldüm ama o kadar dert etmiyorum bunu rabbim hayırlısını versin..sonuçta ben buna hazırlıklıydım..rabbimim yazdıgı zaman vardır inş o tarihe yaklaşmışızdır..dua ediyorum hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsun hayırlı evlat olsun diye..elbet bunlarda hayır vardır belki olsa idi başka sorunlarla karşılaşacaktım...şuanda karnım acayip şiş...regl olsamda rahatlasam artık diye düşünüyorum..eşimde test için bence ereken idi diyor hani genelde idrarda bakmak için 1 hafta gecikmesi lazım yazıyorlarya ..o yüzden..bugün itibariyle 35 gün oldu ..p.tesiye kadar regl olmazsam doktoru arar söylerim belki kan testi yaptırmadan ilaç vermez..destegin için teşekkürler neşe...a.s.