Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Filizcim bugün iyi habelerini bekliyorum inşallah. Kendini iyi hissettiğinde yaz olur mu? Allah yardımcın olsun.

Teşekkürler canım. Bize çok dua edin anneler. Bana kızdın mı dün yazdıklarım için, zaten eşimden gizli gizli açıyorum bir de o sayfalarda yakalarsa diye korktum hepsi bu yoksa ben teyzesine kızabilir miyim hiç. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Akşama ne yemeği yapıyor kayınvaliden? Öbür topikte gördüm, seni kaytarıkçı seniiiiii....

canııımmmm aşk olsun kızmak ne kelime olurmu hiç öyle şey yaa lütfen. ben sadece size nazım geçtiği için şımarıklık yapıyorum diğer topiktede belirtmiştim zaten biliyorsun cicim. yoksa kızdığım falan yok yane gülüm. kayınvalidem karaşimşek yapmış ama kociş çarşıya çıkıp bana balık aldı sonra mangalda balık yaptı bana ve onu yedik cicim doktor haftada iki kere balık yiceksin dediği için üzerinize afiyet götürdüm akşam çıtırları. afiyet bal şeker olsun bebeğime omega 3 olsun güç olsun inşallahh kaydirigubbakcemile3
kız ben kaytarmıyomki onlar beni yatırıyor zaten sırnaşık şey

Maşaallah burasıda çoşmuş...neşecim sana kolay gelsin derslerin varmış yine..benim kırmızılar halen gelmedi ama bugün doktoru arayacam bakalım ona göre kan testi yaptırırım belki malum ilaç vermesi için önce istiyor testi..filizcim yinei kaeşfettim demişsin burası bir süredir vardı ama farketmemişsindir bizi ..cerende burada yakalamıştı bizi..bizde kafamıza takmamak için varız burada..

Hoşgeldin canım. sağlığın nasıl? Bebek her zaman olur ama bizim sağlığımız çok önemli. Biz de herkesi çok seviyoruz tüm yaptığımız bu dimi arkadaşlar?

Kesinlikle, şu yeme işine ben de varım. Hayırlısıyla bir doğuralım mıncık mıncık yicez onları :emir_bebek:

canım sağlığım iyi ama bebek nasıl bilmiyorum daha hissetmediğim için dr muayenemiz yarın ama bu baya uzun ara oldu 1 ay sonraya verilen randevu idi o yüzden insan telaş ediyo ne oldu ne bitti diye hele benim gibi birincide kötü deneyim yaşayan biri olarak çok evhamlıyım seni çok öpüyorum bebişimin teyzesi tabiki siz onu çıtır çıtır yiyeceksiniz en çok sizinle paylaşım yapıyorum bunu hakeden teyzecikleri sizlersiniz Şeniz

EN ACİLİNDEN................kızlar lütFen acilen cvp yazın az önce duş aldım üzerimi giyinirken aynadan göbeğimin altından aşağıya kadar olan bölümde belirgin kahverengi çizgi var ya ne olduğunu biliyorum yani yengem yiğenime hamileyken çıkmıştı ama benim adetime 5 gün var olabilirmi lütfen çok çok heycanlandım olabilirmi sizce cvp yazarsanıoz sevinirim....

oh maşllah burasıda baya iyiymiş bugunlerde valla kızlar bizin kk hatunalrı seççekler yaıkında:enbuyukkk:
nmb canım ben hiç duymadım o çizgiyi olur ama son aylarda göbek şiştikçe kendiliğindenoluşur diye biliyorum ama yanlışda biliyo olaiblirim bence günün geçtiyse sen bi test yap için rahatlasın

Cerencim afiyet bal şeker olsun. Kız resimdeki sen misin? Maşallah çok güzelsin. Kız aman dikkatli ol nazar değmesin.
Mavişim kan testi yaptırdın mı bugün? Sonucunu merakla bekliyorum. Benim bugün dersim vardı çok geç geldim ve yorgunum ama sizi merak ettim, hemen yatıcam inşallah iyisinizdir kızlar. Filiz'i de merak ettim seni de maviş. İyi haberlerinizi bekliyorum. Yarın sabah 10da da dersim var giremezsem merak etmeyin. Siz yazın ben vakit bulunca okurum. Bu akşam hepimiz için dua edelim. Kızlar hatta Filistin'deki masum insanlar için de dua edelim bu gece hepbirlikte.
İerror canım senin güüzel haberlerini d ebekliyoruz. Yaz bak nasıl geçtiğini, bir de bebişine sor bakalım bizimkiler nerde kalmış?
nmb2358 canım ben böyle bişi hiç duymadım ama lütfen kendini bunlara çok alıştırma. Olmazsa çok üzülürsün. Hepimiz belirtiler aradık kendimizde sonu hüsran oldu. Ne zaman günün geçer o zaman test yaparsın en güzel belirti bu sadece. Tamma mı canım, kızma lütfen bana.
Kız bulcuk bu kedi senin şans böcüğünü rahatsız etmesin..

kızlarrr günaydın tam yazdım yollıcam size iş yerinde elektirkler gitti :eek:klava: ne sinir bi durum
neşecim kedim hep aç kaydirigubbakcemile3 ama böcümle kardeş kardeş geçincek onnar :1hug:
mavi kız kan testi yaptırcan dimi bugun sen hadi bakalııım :Saruboceq: sende pozitif çıakrsa öyle kaptırdımki kednimi hamile sanıcam o derece :CüvCüv:

Slm bende geldim neşe burcu kan testini bugün yaptıracaktım ama dün vizite kagıdını falan aldım iş çıkışı sordum yakındaki bir yere bu saate kadar alıyoruz dei hani ben soracaktım hangi saatler arası alıyorsunuz diye?neyse kan verdim birde kan sayımı yaptıracaktım onuda istedim..bugün sonucu verecekler ama ümidim yok biliyosunuz doktorumu aramıştım dün kan testi yaptır demişti biliyordum böyle diyecegini ama yinede sorayım dedim..neyse hepinizi öptm..neşe kaç gel kız buralara fazla yalnız bırakma bizi

Slm bende geldim neşe burcu kan testini bugün yaptıracaktım ama dün vizite kagıdını falan aldım iş çıkışı sordum yakındaki bir yere bu saate kadar alıyoruz dei hani ben soracaktım hangi saatler arası alıyorsunuz diye?neyse kan verdim birde kan sayımı yaptıracaktım onuda istedim..bugün sonucu verecekler ama ümidim yok biliyosunuz doktorumu aramıştım dün kan testi yaptır demişti biliyordum böyle diyecegini ama yinede sorayım dedim..neyse hepinizi öptm..neşe kaç gel kız buralara fazla yalnız bırakma bizi

kaçda alcan sonuccuuu hadi işallah vardır bebiş:Saruboceq: yoksada üzülmek yok yola devam :1hug:

Nesecim günaydın tatlım, daha doğrusu hepinize günaydıııııııııııııııııııııın :) İyiyim nesecim, merak etmeyin, daha da iyi olacağım, hep birlikte iyi olacağız :)

Kız bugün sonucu vereceklerse ben meraktan ölürüm yarın sabaha kadar. Nolur bizi habersiz bırakma.

kaçda alcan sonuccuuu hadi işallah vardır bebiş:Saruboceq: yoksada üzülmek yok yola devam :1hug:

Aynen katılıyorum....kaydirigubbakcemile5

Nesecim günaydın tatlım, daha doğrusu hepinize günaydıııııııııııııııııııııın :) İyiyim nesecim, merak etmeyin, daha da iyi olacağım, hep birlikte iyi olacağız :)

Çok şükür canım. Sana özelden mesaj attım ama tam da o sırada KK sorunluydu sana ulaştı mı bilmiyorum. 2 sefer uğraştım sonrasında da benim kapatmam gerekti. Neyse iyisin ya önemli olan bu. Şimdi biraz kendine zaman ayır, kendini şımart. Hemen bebiş işini düşünme. Önce bir toparla kafanı sonra bebiş gelir inşallah.

Filizcim seni hep böyle güçlü dimdik ayakta ve mutlu görmek istiyoruz..

Hepimiz her zaman dimdik ayakta olucaz inşallah. İçimizde bunu en güzel başaranlardan biri de Filiz zaten, maşallah kendime örnek alıyorum. Maviş biz de büyüyoruz galiba bu bebiş uğraşları arasında. Ne dersin?

kızlarrrrr hepinize günaydın burayada bir selam vereyim dedim ama burda da kimsecikler yok.
neşee huuu topiğin gülü niirdesin kız sen....
mavi deniz peki ya sen bacımmm...
burcu burayada gel gııı burdanda yazışak :)

kızlarrrrr hepinize günaydın burayada bir selam vereyim dedim ama burda da kimsecikler yok.
neşee huuu topiğin gülü niirdesin kız sen....
mavi deniz peki ya sen bacımmm...
burcu burayada gel gııı burdanda yazışak :)

:roflol:çatlak kızzz
günaydın canlarımmm a.s.
topğin ana karakterleri gelmemiş buraya daha neşe mavi kııı gelin bakam toppiğinize

:roflol:çatlak kızzz
günaydın canlarımmm a.s.
topğin ana karakterleri gelmemiş buraya daha neşe mavi kııı gelin bakam toppiğinize

burcuuuuu
biz dublörmü oluyoruz bu durumda?

ay bana ne oluyorsa dağdan gelip bağdakine laf söylüyorum
şiiişşştt kendine gel kızım heyy.
tamam kendimdeyimmm. geldimmmm....

Geldim çılgın bayanlar :)) hepinize günaydın, herşey gönlünüzce olsun Kız biz ana karaktersek siz baba karakter misiniz? Herkes ana karakter burda zaten bir avuç bayanız. Ceren kız eşinle ve bebişinle ilgilenbildin mi akşam??? Bulcuk canım nasıl gidiyor?? Eee kafaya takmamak için neler yapıyon bakim??

burcuuuuu
biz dublörmü oluyoruz bu durumda?

ay bana ne oluyorsa dağdan gelip bağdakine laf söylüyorum
şiiişşştt kendine gel kızım heyy.
tamam kendimdeyimmm. geldimmmm....

Estafirullah, ne demek burda dalı bağlı yok. Burası ova kızım ova:)) herkes bir.

Ceren kız patik ördün mü bebişe? Çok güzel patik tarifi buldum bak buraya ekleyeyim mi?

Geldim çılgın bayanlar :)) hepinize günaydın, herşey gönlünüzce olsun Kız biz ana karaktersek siz baba karakter misiniz? Herkes ana karakter burda zaten bir avuç bayanız. Ceren kız eşinle ve bebişinle ilgilenbildin mi akşam??? Bulcuk canım nasıl gidiyor?? Eee kafaya takmamak için neler yapıyon bakim??

heh geldi ben baba karakterim :dilcikar: ceren de sütana karakteri kaydirigubbakcemile2 kızlaarr biri beni durdursun sapıtttım galibaaaa -tatlicadiarzu-
neşecim neyi kafaya takmıcaktık biz :uhm: bak en iyi yol bu bunu dene kaydirigubbakcemile3

X