Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım. Bize çok dua edin anneler. Bana kızdın mı dün yazdıklarım için, zaten eşimden gizli gizli açıyorum bir de o sayfalarda yakalarsa diye korktum hepsi bu yoksa ben teyzesine kızabilir miyim hiç. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Akşama ne yemeği yapıyor kayınvaliden? Öbür topikte gördüm, seni kaytarıkçı seniiiiii....
Hoşgeldin canım. sağlığın nasıl? Bebek her zaman olur ama bizim sağlığımız çok önemli. Biz de herkesi çok seviyoruz tüm yaptığımız bu dimi arkadaşlar?
Kesinlikle, şu yeme işine ben de varım. Hayırlısıyla bir doğuralım mıncık mıncık yicez onları
Slm bende geldim neşe burcu kan testini bugün yaptıracaktım ama dün vizite kagıdını falan aldım iş çıkışı sordum yakındaki bir yere bu saate kadar alıyoruz dei hani ben soracaktım hangi saatler arası alıyorsunuz diye?neyse kan verdim birde kan sayımı yaptıracaktım onuda istedim..bugün sonucu verecekler ama ümidim yok biliyosunuz doktorumu aramıştım dün kan testi yaptır demişti biliyordum böyle diyecegini ama yinede sorayım dedim..neyse hepinizi öptm..neşe kaç gel kız buralara fazla yalnız bırakma bizi
Slm bende geldim neşe burcu kan testini bugün yaptıracaktım ama dün vizite kagıdını falan aldım iş çıkışı sordum yakındaki bir yere bu saate kadar alıyoruz dei hani ben soracaktım hangi saatler arası alıyorsunuz diye?neyse kan verdim birde kan sayımı yaptıracaktım onuda istedim..bugün sonucu verecekler ama ümidim yok biliyosunuz doktorumu aramıştım dün kan testi yaptır demişti biliyordum böyle diyecegini ama yinede sorayım dedim..neyse hepinizi öptm..neşe kaç gel kız buralara fazla yalnız bırakma bizi
kaçda alcan sonuccuuu hadi işallah vardır bebiş:Saruboceq: yoksada üzülmek yok yola devam :1hug:
Nesecim günaydın tatlım, daha doğrusu hepinize günaydıııııııııııııııııııııın :) İyiyim nesecim, merak etmeyin, daha da iyi olacağım, hep birlikte iyi olacağız :)
Filizcim seni hep böyle güçlü dimdik ayakta ve mutlu görmek istiyoruz..
kızlarrrrr hepinize günaydın burayada bir selam vereyim dedim ama burda da kimsecikler yok.
neşee huuu topiğin gülü niirdesin kız sen....
mavi deniz peki ya sen bacımmm...
burcu burayada gel gııı burdanda yazışak :)
:roflol:çatlak kızzz
günaydın canlarımmm a.s.
topğin ana karakterleri gelmemiş buraya daha neşe mavi kııı gelin bakam toppiğinize
burcuuuuu
biz dublörmü oluyoruz bu durumda?
ay bana ne oluyorsa dağdan gelip bağdakine laf söylüyorum
şiiişşştt kendine gel kızım heyy.
tamam kendimdeyimmm. geldimmmm....
Geldim çılgın bayanlar :)) hepinize günaydın, herşey gönlünüzce olsun Kız biz ana karaktersek siz baba karakter misiniz? Herkes ana karakter burda zaten bir avuç bayanız. Ceren kız eşinle ve bebişinle ilgilenbildin mi akşam??? Bulcuk canım nasıl gidiyor?? Eee kafaya takmamak için neler yapıyon bakim??