hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

hiram2015 hiram2015 sana çatı muayenesi yaptı değil mi hicran hanım? Nasıl yapıyor iki parmakla mı?eli hafif mi ?jel kullanıyor mu ? Çok soru sordum biliyorum :KK64:
Bana hicran hanım su geldiği için 12.haftada açıklık kontrolü yapmıştı ve inan hiç acımadı eli çok hafifti. Jel de sürmüştü tabi ki. Ama 2 hafta kadar önce şehir dışındaydım sancılanınca mecbur başka bir hastaneye acile gitmem gerekti. Ordaki ebe de alttan muayene etti 3 gün kanadı ve yara oldu. Korkum bu yüzden. Yoksa hicran hanımın eli gerçekten hafif.

Kızlar acil yardım. Az önce çok afedersiniz lavaboya girdim silinirken peçeye pembe akıntı geldi. Aklıma direk nişan geldi önce bi korktum. Ama çok çok afedersiniz gece eşimle bi birliktelik olmuştu acaba ondan mı oldu da dedim. Aklım karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Sizce ne bu. Ne yapmalıyım. Yardım edinnnn

Doktorunu arayıp bilgilendirmelisin canım. Nişan falan gelmedi bende bilmiyorum nedir ne değildir nasıldır ama doktoruna danış beklemeden
Dr umla malesef öyle bi iletişimim yok. Ama sağlık ocağndaki ebeme sordum takip et sancın kanaman olursa bebek hareket etmez yada hareketleri azalırsa bekleme sakın dedi. Az önce tık olmasa da şuan bebişim dürtüyo sağdan soldan sanırım ilişkiden dolayı zorlama oldu. Eğer nişansa da sancıyı beklicem artık

Doktorunu arayıp bilgilendirmelisin canım. Nişan falan gelmedi bende bilmiyorum nedir ne değildir nasıldır ama doktoruna danış beklemeden
Dr umla malesef öyle bi iletişimim yok. Ama sağlık ocağndaki ebeme sordum takip et sancın kanaman olursa bebek hareket etmez yada hareketleri azalırsa bekleme sakın dedi. Az önce tık olmasa da şuan bebişim dürtüyo sağdan soldan sanırım ilişkiden dolayı zorlama oldu. Eğer nişansa da sancıyı beklicem artık

Cnm 34. Haftadan sonra ilişki olmasın artık demişti Bnm doktorum..ilişkiden dolayı olmuş olabilir kanaman artar ve sancın düzenli şekilde gelirse hastaneye gidin..ayyy bende heyecanlandım :KK57:

Cnm 34. Haftadan sonra ilişki olmasın artık demişti Bnm doktorum..ilişkiden dolayı olmuş olabilir kanaman artar ve sancın düzenli şekilde gelirse hastaneye gidin..ayyy bende heyecanlandım :KK57:
Sanırım ilişkiden dolayı oldu. Kanamam devam etmedi. Sancımda her gün olan kasılmalar dışında yok. Sadece bebişimin hareketleri azaldı sanki.

Kızlar dün kontrolüm vardı ilkkez nstye girdim ,bebek iri bir bebek değil doktor ..çatı muayenesini haftaya yapalım dedi..bu hafta da yırttım yani çatı muayenesinden :halay:

Kızlar bunları hazırladım ben nasıl olmuş:oops:

Eklentiler

• IMG_2640.JPG
    IMG_2640.JPG
    62,6 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_2639.JPG
    IMG_2639.JPG
    79 KB · Görüntüleme: 183
Benim de bugün kontrolüm vardı. Benimki de iri değilmiş ama bu senin için avantaj dedi doğumun kolay olur dedi. Benim çatı muayenesine de haftaya cuma dedi. Yüzünü yine göstermedi bebişim elleriyle kapatıyor hep.

Benim de bugün kontrolüm vardı. Benimki de iri değilmiş ama bu senin için avantaj dedi doğumun kolay olur dedi. Benim çatı muayenesine de haftaya cuma dedi. Yüzünü yine göstermedi bebişim elleriyle kapatıyor hep.
Evet normal doğum için avantaj dedi hicran hanım.hayırlısı bakalım:emir_bebek::emir_bebek:

X