Sağol cnm cemil cümlemizi inşlhCanm gercekten ettin mi bana dua ALLAH seni esine cocklarna bagslssn cnm ins ailenle uzun huzrlu guzl gunlern olr:)
O esnada normal doğum mu yaptırıyormuş başka birine? Neden girmedi kisağol cnm hicran hnm beni ve eşimi çok sinir etti açıkçası tâm 9 saat bekledikkk gerildikkk yok dogum acil geldi yok müsait ılunca alucam az dinlenim yok bilmem n derken başkası girdi eşim gerilince kendide doğumdan çıkamadı zaten sezer hnm aldı beni çok ii bi dr oda gecen gittim dikişlerime baktı haftaya gel dedi..
Amin canm bizde bugün sabahı zor ettik. Normalde sürüklesen kalkmayan eşim şuan kalktı 4 gözle beşik bekliyo bi heyecan. U arım geç gelmezleraynen öyle cnm bebekler candırr beklemek gzldir çok gzl duygu Allahım herkese nasip etsinnn bol bol dua ettim herkese
o bayanda onun hastasıydı cnm ama bana önce gittiğimde seni 17;00 de alıcam dedi bir hafta sonra 12:00de alıcam dedii ama gerçek suki 18:00e geliyordu yinede yetişemedi benim saatimle oynamasaydı bu kadar gerilmezdik beklemezdik yaniiiO esnada normal doğum mu yaptırıyormuş başka birine? Neden girmedi ki
hayırlı ugurlu olsunnn cnm tatlı tatlı uyur inşlh ama tavsiyem daaha doğuma var setini kaldırsaydın yazık toz falan olurEki Görüntüle 2049061 kızlaaaarrrrr miniğimin beşiği❤❤❤
o bayanda onun hastasıydı cnm ama bana önce gittiğimde seni 17;00 de alıcam dedi bir hafta sonra 12:00de alıcam dedii ama gerçek suki 18:00e geliyordu yinede yetişemedi benim saatimle oynamasaydı bu kadar gerilmezdik beklemezdik yaniii
Yıkadım bile kız ne bilim gözümün önünde dursun. Bakıp bakıp dalıp gidiyorum olmadı bidaha yıkarım artık☺hayırlı ugurlu olsunnn cnm tatlı tatlı uyur inşlh ama tavsiyem daaha doğuma var setini kaldırsaydın yazık toz falan olur
Merhaba canm. Benim başıma gelmedi şahsen böyle bişey. Şuan bile gelmez süt kendiliğinden bazen sıkınca gelir ama sıkmam. Banyo yaparken diyosun su damlası olmadığından falan emin misin. Süt gelmesi biraz tuhaf olmuş.Kizlar ve ablalar şimdiden allhm tez vakitte meleginizi saglikli bir şekilde bir an önce sizlere kavustursun inşallah evlat isteyenlere de inşallah bir an önce evlat nasip etsin Rabbim insallh konuyla alakasiz bir sorum olacakti sizlere k.bkmayin
Gebe kalmadan adetten önce banyo yaparken hic göhsünüzden sut geldimi çocuk istiyoruz esimle bu ay asirii gün birlikte olduk adetime 10 gün varken banyo yaparken göğsümden sivi sut geldi nokta kadar böyle bisey yasayan varmi
Bugün kontrolüm vardı. Normal düşünüyorsun değil mi dedi evet dedim 3 hafta sonra çatı muayenesi yapacağım dedi ama ben doğuma girip girmeyeceğini sormayı unuttum yine.
dr a gidip prolaktin seviyeniz icin test yaptrn.cok yuksek olmasi gebe kalmaya engel diye biliyrm.hatta eskilerin bi lafi var yeni dogum yaomis insanin sütu gelir ve hemen hamile kalmasi zor olur eskilerde der sutu koruyo.bu anlama geliyms bende burda ogrendim.asiri uyarilmakta goguslerden sut gelmesine sebep olurms.ilacla dusuryolarKizlar ve ablalar şimdiden allhm tez vakitte meleginizi saglikli bir şekilde bir an önce sizlere kavustursun inşallah evlat isteyenlere de inşallah bir an önce evlat nasip etsin Rabbim insallh konuyla alakasiz bir sorum olacakti sizlere k.bkmayin
Gebe kalmadan adetten önce banyo yaparken hic göhsünüzden sut geldimi çocuk istiyoruz esimle bu ay asirii gün birlikte olduk adetime 10 gün varken banyo yaparken göğsümden sivi sut geldi nokta kadar böyle bisey yasayan varmi
yorumun icin tesekkur ederim sadece ucunde suttu byle kuru degil beyazdi sivisi ogun banyoda geldi daha gelmedi hic siksamda yok bu ay esimle asiri gun birlikte olduk ve sonradan rahmimin ustunde igne batmalar var bana da gebeligi dusundurdu insallh vardir yorumun icin cok sagol adetime 10 gun kaldi allhm herkese istedigi kadar saglikli hayrli bol evlat nasip etsin insallh AMIIINNMerhaba canm. Benim başıma gelmedi şahsen böyle bişey. Şuan bile gelmez süt kendiliğinden bazen sıkınca gelir ama sıkmam. Banyo yaparken diyosun su damlası olmadığından falan emin misin. Süt gelmesi biraz tuhaf olmuş.
yorumun icin cok tesekkur ederimm adetime 10 gun kaldi adetin sonunda hem film cekecegim hemde doktora gidecgim insallh yavrum tutunmustur allhm tez vakitte evladinizi kucaginiza versin insallahdr a gidip prolaktin seviyeniz icin test yaptrn.cok yuksek olmasi gebe kalmaya engel diye biliyrm.hatta eskilerin bi lafi var yeni dogum yaomis insanin sütu gelir ve hemen hamile kalmasi zor olur eskilerde der sutu koruyo.bu anlama geliyms bende burda ogrendim.asiri uyarilmakta goguslerden sut gelmesine sebep olurms.ilacla dusuryolar
Hakkında hayırlısı olsun canm. İnşallah hamilesindir. Gebelik belirtisidir bunlar. Hayırlı haberlerini bekliyorum☺yorumun icin tesekkur ederim sadece ucunde suttu byle kuru degil beyazdi sivisi ogun banyoda geldi daha gelmedi hic siksamda yok bu ay esimle asiri gun birlikte olduk ve sonradan rahmimin ustunde igne batmalar var bana da gebeligi dusundurdu insallh vardir yorumun icin cok sagol adetime 10 gun kaldi allhm herkese istedigi kadar saglikli hayrli bol evlat nasip etsin insallh AMIIINN
ben hiç yasamadım inşlh tez zaman Rabbim göbüşüne bir melek gönderir..Kizlar ve ablalar şimdiden allhm tez vakitte meleginizi saglikli bir şekilde bir an önce sizlere kavustursun inşallah evlat isteyenlere de inşallah bir an önce evlat nasip etsin Rabbim insallh konuyla alakasiz bir sorum olacakti sizlere k.bkmayin
ben hiç yasamadım inşlh tez zaman Rabbim göbüşüne bir melek gönderir..Kizlar ve ablalar şimdiden allhm tez vakitte meleginizi saglikli bir şekilde bir an önce sizlere kavustursun inşallah evlat isteyenlere de inşallah bir an önce evlat nasip etsin Rabbim insallh konuyla alakasiz bir sorum olacakti sizlere k.bkmayin
canimya alllh bin kere razi olsun duan icin isteyen herkese insallah cok sagol son 8 gun kaldi ama bklm hayrlisi insallah rabbim versin:-*ben hiç yasamadım inşlh tez zaman Rabbim göbüşüne bir melek gönderir..