hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

O esnada normal doğum mu yaptırıyormuş başka birine? Neden girmedi ki

O esnada normal doğum mu yaptırıyormuş başka birine? Neden girmedi ki
o bayanda onun hastasıydı cnm ama bana önce gittiğimde seni 17;00 de alıcam dedi bir hafta sonra 12:00de alıcam dedii ama gerçek suki 18:00e geliyordu yinede yetişemedi benim saatimle oynamasaydı bu kadar gerilmezdik beklemezdik yaniii

Aaa doğuma girmedi mi hicran hanım? Ssvd den vazgeçtin diye mi böyle bir şey yaptı acaba? Bazı doktorların derdi para ya ondan

Kizlar ve ablalar şimdiden allhm tez vakitte meleginizi saglikli bir şekilde bir an önce sizlere kavustursun inşallah evlat isteyenlere de inşallah bir an önce evlat nasip etsin Rabbim insallh konuyla alakasiz bir sorum olacakti sizlere k.bkmayin
Gebe kalmadan adetten önce banyo yaparken hic göhsünüzden sut geldimi çocuk istiyoruz esimle bu ay asirii gün birlikte olduk adetime 10 gün varken banyo yaparken göğsümden sivi sut geldi nokta kadar böyle bisey yasayan varmi

Merhaba canm. Benim başıma gelmedi şahsen böyle bişey. Şuan bile gelmez süt kendiliğinden bazen sıkınca gelir ama sıkmam. Banyo yaparken diyosun su damlası olmadığından falan emin misin. Süt gelmesi biraz tuhaf olmuş.

dr a gidip prolaktin seviyeniz icin test yaptrn.cok yuksek olmasi gebe kalmaya engel diye biliyrm.hatta eskilerin bi lafi var yeni dogum yaomis insanin sütu gelir ve hemen hamile kalmasi zor olur eskilerde der sutu koruyo.bu anlama geliyms bende burda ogrendim.asiri uyarilmakta goguslerden sut gelmesine sebep olurms.ilacla dusuryolar

yorumun icin tesekkur ederim sadece ucunde suttu byle kuru degil beyazdi sivisi ogun banyoda geldi daha gelmedi hic siksamda yok bu ay esimle asiri gun birlikte olduk ve sonradan rahmimin ustunde igne batmalar var bana da gebeligi dusundurdu insallh vardir yorumun icin cok sagol adetime 10 gun kaldi allhm herkese istedigi kadar saglikli hayrli bol evlat nasip etsin insallh AMIIINN

yorumun icin cok tesekkur ederimm adetime 10 gun kaldi adetin sonunda hem film cekecegim hemde doktora gidecgim insallh yavrum tutunmustur allhm tez vakitte evladinizi kucaginiza versin insallah

Hakkında hayırlısı olsun canm. İnşallah hamilesindir. Gebelik belirtisidir bunlar. Hayırlı haberlerini bekliyorum☺

ssvd vazgectiğim için değildir kadının dikişleri tutmamış tekrar söküp atmak isteyince bana yetişemedi ben tlfnumla girdim ameliyathaneye eşimle dewamlı irtibat halindeydim işte basladımı dr geldi inanon 20 dk falan soğuk yerde bekledim iliklerime kadar üşüdüm esime de dr gelmedi hala diyince yukarda hemşirelere eşim kızmış bagırmış işte eşim orda bekliyo hala kac saattir bekliyorz gibisinden sonra bana hbr geldi bi ebe hicran hnm gelemiyor hadtadının kanamadı durmamış seni sezer filiz hnm alsın istermisin die bende ii bi drsa ndn olmasın dedim bilemiyorum ama önceden herkese dr mu övüyordum artık bekleneni karsılayamadıgı için filiz hnm daha güler güzlü pozitif bi dr oldugunu düşünüyorum ve kontrollerimede filiz hnma gittim yine güler yüzlü karsıladı çok ii bayan yani bu bnm hastam degil nasılsa diyip bastan savma gibi yapabilirdi çokta ilgilendi sağolsun..

ben hiç yasamadım inşlh tez zaman Rabbim göbüşüne bir melek gönderir..

ben hiç yasamadım inşlh tez zaman Rabbim göbüşüne bir melek gönderir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…