Ya içim öyle huzurla umutla dolduki şuan çok değişik hisler içerisindeyim aynı duyguları tatmayı birbirimize bebeklerimizi randevularımızı cinsiyet tahminlerini isim konularına girmeyi öyle çok istiyorum ki☺☺☺
Oyy maşallah Allah tamamına erdirsin☺bugun 9 haftalık oldum canı mm
2 buçuk sene döktüm o gözyaşını yeni yeni toparlanıyorum böyle nasıl anlatsam sanki karşımda bebeğime açılan bi kapı var ama ben zincirlere vuruluyum ruhum daralıyo bazen Allaha sığınıp aklımı yerine getirmeye çalışıyorum ne kadar yapabiliyorum bilmiyorumAğlattın beni.Yazdıklarını okudum da.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ummadığınz anda bebek haberi sarsın inş dört yanınızı.
aminnnnn aminnnnAğlattın beni.Yazdıklarını okudum da.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ummadığınz anda bebek haberi sarsın inş dört yanınızı.
Allahımm sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn inşlhkızlar beni de dualarınızdan eksik etmeyin bir kimyasalım var...
aminnnn cnm amin inşlhhhRabbim bu forumda bulunan içi evlat evlat diye kavrulan tüm anne adaylarinin dualarini kabul eylesin. Saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Amin.
Rabbim bu forumda bulunan içi evlat evlat diye kavrulan tüm anne adaylarinin dualarini kabul eylesin. Saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Amin.
inşh. inşlhhhh cnm benim darısı sizlere herkese isteyenlereeee nasip olsunnnnnOyy maşallah Allah tamamına erdirsin☺
☺inşh. inşlhhhh cnm benim darısı sizlere herkese isteyenlereeee nasip olsunnnnn
aminn canım inşallah her isteyene...Allahımm sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn inşlh
2 buçuk sene döktüm o gözyaşını yeni yeni toparlanıyorum böyle nasıl anlatsam sanki karşımda bebeğime açılan bi kapı var ama ben zincirlere vuruluyum ruhum daralıyo bazen Allaha sığınıp aklımı yerine getirmeye çalışıyorum ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum
Amin canm saol☺Allah dayanma sabrı versin canm benm .Öyle düşünme hepsi Rabbimin ol demesine bağlı.Duayı eksik etme
Çok teşekkür ediyorum canım sağolsunAllahımm bu ii bayanada en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et inşlh...
n alemdesinnn cnmmm sabaha kadar birsey cıkmazsa dediğimi yappp lütfennnnnbende bendeeeeeeinan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?