- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy cnm bnm yaaa çok geçmiş olsunn bilemedimmm allah sabrını versinn allahım yeniden yeniden anne olursun inşlh hayırlısı olsun cnmm yaaBen cumartesi kaybettim bebeğimi 9 haftalıktım... Ama herseyde vardır bir hayır diyip tevekkülle kabullendim durumu.. İyiyim şimdi çok şükür..
Bana da dua eder misiniz? Rabbimin mucizeleri tükenmez bakarsınız bekletmeden yine nasip eder..
Allahım sana da tez zamanda hayırlı evlatlar versin cnm bnm..lutfeenn dualariniza benide ekleyiiin
Rabbim sizede hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşlh....Banada dua eder misiniz kızlar ?
Allahımmm senide en yakın zamandaaa göbüşünü bebişle doldursun çat çat çatlatsınnn göbeğini inşlhBanada dua eder misiniz arkadaslar
yine test yaptım canım negatif olmadı bu ay ya hissediyorum tedavi başlar bu ay doktorNekadarcilekbirhayat cnm n yaptınn kız merak ediyorummm seniiii
anammm test değil kan verr cnm yaayine test yaptım canım negatif olmadı bu ay ya hissediyorum tedavi başlar bu ay doktor
testte siliği görmeden kan vermek istemiyorum kuzum ya yıkılıyorum o zamananammm test değil kan verr cnm yaa
n zaman yaptın testitestte siliği görmeden kan vermek istemiyorum kuzum ya yıkılıyorum o zaman
kuzum değişik markalar yaptım bi de ben çatlatma iğnesi oldugum için son ilişkinin üstünden 14 gün geçti illaki çıkardı azdaolsao testlere çokta inanmıyorum benn bak kaç kişi öyle testte göremeyip kanda almıştır sonucuuu bilsenn bi
sabah yaptım canımn zaman yaptın testi
şimdi teste birdaha bi baksan hatta bi foto atarmısınnnsabah yaptım canım
şimdi teste birdaha bi baksan hatta bi foto atarmısınnn