• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Ben cumartesi kaybettim bebeğimi 9 haftalıktım... Ama herseyde vardır bir hayır diyip tevekkülle kabullendim durumu.. İyiyim şimdi çok şükür..

Bana da dua eder misiniz? Rabbimin mucizeleri tükenmez bakarsınız bekletmeden yine nasip eder..

Ben cumartesi kaybettim bebeğimi 9 haftalıktım... Ama herseyde vardır bir hayır diyip tevekkülle kabullendim durumu.. İyiyim şimdi çok şükür..

Bana da dua eder misiniz? Rabbimin mucizeleri tükenmez bakarsınız bekletmeden yine nasip eder..
oyy cnm bnm yaaa çok geçmiş olsunn bilemedimmm allah sabrını versinn allahım yeniden yeniden anne olursun inşlh hayırlısı olsun cnmm yaa

o testlere çokta inanmıyorum benn bak kaç kişi öyle testte göremeyip kanda almıştır sonucuuu bilsenn bi

o testlere çokta inanmıyorum benn bak kaç kişi öyle testte göremeyip kanda almıştır sonucuuu bilsenn bi

IMG_7050.JPG
şimdi teste birdaha bi baksan hatta bi foto atarmısınnn

daha n istiyorsun acabaa yaaaa benim bat günümde bile tek çizgim bu kadar kalın değildiiiiiiiiiiii:kızgın:

Back