Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bende polikistik over var lh ondan yüksekmişdaha n istiyorsun acabaa yaaaa benim bat günümde bile tek çizgim bu kadar kalın değildiiiiiiiiiiii
kız silik olan ovülasyon testi2.silik çizgili yi n zaman yaptın acabaa
bugün yarın adet olmayı beklicem sonra doktoru aricam canoşeeeee bugun ayın 21 nasıl olucak n zaman olacaksınnn ver kanıda aklında soru işaretleri kalmasın benceeeee
kan vermelik bişe yok kiiiiiiii olsa vermem mi eşim de istemiyo test yaptım diye kızdı hatta.. aslında bugün adet günüm çatlamaya göre 14. günkız @UmutluuVakaa yatdım et gıııı bi kan versin sencede demiii
inşlhhh olmazsınnnnnnn inşlh o dr hamişsin der yoksa o dr a benbugün yarın adet olmayı beklicem sonra doktoru aricam canoş
inşallllaaaaah :) ama ben kendimi yine de kötüye hazırlıyım dimi hayal kırıklığına lüzum yokinşlhhh olmazsınnnnnnn inşlh o dr hamişsin der yoksa o dr a ben
acabaaaa olmadan tekrar ilişki olur mukan vermelik bişe yok kiiiiiiii olsa vermem mi eşim de istemiyo test yaptım diye kızdı hatta.. aslında bugün adet günüm çatlamaya göre 14. gün
nasıl kız anlamadımacabaaaa olmadan tekrar ilişki olur mu
Amiiiin canım Allah razı olsun.. Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhjjoyy cnm bnm yaaa çok geçmiş olsunn bilemedimmm allah sabrını versinn allahım yeniden yeniden anne olursun inşlh hayırlısı olsun cnmm yaa
AMİNNNNNNNNAmiiiin canım Allah razı olsun.. Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhjj
Adet oldumAMİNNNNNNNN
Benimde canım ... ama bu ay daha güzel olacak inançlıyım cidden kuzumcanım sıkıldıııı ya ofsss
bi dr a git ya n demişti olursan gel vs su gün falanBenimde canım ... ama bu ay daha güzel olacak inançlıyım cidden kuzum
Yarın sabah aricam kuzu 5. Gün klomene başla diyecek büyük ihtimalbi dr a git ya n demişti olursan gel vs su gün falan