Allah razı olsun cnmmmm sağol duaların içinnnn...Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.. kimsenin kucagi boş kalmasin.. Allah kimseyi evlatla evlatsizlikla sinav etmesin.. cocugu olmayan kardeslerimin sabrını arttirsin , onlara destek olacak es dost akraba nasip etsin ve en kisa zamanda hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin insallah.. gebelik testimde cift cizgiyi gördüğümde önce evladimi hayirla kucagima almayi istemistim ardindan allahim bu sevinci isteyen tüm din kardeslerime nasip et demiştim.
n olurrr kırmızıları görmedimmm dee hadiiiiCanoşum keşke öyle olsa ama bugün de yaptım test ovülasyonda yaptım hcg de yok valla benim bu ay olmadı ama sana kendimce sebebini mesaj atiym birazdan
Görmedimn olurrr kırmızıları görmedimmm dee hadiiii
inşlhhh görmezsinnn kız anam az umutlu bakınn insanın fikri neyse zikride o olurmuşşşş kötü şeyler düşünmeyin relaxxxxGörmedimama görecek gibiyim canoşşş ya
Yarında olmazsam gidecem canım ama ümidim niyeyse hiç yok bu aydan ovülasyon testi de yaptım zor silik çizgi çıktı yanin olurrr baktın olmuyormuyorsun beni kırmada bi kan ver bi acilde falan dr sordugumdada 4 5 gün günüm geçti de çünkü yapmıyorlarr demesii bendennn hadi hayırlıı bebişli haberlerini bekliyrm inşlh..
Sen ne kadr gönlü yüce bi insansın Allah seni bebeğine bebeğini sana sizi ailenize bağışlasın gözlerim doldu aklıma dicek bişey gelmiyo bizleri duasına katan herkesten Allah razı olsun sizi seviyorumslm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin C CilekRecelim maNekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer
anam bırak su ovülasyon vs para tuzakları benceee srn bak yarına kadar olmazsa cnmsın bii gitt Allahtanda ümidini hiçççç kesmeeee n bu ay ne de başka aylardaaYarında olmazsam gidecem canım ama ümidim niyeyse hiç yok bu aydan ovülasyon testi de yaptım zor silik çizgi çıktı yani
Yürekten bir amin diyorum daha fazla beklemeyelim inşallah nolur artık bazen kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum çok çaresiz gibiyimBeni ağlatacaksın bebeğim kalbi gönlü güzel arkadaşım benim.... allahım elini ona dua için açan hem anne hem baba olmayı canı yürekten isteyen herkesin isteğini kabul etsin diliyorum ki.... bebeği karnında olan güzel masum anneler ellerinizi bebeğinizin üzerine koyup bebeğinizin olmadığı zamanları düşünüp olmayanlara mevlamdan hayırlı bebekler dileyin nolur.... hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum herkeseC CilekRecelim hiram2015
ayyy cnmmm bnmmm dedim benim gibi düşünenler vardır mutlaka kıyamam cnm bnmmm sana ve senin gibi olanlaraaa inan sana veSen ne kadr gönlü yüce bi insansın Allah seni bebeğine bebeğini sana sizi ailenize bağışlasın gözlerim doldu aklıma dicek bişey gelmiyo bizleri duasına katan herkesten Allah razı olsun sizi seviyorum
öylee deme cnmsın Allahın zoruna gider sabır sabırrr herseyin bi vaktiii zamanı vardır mutlakaaaYürekten bir amin diyorum daha fazla beklemeyelim inşallah nolur artık bazen kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum çok çaresiz gibiyim
Bende burda basbas bağrmak alakasız rın altına bile kocaman hamileyim yazmak istiyorum artık nerdesin bebeğim diyorum kendi kendime ...nerde o gelecek mi bana?????ayyy cnmmm bnmmm dedim benim gibi düşünenler vardır mutlaka kıyamam cnm bnmmm sana ve senin gibi olanlaraaa inan sana veNekadarcilekbirhayat a o kadar ısındım kiii çok istytm bi bebiş hbr nizi almayıııı inşlh Rabbimmmmmm
Bazen öyle bi umutsuzluğa düşüyorum işte hayırlısı deyip geçiyorumöylee deme cnmsın Allahın zoruna gider sabır sabırrr herseyin bi vaktiii zamanı vardır mutlakaaa
bende bendeeeeeeayyy cnmmm bnmmm dedim benim gibi düşünenler vardır mutlaka kıyamam cnm bnmmm sana ve senin gibi olanlaraaa inan sana veNekadarcilekbirhayat a o kadar ısındım kiii çok istytm bi bebiş hbr nizi almayıııı inşlh Rabbimmmmmm
gelicekkk bak o kür ballı çörekotu ve karanfil varya banada ugrastığım ayda günüm gecerken aha hamişim dedim olmadı ama diğer ayda tuttu Allah bazı seyleri vesile kılarrr inşlh sen onları yiyip içmeye devam et bak hemen hemen beklediğin gün regl oldunnn...Bende burda basbas bağrmak alakasız rın altına bile kocaman hamileyim yazmak istiyorum artık nerdesin bebeğim diyorum kendi kendime ...nerde o gelecek mi bana?????
bende bendeeeeeeinan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu
inşlh cnmmm inşlhhhhh ben doğurmadannn sizler bi kalsaydını önümüzdeki ay da inşlh cinsiyet için bi fikir söyleyecektir dr bakalım sağlıklııı bir sekilde sağ salim kucagıma alsaydımm başka n diyeyim kii..bende bendeeeeeeinan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu
Evet evet bu ay stresten uzaktaydım uzun zamandır ilk defa adamakıllı regl oldum sürdürücem bunlarıgelicekkk bak o kür ballı çörekotu ve karanfil varya banada ugrastığım ayda günüm gecerken aha hamişim dedim olmadı ama diğer ayda tuttu Allah bazı seyleri vesile kılarrr inşlh sen onları yiyip içmeye devam et bak hemen hemen beklediğin gün regl oldunnn...
Alırsın inşallah kuzum ne kadarlıksınız şimdi☺inşlh cnmmm inşlhhhhh ben doğurmadannn sizler bi kalsaydını önümüzdeki ay da inşlh cinsiyet için bi fikir söyleyecektir dr bakalım sağlıklııı bir sekilde sağ salim kucagıma alsaydımm başka n diyeyim kii..
bugun 9 haftalık oldum canı mmAlırsın inşallah kuzum ne kadarlıksınız şimdi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?