• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Ya içim öyle huzurla umutla dolduki şuan çok değişik hisler içerisindeyim aynı duyguları tatmayı birbirimize bebeklerimizi randevularımızı cinsiyet tahminlerini isim konularına girmeyi öyle çok istiyorum ki☺☺☺

Ağlattın beni.Yazdıklarını okudum da.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ummadığınz anda bebek haberi sarsın inş dört yanınızı.

Ağlattın beni.Yazdıklarını okudum da.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ummadığınz anda bebek haberi sarsın inş dört yanınızı.
2 buçuk sene döktüm o gözyaşını yeni yeni toparlanıyorum böyle nasıl anlatsam sanki karşımda bebeğime açılan bi kapı var ama ben zincirlere vuruluyum ruhum daralıyo bazen Allaha sığınıp aklımı yerine getirmeye çalışıyorum ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum

aminnnnn aminnnn

Rabbim bu forumda bulunan içi evlat evlat diye kavrulan tüm anne adaylarinin dualarini kabul eylesin. Saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Amin.

Ben herzaman isteyen herkes için dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Sizi çok iyi anlıyorum.

Allah, evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin içi evlat hasretiyle yanarken kucağı boş kalmasın. Allah dualarımızı kabul etsin. Aklıma geldikçe dua isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin kızlar:dua::dua::KK200:

2 buçuk sene döktüm o gözyaşını yeni yeni toparlanıyorum böyle nasıl anlatsam sanki karşımda bebeğime açılan bi kapı var ama ben zincirlere vuruluyum ruhum daralıyo bazen Allaha sığınıp aklımı yerine getirmeye çalışıyorum ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum

Allah dayanma sabrı versin canm benm .Öyle düşünme hepsi Rabbimin ol demesine bağlı.Duayı eksik etme :110:

bende bendeeeeee :KK200: inan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii :KK200::KK200::KK200::KK200: rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş:dua::dua::dua: sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu:anneadayı::anne:
n alemdesinnn cnmmm sabaha kadar birsey cıkmazsa dediğimi yappp lütfennnnn

Back