• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.. kimsenin kucagi boş kalmasin.. Allah kimseyi evlatla evlatsizlikla sinav etmesin.. cocugu olmayan kardeslerimin sabrını arttirsin , onlara destek olacak es dost akraba nasip etsin ve en kisa zamanda hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin insallah.. gebelik testimde cift cizgiyi gördüğümde önce evladimi hayirla kucagima almayi istemistim ardindan allahim bu sevinci isteyen tüm din kardeslerime nasip et demiştim.
Allah razı olsun cnmmmm sağol duaların içinnnn...

n olurrr baktın olmuyormuyorsun beni kırmada bi kan ver bi acilde falan dr sordugumdada 4 5 gün günüm geçti de çünkü yapmıyorlarr demesii bendennn hadi hayırlıı bebişli haberlerini bekliyrm inşlh..

n olurrr baktın olmuyormuyorsun beni kırmada bi kan ver bi acilde falan dr sordugumdada 4 5 gün günüm geçti de çünkü yapmıyorlarr demesii bendennn hadi hayırlıı bebişli haberlerini bekliyrm inşlh..
Yarında olmazsam gidecem canım ama ümidim niyeyse hiç yok bu aydan ovülasyon testi de yaptım zor silik çizgi çıktı yani:(

slm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin C CilekRecelim ma Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer:KK200::KK200::dua::dua::dua::KK15::KK15:
Sen ne kadr gönlü yüce bi insansın Allah seni bebeğine bebeğini sana sizi ailenize bağışlasın gözlerim doldu aklıma dicek bişey gelmiyo bizleri duasına katan herkesten Allah razı olsun sizi seviyorum:KK42::cry:

Yarında olmazsam gidecem canım ama ümidim niyeyse hiç yok bu aydan ovülasyon testi de yaptım zor silik çizgi çıktı yani:KK43:
anam bırak su ovülasyon vs para tuzakları benceee srn bak yarına kadar olmazsa cnmsın bii gitt Allahtanda ümidini hiçççç kesmeeee n bu ay ne de başka aylardaa

Beni ağlatacaksın bebeğim kalbi gönlü güzel arkadaşım benim.... allahım elini ona dua için açan hem anne hem baba olmayı canı yürekten isteyen herkesin isteğini kabul etsin diliyorum ki.... bebeği karnında olan güzel masum anneler ellerinizi bebeğinizin üzerine koyup bebeğinizin olmadığı zamanları düşünüp olmayanlara mevlamdan hayırlı bebekler dileyin nolur.... hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum herkese :KK200: C CilekRecelim hiram2015 hiram2015 :anneadayı:
Yürekten bir amin diyorum daha fazla beklemeyelim inşallah nolur artık bazen kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum çok çaresiz gibiyim

Sen ne kadr gönlü yüce bi insansın Allah seni bebeğine bebeğini sana sizi ailenize bağışlasın gözlerim doldu aklıma dicek bişey gelmiyo bizleri duasına katan herkesten Allah razı olsun sizi seviyorum:KK42::cry:
ayyy cnmmm bnmmm dedim benim gibi düşünenler vardır mutlaka kıyamam cnm bnmmm sana ve senin gibi olanlaraaa inan sana ve Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat a o kadar ısındım kiii çok istytm bi bebiş hbr nizi almayıııı inşlh Rabbimmmmmm:KK200::KK200::dua::dua::dua::dua:

Yürekten bir amin diyorum daha fazla beklemeyelim inşallah nolur artık bazen kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum çok çaresiz gibiyim
öylee deme cnmsın Allahın zoruna gider sabır sabırrr herseyin bi vaktiii zamanı vardır mutlakaaa

ayyy cnmmm bnmmm dedim benim gibi düşünenler vardır mutlaka kıyamam cnm bnmmm sana ve senin gibi olanlaraaa inan sana ve Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat a o kadar ısındım kiii çok istytm bi bebiş hbr nizi almayıııı inşlh Rabbimmmmmm:KK200::KK200::dua::dua::dua::dua:
Bende burda basbas bağrmak alakasız rın altına bile kocaman hamileyim yazmak istiyorum artık nerdesin bebeğim diyorum kendi kendime ...nerde o gelecek mi bana?????

bende bendeeeeee :KK200: inan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii :KK200::KK200::KK200::KK200: rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş:dua::dua::dua: sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu:anneadayı::anne:

Bende burda basbas bağrmak alakasız rın altına bile kocaman hamileyim yazmak istiyorum artık nerdesin bebeğim diyorum kendi kendime ...nerde o gelecek mi bana?????
gelicekkk bak o kür ballı çörekotu ve karanfil varya banada ugrastığım ayda günüm gecerken aha hamişim dedim olmadı ama diğer ayda tuttu Allah bazı seyleri vesile kılarrr inşlh sen onları yiyip içmeye devam et bak hemen hemen beklediğin gün regl oldunnn...

Ya içim öyle huzurla umutla dolduki şuan çok değişik hisler içerisindeyim aynı duyguları tatmayı birbirimize bebeklerimizi randevularımızı cinsiyet tahminlerini isim konularına girmeyi öyle çok istiyorum ki☺☺☺
bende bendeeeeee :KK200: inan çoğu zaman stres oluyorum ama sizinle konuşmak bana o kadar iyi geliyo kiiiiii :KK200::KK200::KK200::KK200: rabbim bu ay C CilekRecelim ya da bana da hayırlı sağlıklı birar evlat nasip eder inş:dua::dua::dua: sende sağlıkla onu kollarına al olur mu sonra cinsiyetini öğren de isim düşünelim beraber kuzzuuuuuuu:anneadayı::anne:

inşlh cnmmm inşlhhhhh ben doğurmadannn sizler bi kalsaydını önümüzdeki ay da inşlh cinsiyet için bi fikir söyleyecektir dr bakalım sağlıklııı bir sekilde sağ salim kucagıma alsaydımm başka n diyeyim kii..

gelicekkk bak o kür ballı çörekotu ve karanfil varya banada ugrastığım ayda günüm gecerken aha hamişim dedim olmadı ama diğer ayda tuttu Allah bazı seyleri vesile kılarrr inşlh sen onları yiyip içmeye devam et bak hemen hemen beklediğin gün regl oldunnn...
Evet evet bu ay stresten uzaktaydım uzun zamandır ilk defa adamakıllı regl oldum sürdürücem bunları

inşlh cnmmm inşlhhhhh ben doğurmadannn sizler bi kalsaydını önümüzdeki ay da inşlh cinsiyet için bi fikir söyleyecektir dr bakalım sağlıklııı bir sekilde sağ salim kucagıma alsaydımm başka n diyeyim kii..
Alırsın inşallah kuzum ne kadarlıksınız şimdi☺

Back