- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Kuzum adet olmadım hala hemen gelsin diye dua ediyorum umarım gecikmez yababy durumun ndr???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum adet olmadım hala hemen gelsin diye dua ediyorum umarım gecikmez yababy durumun ndr???
kız deli belki hamişsinnnn aaaaa baktın pzts kadar olmazsan kan verrKuzum adet olmadım hala hemen gelsin diye dua ediyorum umarım gecikmez ya
Canoşum keşke öyle olsa ama bugün de yaptım test ovülasyonda yaptım hcg de yok valla benim bu ay olmadı ama sana kendimce sebebini mesaj atiym birazdankız deli belki hamişsinnnn aaaaa baktın pzts kadar olmazsan kan verr
Rabbim isteyen herkese versin inşlh banada dua edin bat 6slm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin @UmutluuVakaa ma Nekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer
Amin Allah razı olsunAllah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.. kimsenin kucagi boş kalmasin.. Allah kimseyi evlatla evlatsizlikla sinav etmesin.. cocugu olmayan kardeslerimin sabrını arttirsin , onlara destek olacak es dost akraba nasip etsin ve en kisa zamanda hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin insallah.. gebelik testimde cift cizgiyi gördüğümde önce evladimi hayirla kucagima almayi istemistim ardindan allahim bu sevinci isteyen tüm din kardeslerime nasip et demiştim.
inşlhhh cnm bnm allahım sana da en hayırlı evlatları nasip etsinnn..Rabbim isteyen herkese versin inşlh banada dua edin bat 6
İnşlh rabbim onada sağlıklı bebek nasip etsin inşlhÇok sevdiğim kardeşimdende yakın olan bı arkadaşım için de dua edebilir misiniz?
3 düşüğü var ve bebeği olmasını çok istiyor
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler canım benim Allahmm razı olsunİnşlh rabbim onada sağlıklı bebek nasip etsin inşlh
Rabbim gönlüne versin en kısa sürede güzel haber alırsın inşlh sende dua et canımBanada dua edin allah rızası için kızlar :)
Allah razı olsun AminAllah evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Gebelere de saglikli hamilelik ve evlatlarini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.Bende dualarınızı bekliyorum arkadaşlar,lütfennslm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin @UmutluuVakaa ma Nekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer
Allahımm bu ii bayanada en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et inşlh...Çok sevdiğim kardeşimdende yakın olan bı arkadaşım için de dua edebilir misiniz?
3 düşüğü var ve bebeği olmasını çok istiyor
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allahım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh cnmBanada dua edermisiniz