Canım sana da çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın şimdi baştan anlatayım sana ilk hamileliğimde böyle bir sorunun varlığından haberdar değildim 6 haftalıkken düşmüştü daha sonra bir takım testler yapıldı faktör v leidene bakıldı ve heterezigot çıktım yani taşıyıcıymışım ya anneden ya babadan bu geni almışım homozigot olsaydım hasta olacaktım hem anneden hem babadan almış olcaktım bu geni işin kötü tarafı son iki hamileliğimde bana doktorum (sözde profösör) kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi (düşük moleküllü heparin)hemde en yükseğinden kullandım ancak bu iğneler bana fazla geldi ve bu sefer kanım çok sulandı bebekleri düşürdüm bu yüzden daha sonra doktorumuzu değiştirdik yeni doktorum bana taşıyıcı olduğumu bu yüzden iğne kullanmama gerek olmadığını söyledi eğer homozigot olsaydım o zaman iğneye gerek olacağını söyledi ve hergün bana folik asit, b vitamini ve bebek aspirini kullanmamı söyledi şimdi Allaha şükür 19 haftalık hamileyim Allah bu doktorumdan binkere razı olsun umarım sana da doğru tedaviyi uygularlar canım doktorun bilgisi burada çok önemli bu kan sulandırıcı iğneler bazen yarar yerine zarar da getirebiliyor çünkü kafana takılan birşey olursa her zaman sorabilirsin canım