hamisler kilolar ne alemde?

kızlar maalesef ben çok kilo aldım bebeğim 4,5 aylık olmadan ben 6 kilo aldım bile gerçi hamile kalmadan önce sigara kullanıyordum onu bırakınca da almış olabilirim çünkü sigarayı bırakan çok kişi kilo alıyormuş neyse oğluşum iyi olsunda sonra veririm inşallah

zaten burada onemli olan kim cok kilo almis onu teshir edelim degildi..sadece paylasalim istedim..dunyanin en guzel duygusunu yasiyoruz ve bu ugurda kilo almak hic sorun degil..ayrica vucudunuzun yag tutmasi cok saglikli cunku bebegi emzirmek icin ihtiyaciniz olacaka.s

Unutmayinki Bebeğinizide Emzirirseniz O Ilolar Daha Kolay Vücuttan Atilio Hem Bikerem Bizler Dikkatli Ve Bilinçli Anneler Olarak Nezaman Nasil Kilo Verilceimizi Iyi Biliriz Ben şimdiden 11 Kg Aldim Bile Güya Planim 12 Kgla Doğum Yapmakti Amannnn Hiçte önemli Deil Bari şimdi Yiyimde Sora Bahanemde Olmicak En Azindan şimdi Bebiş Aldirio Diyip Bahane Buluorum :Roflol: veremesekte canımız sağolsun bizim nede olsa bunalıma girince hertürlü biz bayanlar verir o kiloları yerimseniben

ben hamileliğimin 17 dinci haftasındayım.42 kiloyla hamile kaldım ve şu an 48 kiloyum.6 kilo aldım yani 4 ayda.benim durum vahim...

canım ya ben daha önce kilo veremiyordum polikistik over vardı ve sürekli kilo alıyordum...hamile kaldıktan sonra sürekli kilo vermeye başladım ama bu yemek yememekten değil aksine deli gibi yiyorum ama meyve çooook tüketiyorum....sanırım hormanlar düzene girince kilo vermeye başladım...bunun için tam 3 doktora gözüktüm onlarda bunun normal olduğunu korkmamam gerektiğini bebeğimin sağlıklı geliştiğini söylediler...7. ayıma girdim ve 6 kilo verdim....eğer bundan sonra alırsamda verdiğim kilolarım geri döner....ne güzel dğeil mi....şişşşşşşşşt sakın nazar değdirme sırnaşık şey:nazar:

maşallah maşallah maşallah 41 kere! kız ben senşn yerinde olsam üst üste üç çocuk doğurur manken olurum ! sen şimdi doğum da da vereceksin ! farkındasın değil mi? suyu bebek plasenta vs 7-8 de doğumda gitse. ohooo! ik tane doğursan podyumluk olursun ne güzell!

Ben şu an yaklaşık 7 aylik hamileyim ve 70 kiloyum 1,72 sm boyumda.Hamilikten önce 54 kiloydum ve hep öyleydim.çevremdikiler doğumdan sonra çok kolay eski halime döneceğimi söyliyorlar ,ben zaten kiloyu hiç bir zaman dert etmedim, hele bu durumda hiç .Her şey bebişim için

ben evlendığımde 72 kg ıdım evlılık bana bı 10 kg kazandırdı zaten sonrada 82 ıle hamıle kaldım sımdı 89 kıloyum bazen kafaya cok takıyorum sırf tartılmayayım dıye doktora bıle gıtmek ıstemıyorum utanıyorum acıkcası ama tesellım emzırırken verırım dıye dusunmek.allahtan boyum 1 76 top gıbı olmadım:)

Ilk hamileligimde 53 ile hamile kaldim 68 le dogum yaptim. Dogumdan hemen sonrasini hatirlamiyorum ama iki hafta sonra kendiliginden eski kilomu almistim. Korkmayin yani :KK66:

maşallah maşallah maşallah 41 kere! kız ben senşn yerinde olsam üst üste üç çocuk doğurur manken olurum ! sen şimdi doğum da da vereceksin ! farkındasın değil mi? suyu bebek plasenta vs 7-8 de doğumda gitse. ohooo! ik tane doğursan podyumluk olursun ne güzell!

bak bu hiç aklıma gelmemişti millet zayıflamak için diyuet yaparken ben bol bol doğum yaparım :)

yani kilo alacagim diye demir ve vitamin hapi kullanmayan anne hakikaten var mi??cok enteresan..tatlicadiarzu

yani kilo alacagim diye demir ve vitamin hapi kullanmayan anne hakikaten var mi??cok enteresan..tatlicadiarzu

evet enteresan ama var. her ikisinin de ortak özelliği eğitimsiz olmaları. ilkokuldan sonra okutulmamışlar ve genç yaşta evlendirilmişler, sanırım bunun etkisi büyük. demir içmeyen arkadaş ilk hamileliğinde de içmemiş, çocuğu şimdi 4,5 yaşında ve sağlıklı. sanırım bunun da etkisi var. komşudan aklrabadan başka bilgi kaynağı olmayan insanların cehaletle başa çıkmaları zor.

ben yaklaşık 3.5 aylık hamileyim... bu süre zarfında 1 kilo kaybetmişim. çok çok üzüldüm... çok az kusmuştum bu dönemde... fakat iştah azalması vardı... bu yüzden olsa gerek...

ben çok aldım 60 kiloydum hamilelik öncesi şimdi 84 kiloyum yani 24 kilo aldım senağlama ve 35. haftamdayım

3 aylığım hiç almadım sanırım hep aynıyım :))

Ben suan 19 haftalik hamileyim ve 5 kilo aldim,bu aydan itibaren daha fazla almaya baslarim heralde ben duzenli yemedigim icin oluyor sanirim doktorum sIk sIk az yiyeceksin diyor ama ben hala gunde sadece iki ogun yiyorum aciktigim icin tika basa yiyorum ve bu benim zararima sizlerin boyle az kilo almaniz ne guzel bebeklerinizde masallah cok iyiymis insallah boyle devam edersiniz

merhaba kızlar bende şu an 20. haftadayım hamile kaldığımda 49-50 kiloydum şimdi 53-54 arası geliyrum.bazen çokmu acaba diyorum ama kızımın sağlığı daha önemli tabi...

kızlar hepiniz çok az kilo alan gruptasınız ben 36.haftadayım 60 ile başladım şimdi 76 yım ama dert etmyorum bu kadar kilo alacağımı tahmin etmemiştim umut ediyorum ki kolay verebilirim

kızlar hepiniz çok az kilo alan gruptasınız ben 36.haftadayım 60 ile başladım şimdi 76 yım ama dert etmyorum bu kadar kilo alacağımı tahmin etmemiştim umut ediyorum ki kolay verebilirim

ohooo! çok dediğin de 16 kilo mu ! hiçbişey almamışsın . 16 kiloyu sen 40 ın çıkmadan verirsin keşke ben de 16 kiloyla tamamlayabilsem. bizim daha ilk haftalar. asıl kilo almak bundan sonra başlıyor . 5 . aydan sonra 25 kilo alan tanıyourm ben. yengem de tam 30 kilo almıştı şimdi dal gibi ama maşallah

Merhabalar Arkadaşlar;
Ben de 12 haftalık hamişim. Tam 4 kilo aldım. Önceleri çok takıyodum kafama ama artık hamileyim böyle de güzelim diyorum.İnşallah daha sonra bu kiloları kolayca veririz.

merhaba arkadaşlar bende 19+4 günlük mamileyim 3 kilo almışım 54 ile başladım 57 yim bakalım hayırlısı

X