Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben de kendimi az kilo aldım sanıyodum.18 haftalık hamileyim ve 3.5 kilo aldım.Ama siz 23-24.haftalarda o kadar bile almamışsınız.Bi de ben zaten kilolu hamile kaldım.Şimdi 75.5 kiloyum.Diyorum ki 8.5 kilo daha alsam son 5 ayda.12 kilo ile kapatırım inşallah.Ne dersiniz başarabilir miyim?
bende 28 haftalık hamileyım şuana kadar 6,5 kılo aldım.1 aydır haFTAda 1 kılo almaya basladım.
sitenin geneli az kilo alıyor sanırım. ben 8 kilo aldım. önemli olan bebeğimin sağlığı ve gelişimi.
sevcannnnnn. ne diyosun sen yaa! hem bebek tontiş hem sen zayıflıyosun. sihirli misin nesin kızım sne ! hemen anlat bakim nasıl yaptınç kaç kilodun kaç oldun ne yedin ne içtin. çabukkk! tatlicadiarzu:sm_cool:
6 ayda 9 kilo aştım kendimi yakında cinnet geçireceğim 52 ile hamile kaldım 61 kiloyum.dokotr ekmek makarna pilav ve tüm hamur işlerini yasakladı..çıldırmaya az kaldı kocaman bişey oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçen hafta perşembe günü tartıldım kızlar 24+6 idim. Ben de fazla aldım galiba, ama gören 10 kilo almış gibi görünmediğimi söylüyor. Doktorum diyet filan vermedi , herhangi bir uyarıda da bulunmadı. Aranızda en çok kilo alan benmiyim şimdi :)
daha önce de dedim, bence site üyuelerinin geneli az kilo alanlardan oluşmuş tesadüfen:)
ben de 8 kilo aldım, doktorum gayet iyi gittiğini bebeğin iyi geliştiğini söylüyor ki önemli olan da bu bence. 25 kilo alıp doğumdan sonraki 6 ay içinde hepsini veren çok yakın bir arkadaşım var, ablam da aynı şekilde 19 kilo almıştı sadece 3 kilosu kalmıştı 1 yıl sonra. yani kafaya takmaya değmez, iş ki çocuk iyi gelişsin. kilo almak da almamak da marifet değil, önemli olan bebeği besleyebiliyormuyuz. doktorun verdiği demir haplarını kilo aldırıyor diye içmeyen hamile bir tanıdığım var, bir diğeri de vitaminleri kullanmamıştı aynı sebeple. insanlarda, özellikle de bu dönemde bu kadar kilo takıntısı nasıl olabiliyor anlamış değilim. neyse; sağlıkla doğsun inşallah hepimizin bebeği.