hamişler bebeğinize ilk ne aldınız

20. haftadayım.
ama kendime hayretle bakıyorum sizleri okuyunca arkadaşlar ilk 8. haftada 5 parça hastane çıkışı aldım ve şu anda 0-3,3-6 aylık giyebileceği herşey hazır.
allahım korusun

20. haftadayım.
ama kendime hayretle bakıyorum sizleri okuyunca arkadaşlar ilk 8. haftada 5 parça hastane çıkışı aldım ve şu anda 0-3,3-6 aylık giyebileceği herşey hazır.
allahım korusun

canım ya masallah ben 20 den sonra basladımm

valla kibelacim aynen öyle
okadar cabuk büyüyorlarki insan sasiyor
bende 6 sene bekledigim icin her cocuk esyasi gördügümde alirdim uzucuz oldugu sürece
bunu hediyelik felan yaparim sunu söyle yaparim diye ama o hediye edeceklerimden bana cok geriye kalmisti bu cit citli bpdyler felan onlar oldugu icin fazla almadim ee yatagini bebek arabasi takim olarakta annemler aldigi icin bana pek bi masraf cikmadi acikcasi
heee bide daha hamile degildim bir elbise almistim böyle bordo felan onu baya bi bekletmistim bebegim olursa giydiririm diye ama baktim ki olmuyor bi kuzenimin kizi olunca ona hediye etmistim
yanarimda halen o elbiseye yanarim :))

en bebeğim için şuan daha hiç bişi almadin annem sağolsun bebeğim için bi sürü şey almiş , hatta benim içinde emzirme südyeni gecelik bi tanede yelek ördürmüş ve terlik almiş hastahanede lazim olur diye. Eşimde bi tulum ve 2 çift çorap bi arkadaşta 2 çift çorap almiş.ayrica eşimin bi kaç müşteriis bebbeğimize ciddi anlamda sponsor oldular sağolsunlar,daha geçen gece bitanesi arayip artik bebeğe sakin bişi almayin eksik olan ne varsa ben tamamlicam dedi dolayisiyla bişiy almayacağim sanirim kizlar.

Bende ilk olarak 16. haftamda kız olduğunu öğrendikten sonra bir hastane çıkışı, bir zıbın, birde havlusunu aldım...

Asıl alışverişi bu ay yapacağız eşimle...

valla kibelacim aynen öyle
okadar cabuk büyüyorlarki insan sasiyor
bende 6 sene bekledigim icin her cocuk esyasi gördügümde alirdim uzucuz oldugu sürece
bunu hediyelik felan yaparim sunu söyle yaparim diye ama o hediye edeceklerimden bana cok geriye kalmisti bu cit citli bpdyler felan onlar oldugu icin fazla almadim ee yatagini bebek arabasi takim olarakta annemler aldigi icin bana pek bi masraf cikmadi acikcasi
heee bide daha hamile degildim bir elbise almistim böyle bordo felan onu baya bi bekletmistim bebegim olursa giydiririm diye ama baktim ki olmuyor bi kuzenimin kizi olunca ona hediye etmistim
yanarimda halen o elbiseye yanarim :))

begenıyoruz alıyoruz bır kere ya gıyorlar ya gıymıyorlar...

bır kac kez uzerlerınde gorsek daha mutlu olacagız

evet canim haklisin
ama ben her gördügümü almak istiyorum
gerci herseyde gözüm kalmiyor degil esimin dedigi seyde erkekte bukadar gözün kaliyorsa kiz olsaydi yanmistik diyor :)))

ben 16.haftama kadar bisey almadim cinsiyetini ogrenmek icin.
ilk olarak pelus battaniye almistim cok hosuma gitmisti...
simdi baya birseyleri var bebisimin ama cinsiyetini ogstermiyor..
ben de karisik renkte aldim:))

ben 16.haftama kadar bisey almadim cinsiyetini ogrenmek icin.
ilk olarak pelus battaniye almistim cok hosuma gitmisti...
simdi baya birseyleri var bebisimin ama cinsiyetini ogstermiyor..
ben de karisik renkte aldim:))
bende turuncu ,yeşıl sarı alıyordum ıkısıne de uyar

evet kibela cim ben de oyle yapiyorum baska alternatif yok zaten.
karisik renk hepsi de ...zaten artik kiza pembe,erkege mavi olayi kalmadi..
bebekler icin de farketmiyor.

:ecrin_bebek:benım bebısımın cınsıyetı henuz bellı degıl,bıkac hedıyesı geldı orta renklerde:)bende ılkdefa az once turuncu renk ayakkabı patıklerden aldım:)cok cıcıler,kuzucumun mınıcık ayakları aklıma geldıkce ıcım bı hos gelıyo.Allah hepımızın cocukjlarına saglık versınn kızlar (amin):Saruboceq:

benim bebeişiminde cinsiyeti belli degil ama bebişime ilk aldığim sarı batik ve zıbın takımı daha sonrada dayanamadım bide çıngırak aldım o kadar tatlı ki bazen sarılıp uyuyorm batiklerle,ilk gebeliğim ve çok heycanlyım sağlıklı gebelikler ve bebişler herkese

bende 6 aya kadar bişey almadım ilk olarak eşim emsizk aldı aklına o gelmiş bursaya gitmiştide ama bende çorap aldım sadece ilk olarak. bakalım bizde başlıcaz arrtıkk almaya

merhaba ben oğluma ilk çıngırak aldım o da hamile olduğumu öğrendiğim gün yani 4ncü haftada. eşime söylemek için almıştım :)

X