Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnede 14 haftalıktım faln herhelde patik aldım turuncu almıştım insiyeti belli olmadığından çok güzel:)))
burada annişcim nasılsın nasıl gidiyo takip ettiğim kadarıyla şekerin çıkmış diyet yapıyomuşsun canım geççmiş olsun az kaldı ödülünü alacan inş sabır
canım çok sevindim gözün aydın inş canım bak herşey yoluna girmiş allah sağ sağlim doğurmayı nasip etsinSagol canim evet gebelik sekerim cikti suan diyetteyim kilo alimim durdu 9 kiloda kaldim.Bebegimde normal gelisimine dondu.Bugun guzel haberlerini aldim kizimin.Boyle giderse sorunsuz kurtulucaz kizimla insallah.
Sen nasilsin canim bu arada bayagi oldu gorusmiyeli?
walla ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez bir sürü sey aldım banyo havlusu zıbınlar atletler genel takımlar bir kactane termometre emzik biberon odası için güzel seyler battaniye ince bide kalın diğerleri aklıma gelmiyor dayanamıyorum aldıkca alıyorum şimdi 22 haftalıgım kızıma tokalar bandajlar bile aldım
walla ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez bir sürü sey aldım banyo havlusu zıbınlar atletler genel takımlar bir kactane termometre emzik biberon odası için güzel seyler battaniye ince bide kalın diğerleri aklıma gelmiyor dayanamıyorum aldıkca alıyorum şimdi 22 haftalıgım kızıma tokalar bandajlar bile aldım
bir tane kot tulum,ayakkabı ve eşofman altı aldım ama cinsiyeti belli değil daha o yüzden turuncu aldım ayakkabılarıda kırmızı inş allahım giymeyi nasip eder.