Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile kalmak için uğraşan anne adayları neler yapıyorsunuz. bildiğiniz veya duyduğunuz herhangibir şifalı bitki olur başka yöntemler olur gelin birlikte paylaşalım bilgilerimizi..........:lepi:
sevgili zeytin, adet gününe kadar adaçayı içebilirsin günde 2 fincan kadar...yalnız adet günün geçerse hemen bırak içmeyi...gebelikte zararlı çünkü adaçayı...ve kuru incir bol tüket...
bende bu ay adaçayı içtim 15 gün ve düzenli olmamakla beraber sabahları aç karnına bal+tarçın+çörekotu yedim bakalım faydası olacak mı gelecek ay dasoğan kürünü denicem. hayıt tohumu nasıl tüketiliyodu bilgisi olan varsa yazsın lüfteennn
slm soğan kürünü hamilelik için duymuştum.Kuru beyaz soğan ince ince doğranıp üzerine sumak serpilip yenirse işe yarıyormuş.Ben birkez yaptım 3 gün iştahım kesildi hiç birşey yiyemedim.Tekrar deniycem
Benimde bugun duydugum birsey var hemen paylasalim.maydonozu kaynatip suyunu icecekmissin bunu deneyen kisi hamile kalmis.ama ben dusunme asamasindayim aslinda denesem hic bir sey kaybetmem.ama eminimki rabbim bir gun bizleride bebislerimize kavusturacaktir.her ay sonuc husran olsada yilmak yok ,yola devam.bu ay olmaz bir sonraki ay gelir.okadar cok istiyorumki bir bebegim olsun anlatamam umarim en kisa surede hepimiz hamile kaliriz.
oncede hic boyle seylere inanmazdim ama 6 aydir bebek istiyorum ve olmuyor bir turlu.demekki zamani degil.ELCIN ZEYNEP sence bu maydonozun faydasi olurmu?deneyerek dogrumu yapiyorum acaba.
ELCIN ZEYNEP canim cok tsk.ederim.bende evleneli 6 ay bitti 7 ayin icine girdim cok istiyorum ama maalesef olmuyor.benden sonra evlenen arkadaslarimin oldu ama bende tik yok.allah buyuktur bir gun muhakkak verecektir ama sabretmek cok zor insan hemen istiyor.