hamiş olmak için şifalı bitki kullananlar nerdesiniz?

zeytin26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
118
2
hamile kalmak için uğraşan anne adayları neler yapıyorsunuz. bildiğiniz veya duyduğunuz herhangibir şifalı bitki olur başka yöntemler olur gelin birlikte paylaşalım bilgilerimizi..........:lepi:

hamile kalmak için uğraşan anne adayları neler yapıyorsunuz. bildiğiniz veya duyduğunuz herhangibir şifalı bitki olur başka yöntemler olur gelin birlikte paylaşalım bilgilerimizi..........:lepi:

kendime ilk cevabı yine kendim vereyim kızlar geçen gün duydum incir, zeytin yağı, zeytinyağlı sabun evet inciri küçük küçük doğranıyor. sonra zeytinyağı sabunu ve zeytin yağını güzelce karıştırıp bir bezin üzerine sürüceksiniz, sonra bu bezi akşam yatmadan önce karnınıza saracaksınız FAYDASI:içinizdeki iltihabı pislikleri söküp atıyormuş yumurtalıklara ve hamile kalmaya yardımcı oluyormuş (ayda 3 ,4 sefer yapılması gerekiyor ) unutmayın sizden bekliyorum
:Saruboceq:

sevgili zeytin, adet gününe kadar adaçayı içebilirsin günde 2 fincan kadar...yalnız adet günün geçerse hemen bırak içmeyi...gebelikte zararlı çünkü adaçayı...ve kuru incir bol tüket...

sevgili zeytin, adet gününe kadar adaçayı içebilirsin günde 2 fincan kadar...yalnız adet günün geçerse hemen bırak içmeyi...gebelikte zararlı çünkü adaçayı...ve kuru incir bol tüket...

saolasın canım ya bir tek duyarlı sen çıktın aslında bilseler artık dünya tamamen bitkisel çözümlere geçti kızlar sade okumak yerine birkaç bişet yazsanız birelikte birşeyler payleşsak belki içimizdem birine faydası olucak ömenli olan ilk önce inanmaktır. ve umut etmektir.gamyoncuiremsu

arkadaşlar polen tozunun balla karıştırılıp yenmesi de iyi geliyormuş bir yerde okumuştum ama denemedim

bende bu ay adaçayı içtim 15 gün ve düzenli olmamakla beraber sabahları aç karnına bal+tarçın+çörekotu yedim bakalım faydası olacak mı gelecek ay dasoğan kürünü denicem. hayıt tohumu nasıl tüketiliyodu bilgisi olan varsa yazsın lüfteennn

canım soğan kürü nedir

slm soğan kürünü hamilelik için duymuştum.Kuru beyaz soğan ince ince doğranıp üzerine sumak serpilip yenirse işe yarıyormuş.Ben birkez yaptım 3 gün iştahım kesildi hiç birşey yiyemedim.Tekrar deniycem

slm soğan kürünü hamilelik için duymuştum.Kuru beyaz soğan ince ince doğranıp üzerine sumak serpilip yenirse işe yarıyormuş.Ben birkez yaptım 3 gün iştahım kesildi hiç birşey yiyemedim.Tekrar deniycem

Canım o iştah kestiğine göre zayıflamak için olmasın sakın ..
Peki bunu aç karnınamı yiyorsun tok mu günde bir keremi

8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.

Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Benimde bugun duydugum birsey var hemen paylasalim.maydonozu kaynatip suyunu icecekmissin bunu deneyen kisi hamile kalmis.ama ben dusunme asamasindayim aslinda denesem hic bir sey kaybetmem.ama eminimki rabbim bir gun bizleride bebislerimize kavusturacaktir.her ay sonuc husran olsada yilmak yok ,yola devam.bu ay olmaz bir sonraki ay gelir.okadar cok istiyorumki bir bebegim olsun anlatamam umarim en kisa surede hepimiz hamile kaliriz.

bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum ayrıca fındık ve bal yediriyorum..kendimde adaçayı içiyorum bide çörek otu bal ve tarçın karışımını yiyorumm..
bakalım hayırlısı

Benimde bugun duydugum birsey var hemen paylasalim.maydonozu kaynatip suyunu icecekmissin bunu deneyen kisi hamile kalmis.ama ben dusunme asamasindayim aslinda denesem hic bir sey kaybetmem.ama eminimki rabbim bir gun bizleride bebislerimize kavusturacaktir.her ay sonuc husran olsada yilmak yok ,yola devam.bu ay olmaz bir sonraki ay gelir.okadar cok istiyorumki bir bebegim olsun anlatamam umarim en kisa surede hepimiz hamile kaliriz.

merhaba bu maydaonız suyunu ve maydonozu sakın yumurtlama gununz ıtıbarıyle bırdaha kı adet donemıne yanı adet olana dek SAKIN İCMEYIN .maydonazun sokturcu etkısı oldugundan yumurlama gununden ıtıbaren ıcılırse hamıle kalamssınz kalsanız bıle duser allah korusun aklınızda bulunsun ben sadece uyarayım dedım belkı bılıyosunuzdr ama sevgıler

evet canim belirtmeyi unutmusum bahsettigim kisi adet bitiminden hemen sonra icmis.peki kac gun yapilmasi gerekiyor biliyormusun?bugun denedim tadi igrencccccccc ama umarim deger.

oncede hic boyle seylere inanmazdim ama 6 aydir bebek istiyorum ve olmuyor bir turlu.demekki zamani degil.ELCIN ZEYNEP sence bu maydonozun faydasi olurmu?deneyerek dogrumu yapiyorum acaba.

oncede hic boyle seylere inanmazdim ama 6 aydir bebek istiyorum ve olmuyor bir turlu.demekki zamani degil.ELCIN ZEYNEP sence bu maydonozun faydasi olurmu?deneyerek dogrumu yapiyorum acaba.

canımcım ne kadar ıcılmesı gerektıgı sole yanı adetlıyken ıc ama ondan sonra yumurtlama donemın ne olur bılmeme onu sen ayarlıcaksın yumurtlama donemınde ıcılmıyo sende bılıyomusun zaten ha bı etkısı olumu hamıle kalmaya dıyosun.
bende ve esımde bı problem yok gorunuyo doktora gıttık ben
yatım o maydonozu kaynatı suyunu ıctım ama hamıle kalmak ıcın degıl ılhıtap sokmek ıcın ben zannetmıyorum hamıle kalmaya etkısı olsun o olcagından olmustur yanı benım bıldıgım maydonuzun ıdrar yolları enfeksıyonu oluyoya ( ılhıhap) onu gıdermek ıcın .ama yınede sen bılırsın taklım ben manı olmak ıstemem geneldede sey var ıltıhap tedavısı goren hamıle kalır dıye bılemem ondan kalmıstır belkı arkadasın ama bende etkısı olmadı yanı hamılelegıge hap ıgnede kullandım ama yoooooooookkkkkkkkkkk 8 aydır gelmedı melegım allah buyuk onun dedgı zman olcaktır .

selam anne aday adaylari,umarim iyisiniz ve moraller bomba gibidir...
bende bal+cörek otu+tarcin sabahlari bir kasik aliyorum
ögleden sonralarida sumak+sogan salatami yiyorum
bakalim,insallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz

ELCIN ZEYNEP canim cok tsk.ederim.bende evleneli 6 ay bitti 7 ayin icine girdim cok istiyorum ama maalesef olmuyor.benden sonra evlenen arkadaslarimin oldu ama bende tik yok.allah buyuktur bir gun muhakkak verecektir ama sabretmek cok zor insan hemen istiyor.

ELCIN ZEYNEP canim cok tsk.ederim.bende evleneli 6 ay bitti 7 ayin icine girdim cok istiyorum ama maalesef olmuyor.benden sonra evlenen arkadaslarimin oldu ama bende tik yok.allah buyuktur bir gun muhakkak verecektir ama sabretmek cok zor insan hemen istiyor.

dogru dıyosun sabretmek zor ama sabretmelıyız . benımde bu ayın 30 unda 8 ay bıtcek ama ama bendede tık yok dedgın gıbı benden sonra evlenenlerın hepsının cocugu oldu bı bız yakalayamadık su doktorların her ay % 25 lık dedıgı sansı allah buyuk ne yapalım ben sunu ogrendım bız nekadar cok ıstersek stres yaparsak bebıslerımız okadar uzaklasıcak bızden cunkı : yumurtlama olgusunun beyındekı merkezı hıpotalamus bolgesıdır ve bu bolge beyın korteksı adı verılen ve duygu ve dusuncelerımızın olustugu beyın ust merkezının sıkı denetımı altındadır.ilerı dercede gebe kalma arzusu.ılerı dercede gebe kalma korkusu ruhsal stres beyının verdıgı emırle adet gecıkmesıne neden oluyo yanı bızı her ay umıtlendırıyo bu aynuı zamanda dogum kontrol gorevı yapıyomus .bılmeme anlatam bıldım mı arkadasım yanı stres yok sıkıntı yok elınde geldıgınce unutmaya calıs oluruna bırak bılıyorum cok zor bunu yapmak bende yapamıyorum 8 aydır ama yapmaya claıs bılıyorum ozman bıze suprız olcak gelcek meleklerımızı bol bol dua et alllah buyuk duysun sesımzı ınsallah olmayan herkeze versın:Saruboceq: sevgıyle kala.s.

canim cok haklisin idrar yollarinda iltihap oldugu icin dr.a gittim cok sukur gecti ilac kullanarak.doktor hamile kalmam icin hicbir engel goremiyorum hersey normal demisti.esimde doktora biz bebek istiyoruz extradan yapmamiz gereken birsey varmi diye sordu oda tek yapmaniz gereken stresten uzak olmak olsun demisti.bizde kayinvalidemlerle kaliyoruz illaki stres oluyor dedim.ozaman ayri eve tasinin demisti.hersey beyinde bitiyor.beraber oldugunuz surece stres olur bebegi cok istiyosan karini stresten uzak tut demisti.ve super bir doktor.

X