- 23 Şubat 2007
- 685
- 6
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok haklisin idrar yollarinda iltihap oldugu icin dr.a gittim cok sukur gecti ilac kullanarak.doktor hamile kalmam icin hicbir engel goremiyorum hersey normal demisti.esimde doktora biz bebek istiyoruz extradan yapmamiz gereken birsey varmi diye sordu oda tek yapmaniz gereken stresten uzak olmak olsun demisti.bizde kayinvalidemlerle kaliyoruz illaki stres oluyor dedim.ozaman ayri eve tasinin demisti.hersey beyinde bitiyor.beraber oldugunuz surece stres olur bebegi cok istiyosan karini stresten uzak tut demisti.ve super bir doktor.
allah sana kolaylik versin cok zor oluyor ya ne rahat banyoya girebiliyosun ne rahat yemek yiyebiliyosun.gidecek baska yeri yoksa sen bakarsan allahta sana verir gerci huysuzsa bilemem coooooooook zorrr.bska cocuklari yokmu arada birde orda kalsin.
canım hıc kafana takma halıne sukret ben bıle sukredıyorum herzman bın sukur olsun beterın beterı var ne yapalım atsak atamıyoz satsak satamıyoz belkı kayınbeterım olmemeıs olsaymıs boyle olmazdı o onu engellerdı bı sekılede ama yok ne yapalım allah yardımcımız olsun rabbım bıze meleklkerımızı versın ınsallah en kısa zmanda ozman hıc bısı gormez gozumu ınan. arkadasım bende 8 ay oldu bak yasadıklarımı ne anneme ne kardeslerıme ne bı arkadasıma anlatabıldım bı sana anlattaım yarısının ceyregını ama olsun o bıle bıraz rahatlattı beı ınsan bazen cok sıkılıyo cok bunalıyo konuscak bosalcak ınsan arıyo ınan soyle ıcımı bırıne bosaltıp doyasıya aglamak ıstıyorum belkı rahtalrım dıyorum ama yok yok anlatamamıyorum anlatamamda dusunsene anneme anlattıgımı kadın bıde benım ıcın huzursuz olcak en ıyısı anlatma dıyorum neyse taklımsenıde sıkmayım ya ınsallah herseyın hayırlısı olur hakkımızda rabbım senıde korusun en kısa zamanda melegını versın kucagına hep mutlu olursun ınsallah .aslinda canim bugun cooooook sikkindi ama seninle konusunca rahatladim.hic takmiycam artik gelecek ay esimin dogum gunu umarim ona en guzel hediyeyi hamile kalarak ona ben veririm.rabbim isteyen herkese nasip etsin.amin