- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Sagol canım evet rabbime sükürler olsun insallahCanim tebrikler Rabbim duani kabul eetmis sağlıkla kucakla emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım evet rabbime sükürler olsun insallahCanim tebrikler Rabbim duani kabul eetmis sağlıkla kucakla emi
Ben değilde eşim bana haber verdi yukarıdaki arkadaşıma olduğu gibi oldu .
Testi almaya gitmiş elinde kağıtla geldi gözümüz aydın dedi zaten film koptu bende
Senin eşinde yüzüne vurdumu şakasına takıldımı yani hamile olduğunu ben söyledim falan diye :)
Hamile olalım da kim verirse versin haberi valla
İnşaallah tatlımEn kısa zamanda olması dileklerimle
Henuz hamile degilim ama aylardir nasil soyleyecegim belli esim eve geldiginde muhtemelen hala sevincten agliyor olacagim telas icinde noldu derken bana bunudami yapacaktin yaziklar olsun hayranindan mektup var sana diyecegim mektubum hazir simdiden basinda tabi hemen soylemedim beni tanimiyorsun ama ben seni cok seviyorum boyle ulasmam yanlisti belki sana ama baska carem yoktu artik dayanamadim esinden bile kiskaniyorum suan karsina cikacak halde degil ama eminim ciktigimda sende bana buyuk bi askla baglanacaksin bunun icin biraz daha zaman var cunku ben daha cok kucugum mercimek kadarim baba.. ne guzel bi soz degil sana soz veriyorum dudaklarimdan yarim yamalak hecelerken ilk bu sozcuk dokulecek ilk adimlarim sana dogru olacak suan kime benzedigimide bilmiyorm ama ikinizdende bi parca olacak iyi bisey yaptigmda iste benim cocugun kotu biseyde ise annesine/babasina cekmis diyeceksiniz burada beklemek cok zor size ilk dokunacagim kokunuzu hissedecegim ani sabirsizlikla bekliyorum ..... diye devam eden sizi kucuk kalbimle kocaman seviyorum diye biten uzun bi mektupla once biraz korkutup sonra sok etkisi yaratmak istiyorum arkadan calan bana bir masal anlat baba sarkisiyla bakalim umarim bu ay olur 8 aydir olmadi da ve bu mektubu hala sakliyorum her adet oldugumdaysa okuyup agliyorum
Ama bu cok güzel ve duygu dolu