Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Benim de ilk hamileliğimde hemen kan testi yaptırdım pozitifti. Koşa koşa bebek mağazasına gidip en minnoşundan bi patik alıp hediye paketi yaptırdım. Akşam geldi verdim hediyesini açtı. Bi kaç dakika boyunca hiç kımıldamadan bi bana bakıyor bi patiklere derken kendine geldi. Sonra kendi kendine aşkışlar bağırmalar sarılmalar.çok şükür oğlum şimdi 7yaşında. Ve ikincisi:KK43: Bi kaç ay önce artık karar verdik ikinciye. Yine test ve hamileyim. O akşamda tamamen tesadüfen misafirlerim var ama herkes birbirinden habersiz bizde toplandı. Kayın validemler teyzeler eşimin kardeşleri falan. Sanki evde parti var:) neyse ben aldım ayakkabıları yine hediye paketi yaptırdım. Oğlumada pasta aldım ben geliyorum abicim yazdırdım. Akşam yemek yendi tam muhabbet koyu gittim hediyeyi getirdim. Eşim alışkın ben ona çok süpriz yaparım. Aldı eline salladı tahmin etmeye çalıştı. Yaklaşık 20kişinin gözler üstünüzde çıt yok. Ve kutu açıldı. Yine ses yok herkes şaşkın ama tepki yok. Ben öylece bekliyorum. Yine bizim ki sonradan kendine geldi. Kalktı aldı beni kucağına dönderdi alkışlar bağırışlar sarılmalar ağlamalar. Ama çok sürmedi 1hafta sonra gebelik sonlandırıldı. Dış gebelik olmuş:KK43: bi kaç aylık aradan sonra bu ay ilk denemeyi yapıcaz. Sağlıklı mutlu huzurlu günlerimiz olsun❤️

Ben değil eşim bana söyledi hamile olduğumu :)
Başka bir rahatsızlıktan dolayı doktora gittim regle günümde geçmişti gelmişken bir kadın doğuma da gidim dedim belki hamileyim dir diye kan testi yaptırdım sonuçlar öğleden sonra çıkıcaktı ben de çalışan bir bayanım eşimde mümessil doktorları da tanıyor ben işe geldim öğleden snra eşim iş yerinin kapısına geldi aşağı in dedi bir şey dicem ben aşağı indim hamilesin dedi gözlerim doldu ağladım sarıldık fln baya duygulu anlardı banada iyi anı kaldı :KK60:

Ben testin sonuçlarını alınca hemşire bir arkadaşım da yanımdaydı. Gitmiş eşine söylemiş. Eşlerimiz aynı yerde çalışıyor onları da biz tanıştırdık zaten. Ben o kadar plan yaptım nasıl söyleyeceğim diye, arkadaşım gitmiş kahve içerken "Hayırlı olsun" deyince eşim sormuş neden diye arkadaşım da " Berna söyledi, bebek bekliyormuşsunuz. Merak etme nazar değdirmem" diye dalga geçmiş. Eşim eve geldi "Hamileymişiz" dedi. "Nereden biliyorsun?" dediğimde "Suat müjdeyi verdi" dedi. Tabii daha sonra kutladık bu da böyle bir anı kaldı

Ben değilde eşim bana haber verdi yukarıdaki arkadaşıma olduğu gibi oldu .
Testi almaya gitmiş elinde kağıtla geldi gözümüz aydın dedi zaten film koptu bende :nazar::KK49::KK49:

Senin eşinde yüzüne vurdumu şakasına takıldımı yani hamile olduğunu ben söyledim falan diye :)

Bende pişmanım o haberi ben vermek isterdim ama ben çalışıyorum mecbur verdim çıktım o aldı sonucu doktorla da o konuştu başkasının yanında sorarlarsa nasıl söledin ne tepki verdi diye lopp diye atlar ben haber verdim hamile olduğunu diye neyse kısmet artık 2.ye :KK68:

Henuz hamile degilim ama aylardir nasil soyleyecegim belli esim eve geldiginde muhtemelen hala sevincten agliyor olacagim telas icinde noldu derken bana bunudami yapacaktin yaziklar olsun hayranindan mektup var sana diyecegim mektubum hazir simdiden basinda tabi hemen soylemedim beni tanimiyorsun ama ben seni cok seviyorum boyle ulasmam yanlisti belki sana ama baska carem yoktu artik dayanamadim esinden bile kiskaniyorum suan karsina cikacak halde degil ama eminim ciktigimda sende bana buyuk bi askla baglanacaksin bunun icin biraz daha zaman var cunku ben daha cok kucugum mercimek kadarim baba.. ne guzel bi soz degil sana soz veriyorum dudaklarimdan yarim yamalak hecelerken ilk bu sozcuk dokulecek ilk adimlarim sana dogru olacak suan kime benzedigimide bilmiyorm ama ikinizdende bi parca olacak iyi bisey yaptigmda iste benim cocugun kotu biseyde ise annesine/babasina cekmis diyeceksiniz burada beklemek cok zor size ilk dokunacagim kokunuzu hissedecegim ani sabirsizlikla bekliyorum ..... diye devam eden sizi kucuk kalbimle kocaman seviyorum diye biten uzun bi mektupla once biraz korkutup sonra sok etkisi yaratmak istiyorum arkadan calan bana bir masal anlat baba sarkisiyla bakalim umarim bu ay olur 8 aydir olmadi da ve bu mektubu hala sakliyorum her adet oldugumdaysa okuyup agliyorum

Bizimki tüp bebek olduğu için, aslında olumlu yada olumsuz bir sonuç bekliyorduk. Ben gününden önce idrar testi yaptım. Pozitifi gördüm, ve bir gün sonra kan testi yaptım. O gün başka iş için annemle çarşıya gittik, idrardaki pozitife istinaden 1 zıbın takımı ve patik aldım. Eve gelince internetten kan sonucunada baktım emin olmak için:) sonuç 741
Aldıklarımı hediye paketi yaptım. İdrar testini patiğin kenarına sıkıştırdım. Eşim zile basınca hemek koltuğa hediye paketini koydum. Ve kamerayı açıp koltuğu görecek şekilde ayarladım.
Eşim girdi paketin yayına oturttum sana hediye aldım bugün çarşıdan dedim.
Hevesle açtı paketi, zıbını görünce bu ne dedi hani bana almıştın dedi, anlamadı :KK70:
Sonra göz ucuyla patiğin kenarını gösterdim, testi görünce aaa bişeylermi var yoksa dedi evet dedim. Çok sevindi öptü falan. Sonra kamerayı kapatırken çekim yaptığımı fark etti ve yine şakamı yaptın o yüzdenmi kameraya çektin yokmu şimdi diye çemkirdi:KK70::KK70:

Çokmu saf kocam var yoksa şoktan mı öyle oldu anlamadım, 9 yılın sonunda geldi bu güzel haberimiz belki de o yüzden yadırgadı birden:KK6:

Ben de ne mektuplar ne yemekler ne mumlar ne müzikler ve danslar hayal etmiştim.

Bir sabah işe giderken yaptım testi. İkinci çizgiyi gördüm, eşim balkonda idi. Yanına nasıl gittim hatırlamıyorum. Bacaklarım tutmuyordu.

Diz çöktüm önüne. Aldım ellerine elime. Tir tir tireyerek ve ağlayarak "Ben Hamileyim" dedim. sımsıkı sarıldık titreyerek ve ağlayarak.

Hiç hayaller kurmayın kızlar. Öğrendiğiniz an bir dk bile içinizde tutamadan paylaşmak isteyeceksiniz.
Umarım öğrendiğinizde yanınızda olur da sımsıkı sarılırsınız.

bende ne hayaller kuruoum :) Ama öğrendiğimde o şokla uyuyan adamın üstüne zıpladım hamileyim die :KK71: benim saf da dur bi iyi baktınmı kesinmi dış gebelikse gibi birsürü saçmalamalarından sonra kan vermeye gittik ve kesinleşti . En son 12 haftada el ayak görünce ikna oldu :KK53: bu kadarda ruh hastası :KK70:

Valla eşim 25 yaşında bir oyun tutturmus zombili felan zombileri öldürüyor calismadiginda vakit öldürüyor arada o oyunla herneyse bende test yapmistim telefonu elimle aşağı itip testi gösterdim tabi anlamadı okuzum benim bakıyo bana tekrar oyun oynamaya başladı o neydi diyip dedim oyna oyna 9 ay sonra çocuğunla oynayacaksin nasılsa felan sonra anlamaya başladı test yanlıştır gibisinden belki tam inanamadı baba olacağına hastaneye gittik birlikte ve o an birebir öğrenip ultrason da da görünce çok şaşırdı mutlu oldu arada bir unutuyoruz ikimizde bi çocuğumuz olacağını aklımıza geliyor tebessüm ediyoruz . Çok sabırsızlaniyo bi an once göbeğim büyümeli ona göre hahaha ama benim kocam bi tane ya beni çok seviyor gerçekten belki benim onu sevdiğim den daha çok seviyor . Çalışıyo çabalıyor bizim için .

Süper ya :-) Rabbim hayırla nasip eder inşaallah :) S selifor baksana sende
Henuz hamile degilim ama aylardir nasil soyleyecegim belli esim eve geldiginde muhtemelen hala sevincten agliyor olacagim telas icinde noldu derken bana bunudami yapacaktin yaziklar olsun hayranindan mektup var sana diyecegim mektubum hazir simdiden basinda tabi hemen soylemedim beni tanimiyorsun ama ben seni cok seviyorum boyle ulasmam yanlisti belki sana ama baska carem yoktu artik dayanamadim esinden bile kiskaniyorum suan karsina cikacak halde degil ama eminim ciktigimda sende bana buyuk bi askla baglanacaksin bunun icin biraz daha zaman var cunku ben daha cok kucugum mercimek kadarim baba.. ne guzel bi soz degil sana soz veriyorum dudaklarimdan yarim yamalak hecelerken ilk bu sozcuk dokulecek ilk adimlarim sana dogru olacak suan kime benzedigimide bilmiyorm ama ikinizdende bi parca olacak iyi bisey yaptigmda iste benim cocugun kotu biseyde ise annesine/babasina cekmis diyeceksiniz burada beklemek cok zor size ilk dokunacagim kokunuzu hissedecegim ani sabirsizlikla bekliyorum ..... diye devam eden sizi kucuk kalbimle kocaman seviyorum diye biten uzun bi mektupla once biraz korkutup sonra sok etkisi yaratmak istiyorum arkadan calan bana bir masal anlat baba sarkisiyla bakalim umarim bu ay olur 8 aydir olmadi da ve bu mektubu hala sakliyorum her adet oldugumdaysa okuyup agliyorum

X