Bebeğim evet o talihsiz benim. Eylülde düşük yaptım küretaj oldum.kasımda Hsg aralıkda ameliyat ocakta da gebe kalırsam rahim ağlarcnm benim yaa kiz rahminde perrde olan sendin demi. ikizin vardi biri dusmustu yanlis hatirlamiorm umarim. bak rahminde polip olan arkadas vardi burda @merve_mm oda 3 hafta once ameliyat oldu korunmadi bir kez iliski olmus simdi hamis :))
aynen cnm :))) cnm sen hamislik takvimi niye yapmadinnBana o kadar dediniz bizi birakirsın gidersin diye ahanda hep burdayım en aktif benim sanırsam
aynen cnm :))) cnm sen hamislik takvimi niye yapmadinn
Kuzum benimde bat 10 şubat :) eline saglik simdiden..Liste yapım aşamasında kızlar ekleme yapamam bugün......
cnm kisisel bilgilerine gir hamilelik ttakvimine yaz bilgilerini cikarYapamadım ya
cnm kisisel bilgilerine gir hamilelik ttakvimine yaz bilgilerini cikar
Severim senin pirinç taneniOh be oldu :) çok sağol kuzum
ay cok yakisti masallahh cnmOh be oldu :) çok sağol kuzum
Severim senin pirinç tanenicok guzel bu gun gun soyluyoo..
ay cok yakisti masallahh cnm
Kiz sen ne koyarsan koy ben nereye olsa gelirim..burada ugurlu geldiydi bi bat daa kalak daakizlar yeni topik acicam skldm burdantopik ismini beraber kararlastiralim genele hitap etsin fikirlerinizi alip sonra kendi istedigimi yapcam
yok gı bu topik hamilelik sinirini doldurdj bize yer kalmadiKiz sen ne koyarsan koy ben nereye olsa gelirim..burada ugurlu geldiydi bi bat daa kalak daaiyi gecelerrr
amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarimizinda kucagina kavustursun insallah AminAllah razı olsun topik krelicesi Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah
Yeni topik bize iyi gelir inşallah canım sen ne isimle acarsan ben ordayımyok gı bu topik hamilelik sinirini doldurdj bize yer kalmadibaska topik acarsam belki bize sans getirir biraz bi zahmet getirsin ilk actigim topikte millet nerrdeyse dogurcak ben hala bezelyesizim
yok gı bu topik hamilelik sinirini doldurdj bize yer kalmadibaska topik acarsam belki bize sans getirir biraz bi zahmet getirsin ilk actigim topikte millet nerrdeyse dogurcak ben hala bezelyesizim