- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Canim o heyecanı bizde yaşıyoruzOy canım benim çok haklısın da boşver anam gitsinler sıkıntı yok sen Hamiş kal da ben Oraya da gelirim.her zaman yazmasamda hep okuyorum.ben buraya girince istemsiz bi heyecan stres tarzı birşey hissediyorum ki hiç stresim yokken
Ama bu heyecan hoşuma gidiyor
Canim o heyecanı bizde yaşıyoruzMinesuu da bende ama bırakmıyoruz kimseyi
Canım sen biraz bekle idrar testi yapma çünkü kan tahlilini yeni yaptın zaten kana geçtikten sonra idrara geçiyor.büyük ihtimal idrarda negatif çıkar sonra canın sıkılırBen daha hasta olmadımm bat 2 gun geçti kızlar
Canım adet gununde kan yaptırdım ya olsa cikmasi lazımdı demı hamıs degilim bılıom da nie gecikti kı gec dollenme olsa bile yaptırdığımda cikardi demıCanım sen biraz bekle idrar testi yapma çünkü kan tahlilini yeni yaptın zaten kana geçtikten sonra idrara geçiyor.büyük ihtimal idrarda negatif çıkar sonra canın sıkılır
Ben daha hasta olmadımm bat 2 gun geçti kızlar[/QUOTE]
hadi cnmm kiz ozaman senin gec dollenmee tekrar test yaptin miii
cnm o patlama oldu zaten oyuzden boyle birasi gene biz bize kaldikAnladım canım herkesin hayata ya da buraya bakış açısı farklı.kendi adıma samimi yazışmalarınızı okumak niyeyse hoşuma gidiyor
Genellikle yazıyorum hamiş kalsak da hepimiz farklı şeyler konuşsak
Bu konular sıkıcı beta hcg patlaması olsa şurda bu ay keşke
elinde varsa yap bitane daha balimYok bebegim yapmadım kanda cıkar dıe dusundum ama bilmiom kı
Daha büyük patlama olsun kimse kalmasın burdacnm o patlama oldu zaten oyuzden boyle birasi gene biz bize kaldik
madem.korunuon niye test yapion gii duramioz demiii :)))) ben olsam degerlendirirdim ama doktor kesinlikle olmasin dediyse bisiy diyemicm cnmEki Görüntüle 1759560 Kışlar Lh epey yükselmiş ve korunuyorum.doktor 2 ay korun dedi ameliyattan sonra acaba bunu değerlendirsem mi???
22 aralıkda ameliyat olmuştum.
Yaptımelinde varsa yap bitane daha balim
Yok bebegim yapmadım kanda cıkar dıe dusundum ama bilmiom kı
Kız kanıma gırdın :))) yapsam mı kız bebegim yarın alım bı sonraki güne yapım ılk idrarla bakım ne çıkacak tabı adet olmazsam ama hıc adet belirtimde yok normal zamanlardaki gibiyimelinde varsa yap bitane daha balim
Canım hormonlarım alt üst oldu gelecek ay kullanmak için almıştım.öyle şeytana uydum kendimi tutamadım.madem.korunuon niye test yapion gii duramioz demiii :)))) ben olsam degerlendirirdim ama doktor kesinlikle olmasin dediyse bisiy diyemicm cnm
Yapıyım canım olmazsam tabı kısmet artıkYaptım
O Zaman yarın da bekle salıya kadar olmazsan tekrar bi hcg baktır inşallah olur
Canım hormonlarım alt üst oldu gelecek ay kullanmak için almıştım.öyle şeytana uydum kendimi tutamadım.
Kız kanıma gırdın :))) yapsam mı kız bebegim yarın alım bı sonraki güne yapım ılk idrarla bakım ne çıkacak tabı adet olmazsam ama hıc adet belirtimde yok normal zamanlardaki gibiyim
Yapıyım canım olmazsam tabı kısmet artık
Kız kanıma gırdın :))) yapsam mı kız bebegim yarın alım bı sonraki güne yapım ılk idrarla bakım ne çıkacak tabı adet olmazsam ama hıc adet belirtimde yok normal zamanlardaki gibiyim
İnsallahhhhhh canım benim topikçe hamıs kalalım :))insallah olmassin cnmdaaa hamilesindirr insallahhhhhh