cikart cnmm kalici olanlar kalsinListede olup bilgi vermeyenler var.. mesela bir kişi hamile listeden başka topiklerde gördüm buraya ugramiyor sanırım ki haber vermiyor......valla çıkarsam mi ki ugramayanlari....
sadece listeye eklenmek için degil konuşup muhabbet etmeye gelin arkadaşlar
Canim yazdığım yazıyı görmüşsundur eğer muhabbette olmyanlar olursa listeden çıkarıyorumFatmanur canım hosbuldum 28 yaşındayım 2 çocuk istiyorum 6 yıllık evliyim ama 1 seneden fazladır olmuyo
Nerde gezdin kız fik fikAy naber kızlar:) fik fik gezdm anca yazabildm çk bişy kaçrmamşm kimse yok zaten :)
kizlar yine biz bize kaldik hamile olan kacti gitti
minesuu ben varım ne olsa bu ayda fiyasko benim kikizlar yine biz bize kaldik hamile olan kacti gitti
cnm gidermiyim yaa hamisler ve hamile adaylari diye topik acarim ozaman herkesi bi cati altina alirim ben oyle vefasiz degilim. sozum meclisten disari bat yaklasimca millet ay su belirtim var test yaptim bi bakin tebrik ediorz silik milik cikio sonra kan testini paylasio sonra gümmmm kayboluyorlar. isleri bitio tabi gormemisinnn cocuguu misaliiiii... uzerine alinan alinabilir serbestt !! kimsenin cocugunda gozumuz yok. herkes kendini biliyor.Canım sen hamile kalırsan nolucak.??? Sen kaça kaça gidersin valla biz kalırız öyle Canımız sıkılır sensiz
cnm evet sen de bizdensin yaa insallah olack seninde. batina daha var cnm uzulmeminesuu ben varım ne olsa bu ayda fiyasko benim ki
evet var ama olmadı gibi bir histe var içimde ben çok giremiyorum elimden geldiğince girmeye çalışıyrm .İnş isteyen herkese rabbim çok bekletmeden sağlıklı bir evlat nasip etsin.cnm evet sen de bizdensin yaa insallah olack seninde. batina daha var cnm uzulme
cnm gidermiyim yaa hamisler ve hamile adaylari diye topik acarim ozaman herkesi bi cati altina alirim ben oyle vefasiz degilim. sozum meclisten disari bat yaklasimca millet ay su belirtim var test yaptim bi bakin tebrik ediorz silik milik cikio sonra kan testini paylasio sonra gümmmm kayboluyorlar. isleri bitio tabi gormemisinnn cocuguu misaliiiii... uzerine alinan alinabilir serbestt !! kimsenin cocugunda gozumuz yok. herkes kendini biliyor.