- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
oyleymiş cnm valla hb %75 erkek dedi sağlıkla gelsinde 3.de bi 10 sene sonra artık durdum yerimde benCanim hoşgeldin naber ikinci efe mi geliyo maşallah
kuzumm cnm hosgeldin sekerparemoyleymiş cnm valla hb %75 erkek dedi sağlıkla gelsinde 3.de bi 10 sene sonra artık durdum yerimde benkız doğuramıyorum galiba ben sen napıyosun iyimisiniz çıtır anne adayları Minesuu balım kaymağım konuştuk senle zaten sen bnm gozbebeğimsin kız
kuzumm cnm hosgeldin sekerparem45 gr lik bebegini yesinlerr bidenesin opuyorm cnm kendine dikkat ett
ne zaman cikck soniclar cnm mrklandim valla
Olabilir cnm senin bat ne zamandiArkadaşlar 27ocak 159 çıktı hcg. Bugün gene bakıldı 536 çıktı. İkiz olabilir mi
31 ocak battı tatlımOlabilir cnm senin bat ne zamandi
Kızlar ya GUN gelmeden kanda olsa dahi cıkar mı bizim bı tanidigi doktor söylemiş GUN gcmedıyse kanda cıkmazsa dıe benım gunun bugun ama yarına da sarkabılır
deCevap veren oldu mu bilmiyorum ama evet benim doktorum da aile hekimimiz de gun gecmeden kanda cikmaz diyorlar. Ama buradaki arkadaslardan gununden birkac gun once ogrenen de oldu. Sanieim bu yumurtlama ve dolenme gününe göre degisiyor. Yani ornegin reglin 10. Gunu yumurtlamis ve dollenmis olsa belki oncesinde de gorunur ama mesela benim 17 18 i buluyor yumurtlama gunum, benim gun gecmeden cikmazmis doktorum dedigine gore. Senin cift cizgi gorup kanda gormemene uzuldum okuyunca ama insallah eeeeen kisa surede her seyiyle gelir guzel haber
Canım ben sogan suyunu yapım dıom ne zaman başlıyımSağ ve sol kasıklarımda ağrılar var girip çıkıo gırıltı biyandan sizlere tavsiyem çorekotu balı iki ay üst üste yapmayın erken olcam muhtemelen
Valla ypmadm bilmiyorum ki canım nete bk bi istersen ama dikkt etCanım ben sogan suyunu yapım dıom ne zaman başlıyım
Zararı var mikı canımValla ypmadm bilmiyorum ki canım nete bk bi istersen ama dikkt et
Zararı var mikı canım
Hımm anladım canım peki yum gunun kadar kullansam yeterli sanırsamCnm Allah korusun dollenr düşer diye korkuyorm
Hımm anladım canım peki yum gunun kadar kullansam yeterli sanırsam
Canım bu ay hıc takmıycam bsye bakmıyorum yum filan bide oyle denicem ilişkiyi filan kısmıyla su GUN bugun olsun diye bakalım nolcak stres cok etkilıomus belki ondan olmuo bide adetin 3 gunu hormonlara baktırcamYeter herlde sen yıne arştr kuzm bk 2yumurtam çatld ama olmaz düzen şaşıyo
aaa ver kizzz verr ohh oglan istiorm ben zaten kaynana olcm bennkeşke 45 olsa 100 kusur çıktı gr bi gırtlaklı daha başıma geliyor
karar verdim bunu sana verip ben kız doğurucamcansın
Saol bacım Allah razı olsun sabah msj atarım kuzu şimdi qeç oldu. Duydum bebeqim olsun bi tosun daha qeliyo saqlıklı qelsinAnnesiym bidenem hayırlı olsun kuzum telim bozuk nonu kaybettim ulaş bana olurmu musait olunca çok sevindim miniğine bizimde oğlan çıktı teyzesi bu sıpa :)
Canım dr bana soğan suyu yumurtalıkları büyütür içme demişti aklında bulunsunCanım ben sogan suyunu yapım dıom ne zaman başlıyım